pupa Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 Ojej... moje sožalje :004 a pa je bilo tam za parkirati? ker če ni bilo, potem ne boš dobila nič...... če pa je pa mogoče obstaja kaj več možnosti..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 (popravljeno) lahko bi šla peš na sprehod tam mimo in bi me plaz sesul in bi umrla ... lahko bi se peljala tam mimo in bi se plaz sesul in bi isto imela škodo ... prav tako bi lahko umrla ... predstavljaj si, da je padlo skoraj za eno tono zemlje na cesto !!! torej - nekdo je kriv, da je ta predel ceste enostavno ŽIVLJENJSKO NEVAREN !!! sam je treba ugotovit kdo !!! občina ali lastnik zemlje??? ah ja pa še najhujše je to - sosed mi je povedal da se skoraj vsak dan tam otroci po blatu malo igrajo - kaj če bi otroka sesulo??? al ga bo jutri ??? če drugo ne je treba poskrbet, da se ta predel ceste enostavno popravi oz. spuca te zemlje!!! Popravljeno April 10, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 to ni narava, ampak malomarnost upravitelja ceste...toži...seveda če cesta ni v privatni lasti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 tudi mene je dočakalo kar lepo presenečenje, ko sem se vrnila k parkiranemu avtomobilu ...kot vidite na slikah sem parkirala lepo na cesti, kjer je zraven še kanta za smeti in za njo tudi še parkiran tovornjak ... torej nič hudega sluteča sem tudi jaz pustila avto tam ... zgodilo se je pa to kar pač le narava lahko naredi ... na avto se je sesul zemeljski plaz s koreninami drevesa in štorom - kar je vse skupaj težje kot cel moj ubogi mali avtek ... zdaj pa vprašanje ... kot prvo - a kdo pozna kakega mehanika ali kogarkoli, ki bi mi lahko zrihtal kje kakega karamboliranega Lupota s celo streho in levimi vrati??? pa še eno odvetniško---glede na to, da je to občinska cesta in privatno zemljišče nad njo kjer je bil avto parkiran, me zanima s pravnega vidika koga bi lahko tožila ? občino, ker ni označila signalizacije z opozorilom, da se lahko tukaj sesuje plaz? lastnika tega zemljišča od koder je plaz padel, ker je posekal drevje na hribu in zatem ni poskrbel za varnost tega območja, kjer je visela dol zemlja in še zdaj visi dol nekaj borov, ki se bodo vsak cajt sesuli - sam malo bolj mora dež padat??? PROSIM da se nepotrebnih škodoželjnih komentarjev vzdržite, ker sem že zadosti žalostna in ne rabim nikogar več ki bi dodatno pljuval po meni... hvala Sory zlo hudo zgleda men je žal, sam ko sm pa vidu sliko avta pa zemlje se pa nism mogu nehat smejat...uboga uboga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Sory zlo hudo zgleda men je žal, sam ko sm pa vidu sliko avta pa zemlje se pa nism mogu nehat smejat...uboga uboga si ti kj pogledu datume objav :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Da ne bom odpirala teme bom kar tu vprašala. A mogoče kdo ve kje se dobijo pokrivala proti toči za avtomobile (nikjer jih nimajo :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 http://www.propip.si/ponjave/s-toca.htm# TUKAJ CENA 69 EUR hellfire 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Tole konec koncev lahko tudi stlačim tule not, saj je del narave, uničil takle lep avto. Tole se zgodi, če pri 225 km/h zadeneš srno. Voznik se je čudil, kam neki je srnica izginila. In odgovor je tu. Za lovce pa instrukcije, kako naložiš srno v Z4 cabrio . hellfire 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 http://www.propip.si/ponjave/s-toca.htm# TUKAJ CENA 69 EUR Lepo pokrivalce. Kje bi dobil pa mrezo, tak okot jo vidimo po raznih avtohisah? Kdo ve o tem kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se