Schmid87 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 mislim da nas bo v nedeljo kar veliko na mobikrogu :whistle:
k0ci Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 tukaj je zmenjeno za soboto :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 evo še en muvi od sobote: kr lepi posnetki :) zadn kadr je znaimiv :P naredte še en krog onboard :D drgač pa po posnetku sodeč js nimam pojma kaj naj delam gor s 125ccm :D
C4V4L13R Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 kr lepi posnetki :) zadn kadr je znaimiv :Pnaredte še en krog onboard :D drgač pa po posnetku sodeč js nimam pojma kaj naj delam gor s 125ccm :D če je blo z ybrjko zanimivo, bo tud zate :whistle: garantirano :naughty:
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 kr lepi posnetki :) zadn kadr je znaimiv :Pnaredte še en krog onboard :D drgač pa po posnetku sodeč js nimam pojma kaj naj delam gor s 125ccm :D hej mali, če ne probaš ne veš :naughty: pa dj probejte uletet u soboto no, k jz pomoje u nedelo nam mogla, k pride potencialni kupec mojga mopija in pol predn prdirkam jz u žiri po hondico bo ura že pet in joj ke je pol šele mobikrog, bo ura sedm (na kur**), pol grem pa lohk sam še nazaj, tk da... dj no dj no dj no prosm prosm prosm prosm :huh: :unsure: ;)
Dolenc™ Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Z 125 cestno se da zlo lepo pelat, sam pač na ravnini gredo mim, ovinke se pa lepš pele :), k jst sem se z 600cc vozu k po jajcih :D
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 evo še en muvi od sobote: me like :worship:
cdploscek Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 (popravljeno) Js ga bom tut mal pržgau pogledat v soboto in nedeljo, pa da vas svidim. Frips kaj pa ti boš kej pokazu now stroj :naughty: Popravljeno September 20, 2007. Popravil cdploscek
GHOST RIDER 46 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 FiFtY evo ti:moje mrcine
Port Folio Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 No ne vem kako naj začnem :unsure: ja no FOČK al kwa že :alien1: Predn sm najdu ta pof.... mobi je trajal, pol k sm najdu/prletu tja sm reku WTF, kaj folk sm sploh rine :rolleyes: Mislm, ma nič WTF :headbang: Naredu par 10 krogov, steza, da se razumemo je itak posvinjana, sem imel možnost dožvet več čuda kot se lahko sploh zgodi na cesti regionalki :krneki: Cesta D-K zakon orgazmična napram mobiju (berineštetokratdoživelorgazempress) :naughty: IMHO P.S. umazana pista, cca 30 cm je neke optimalne linije, da ne voziš po zasvinjanem, imel en del moker, ravno na prvem ovinku, pol je bil drug ali tretji mal speskan in z zemljo okrašen k se že zapeleš po zadnjih dveh ali treh so sledi gum, kjer je oprijem čist v kurcu (me je odnašal, če sm vsaj malo stisnu iz ovinkov-BTW gume so skoraj nove in berivozimkotpojajcihpress), na kolen, ne vozim (zvoženo imam, tako da mi do roba gume manjka nekje širina ročnega mezinca), se pravi si sploh ne predstavljam, če bi :evilgrin: , da pa ne govorim o sami progi, ki je ena sama sestavljanka asfaltnih ploščadi :headbang: Dobr, da imam metlo vedno s seboj, da lahko s proti urejam/pospravljam moje podstrešje :whistle: Še 1x kaj folk sploh rine tja :headbang: če bi imel avto razumem, samo enosledna pa :hmm:
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 No ne vem kako naj začnem :unsure: ja no FOČK al kwa že :alien1: Predn sm najdu ta pof.... mobi je trajal, pol k sm najdu/prletu tja sm reku WTF, kaj folk sm sploh rine :rolleyes: Mislm, ma nič WTF :headbang: Naredu par 10 krogov, steza, da se razumemo je itak posvinjana, sem imel možnost dožvet več čuda kot se lahko sploh zgodi na cesti regionalki :krneki: Cesta D-K zakon orgazmična napram mobiju (berineštetokratdoživelorgazempress) :naughty: IMHO P.S. umazana pista, cca 30 cm je neke optimalne linije, da ne voziš po zasvinjanem, imel en del moker, ravno na prvem ovinku, pol je bil drug ali tretji mal speskan in z zemljo okrašen k se že zapeleš po zadnjih dveh ali treh so sledi gum, kjer je oprijem čist v kurcu (me je odnašal, če sm vsaj malo stisnu iz ovinkov-BTW gume so skoraj nove in berivozimkotpojajcihpress), na kolen, ne vozim (zvoženo imam, tako da mi do roba gume manjka nekje širina ročnega mezinca), se pravi si sploh ne predstavljam, če bi :evilgrin: , da pa ne govorim o sami progi, ki je ena sama sestavljanka asfaltnih ploščadi :headbang: Dobr, da imam metlo vedno s seboj, da lahko s proti urejam/pospravljam moje podstrešje :whistle: Še 1x kaj folk sploh rine tja :headbang: če bi imel avto razumem, samo enosledna pa :hmm: hm a to ti o mobikrogu govoriš al o svojmu dvorišču? jz k sm bla nazadne tm, se mi ni zdela taka štala, pa mau morš tud razumet, da je biu neurje dva dni nazaj, pa da se to še zmeri da spucat an, al ka :unsure: sicer pa, vsak ma svoj mnenje in jz ma fuuuul dobr mnenje o mobiju, tko da... se vidmo u soboto :winkiss:
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 hm a to ti o mobikrogu govoriš al o svojmu dvorišču? jz k sm bla nazadne tm, se mi ni zdela taka štala, pa mau morš tud razumet, da je biu neurje dva dni nazaj, pa da se to še zmeri da spucat an, al ka :unsure: sicer pa, vsak ma svoj mnenje in jz ma fuuuul dobr mnenje o mobiju, tko da... se vidmo u soboto :winkiss: v nedeljo..pridem mal spomine obujat..brez slickov..ogledala in žmigovce gor.. mimgrede..kaka sopotnica mogoče? :whistle:
NejcZ Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Če nisi z malim zadovoljen.. sej veš kako gre :alien1: :whistle:
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 FiFtY evo ti:moje mrcine :worship: :worship: me like this toooooo
MihaJ Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Ne vem če je prepovedano dajati linke drugih forumov, ampak me prav nič ne zanima v tem primeru: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...p=898130#898130 Gre se o gradnji resnega dirkališča na Mobikrogu.
DAN Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 No ne vem kako naj začnem :unsure: ja no FOČK al kwa že :alien1: Predn sm najdu ta pof.... mobi je trajal, pol k sm najdu/prletu tja sm reku WTF, kaj folk sm sploh rine :rolleyes: Mislm, ma nič WTF :headbang: Naredu par 10 krogov, steza, da se razumemo je itak posvinjana, sem imel možnost dožvet več čuda kot se lahko sploh zgodi na cesti regionalki :krneki: Cesta D-K zakon orgazmična napram mobiju (berineštetokratdoživelorgazempress) :naughty: IMHO P.S. umazana pista, cca 30 cm je neke optimalne linije, da ne voziš po zasvinjanem, imel en del moker, ravno na prvem ovinku, pol je bil drug ali tretji mal speskan in z zemljo okrašen k se že zapeleš po zadnjih dveh ali treh so sledi gum, kjer je oprijem čist v kurcu (me je odnašal, če sm vsaj malo stisnu iz ovinkov-BTW gume so skoraj nove in berivozimkotpojajcihpress), na kolen, ne vozim (zvoženo imam, tako da mi do roba gume manjka nekje širina ročnega mezinca), se pravi si sploh ne predstavljam, če bi :evilgrin: , da pa ne govorim o sami progi, ki je ena sama sestavljanka asfaltnih ploščadi :headbang: Dobr, da imam metlo vedno s seboj, da lahko s proti urejam/pospravljam moje podstrešje :whistle: Še 1x kaj folk sploh rine tja :headbang: če bi imel avto razumem, samo enosledna pa :hmm: Ahhhh,končno eden :worship: :worship: :worship:
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 v nedeljo..pridem mal spomine obujat..brez slickov..ogledala in žmigovce gor..mimgrede..kaka sopotnica mogoče? :whistle: a nis ti reku, da šele u nedelo zvečer pridš :unsure: no sicer pa hvalabogu, da te bomo mel dol, da boš mau svetovau nam oz. men začetniku :winkiss: sopotnico lohk ket mimgrede poberš, ob cest najdeš en kup plehpunc, k bi se rade s tabo vozile, verjem, mam izkušne, so me že napadale, da nj jih pelm, pol so pa vidle, da sm punca, so se pa ustrašle pa zbežale :lol1: :lol1: :lol1: ti maš več možnosti za kej tazga, fantou se ne bojijo hehehe
k0ci Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 nofrus........čudno da imaš samo ti take probleme, sploh pa se da čisto vsak ovinek na mobiju peljat na koleno brez problema, če imaš le pamet v glavi in malo občutka v desni roki
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Ahhhh,končno eden :worship: :worship: :worship: zj sta že dva :evilgrin:
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 a nis ti reku, da šele u nedelo zvečer pridš :unsure: no sicer pa hvalabogu, da te bomo mel dol, da boš mau svetovau nam oz. men začetniku :winkiss: sopotnico lohk ket mimgrede poberš, ob cest najdeš en kup plehpunc, k bi se rade s tabo vozile, verjem, mam izkušne, so me že napadale, da nj jih pelm, pol so pa vidle, da sm punca, so se pa ustrašle pa zbežale :lol1: :lol1: :lol1: ti maš več možnosti za kej tazga, fantou se ne bojijo hehehe a res? nč ne vem..no v glavnem pridem v nedeljo na izlet dol..
Dolenc™ Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Ja tko je to mal čuden, jst ko sem bil prvič zdej ko je vse podrto sem si tud mislu, fak k nebi tle pelu, cel kaos je bil, pista čist posrana, kr eni ludje po pisti razmetani... Zdej ko sem bil nazadnje dol je blo pa ful vredu, pista je bla kokertolk čista, nč ni blo kamenčkov gor al pa kej edino tam ko je mal asvalta viška če se zabremzaš je blo mal posran. Ludje so bli tapravi gor, ni blo kr enih nedelskih turistov Tko, da zgleda čist odvisen ker dan prideš :) Z avtom pa gor ni za it zarad gum, k jih dobesedno trga.
Tanjuška Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 a res? nč ne vem..no v glavnem pridem v nedeljo na izlet dol.. jupi :winkiss:
biker77 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 jupi :winkiss: sicer ti pa lahko data helmut pa ghost.rider46 lepe napotke ker se konkretno peljeta dol..no sej tut kdo drug sam poznam jih ne.. ma grem se mal peljat..pa pridem ene 10 krogov odpeljat pa počas nazaj domov..
C4V4L13R Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aa3mlPAWFc8 heh, se najde kar nekaj videov z mobija...najbl zanimivi so drift sessions ;) je bil v svojih cajtih kar dejaven ja, samo v malo lepši luči .) http://www.youtube.com/watch?v=Kev0ZiT-RTE
GHOST RIDER 46 Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 No ne vem kako naj začnem :unsure: ja no FOČK al kwa že :alien1: Predn sm najdu ta pof.... mobi je trajal, pol k sm najdu/prletu tja sm reku WTF, kaj folk sm sploh rine :rolleyes: Mislm, ma nič WTF :headbang: Naredu par 10 krogov, steza, da se razumemo je itak posvinjana, sem imel možnost dožvet več čuda kot se lahko sploh zgodi na cesti regionalki :krneki: Cesta D-K zakon orgazmična napram mobiju (berineštetokratdoživelorgazempress) :naughty: IMHO P.S. umazana pista, cca 30 cm je neke optimalne linije, da ne voziš po zasvinjanem, imel en del moker, ravno na prvem ovinku, pol je bil drug ali tretji mal speskan in z zemljo okrašen k se že zapeleš po zadnjih dveh ali treh so sledi gum, kjer je oprijem čist v kurcu (me je odnašal, če sm vsaj malo stisnu iz ovinkov-BTW gume so skoraj nove in berivozimkotpojajcihpress), na kolen, ne vozim (zvoženo imam, tako da mi do roba gume manjka nekje širina ročnega mezinca), se pravi si sploh ne predstavljam, če bi :evilgrin: , da pa ne govorim o sami progi, ki je ena sama sestavljanka asfaltnih ploščadi :headbang: Dobr, da imam metlo vedno s seboj, da lahko s proti urejam/pospravljam moje podstrešje :whistle: Še 1x kaj folk sploh rine tja :headbang: če bi imel avto razumem, samo enosledna pa :hmm: nofrus očitno si mel slab dan, ko pa praviš o gumah, očitno maš pretrde in nepravilen tlak v gumah!!!!! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se