klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Klimbra..... kdo bo pa tebe maru, k se boš še mal fiksu vmes :naughty: :lol1: ← Nop.........."lubica".....čokolado bom jedu............
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 No prav..... jo bomo skupi.... men se tut lušta dobro čokolado jest..... sploh pa če jo mal razmažeš.... in potem imaš več lušta to pucat... iz teleščka ....... :blush: spet sem zašla :oops: :oops: :oops: :slap: :whistle: :whistle:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 No prav..... jo bomo skupi.... men se tut lušta dobro čokolado jest..... sploh pa če jo mal razmažeš.... in potem imaš več lušta to pucat... iz teleščka ....... :blush: spet sem zašla :oops: :oops: :oops: :slap: :whistle: :whistle: ← Kako si takoj vedela.......a smetanca tut zravn paše :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? :?
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Kako si takoj vedela.......a smetanca tut zravn paše :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? :? ← mhm.... beljakovine so dobre za naša teleščka.... samo ne smemo preveč, da buši ne zraste :blush: :004 :whistle: :whistle:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 mhm.... beljakovine so dobre za naša teleščka.... samo ne smemo preveč, da buši ne zraste :blush: :004 :whistle: :whistle: ← OK.......lahko tut rastlinsko nabavim .) .) .) .) .) .)
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 OK.......lahko tut rastlinsko nabavim .) .) .) .) .) .) ← haahha ok... recimo da sem o teh beljakovinah ovorila - pa tudi ta redi, ker ima veliko sladkorja notri pomoje
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 haahha ok... recimo da sem o teh beljakovinah ovorila - pa tudi ta redi, ker ima veliko sladkorja notri pomoje ← .) .) odvisno............od doze inzulina :OK: :OK: :OK:
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 .) .) odvisno............od doze inzulina :OK: :OK: :OK: ← <_< :hmm: zdej sem te pa zgubila........ <_< :hmm:
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 <_< :hmm: zdej sem te pa zgubila........ <_< :hmm: ← skrivnost je v sladkorni bolezni....sperma sladkornih bolnikov je :hmm: ....ma kaj bi ti govoril, rajo probajta pa bo.... hint: z insulinom si nižaš raven sladkorja v telesu....če si te ravni ne nižaš je sperma.....sladka mogoče? pa naj še kdo reče, da sladkorni bolniki oz. njihovi partnerji niso vsaj v čem privilegirani.....kajne klimbra?
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 skrivnost je v sladkorni bolezni....sperma sladkornih bolnikov je :hmm: ....ma kaj bi ti govoril, rajo probajta pa bo.... hint: z insulinom si nižaš raven sladkorja v telesu....če si te ravni ne nižaš je sperma.....sladka mogoče? pa naj še kdo reče, da sladkorni bolniki oz. njihovi partnerji niso vsaj v čem privilegirani.....kajne klimbra? ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: TC......... :blush: :beer2:
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 O matr, Pupa in Klimbra! Pejta v svoj peskovnik, ne pa tok balasta natresavati... kar glava boli... .)
pupa Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Kaj se pa pizdiš.... saj sva znotraj teme - swingava :slap: :lol1:
JEJŽ Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Kako ste vsi mimo teme...Naš Jurij je samo prijatlovo ženo peljal na ples,kjer sta plesala na swing... :inlove: Vi pa,tipično,pomislite na seks. To,da sta bila na sliki naga;je pač tako,da so imeli plese v naturalist baru... :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Aurelio Juri seksa v troje! V troje? Kako je to sploh mogoče? Se da, če se hoče. Eden poriva, drugi uživa, tretji znabiti, pri riti počiva. Ježušmarija, je to svinjarija! Za drage farane je bližnjega muka slajša od hrane in boljša od fuka! :lol1: :lol1:
JEJŽ Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Da se vrnem na začetek...ko smo bili majhni,smo se dosti swingali na gugalnici...a je to,to? :?
SiR Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Da se vrnem na začetek...ko smo bili majhni,smo se dosti swingali na gugalnici...a je to,to? :? ← če ste se pri tem menjavali ti, sosedova Metka, tvoja sestra Mojca, Peter, Tomaž in občasno še Ančka iz sosednje ulice in stric Tonček, potem je to TO :)
JEJŽ Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 če ste se pri tem menjavali ti, sosedova Metka, tvoja sestra Mojca, Peter, Tomaž in občasno še Ančka iz sosednje ulice in stric Tonček, potem je to TO :) ← Je BILO to,to,ker pol je stric Tonček polomil gugalnico... :(
SiR Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Je BILO to,to,ker pol je stric Tonček polomil gugalnico... :( ← sam, da so punčke ostale cele ;)
Mirko36 Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Kaj p aswing =ples z motroji. Ma dejmo kej konkretnega ne samo po črkah nabijat. Sonce se je zbudilo, sledimo mu. Srečno :yea1: :yea1: :yea1:
Thundercat Objavljeno Marec 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Ma dejmo kej konkretnega ne samo po črkah nabijat. Sonce se je zbudilo, sledimo mu. ← :blink: no daj nam lep zgled....
Insallah Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 swing low sweet charriot... ← :yea2: :yea2:
Mirko36 Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Naj vam dam zgled, ja. Kaj čem rečt, najbolje bo organizirat eno srečanje pomladi in oreng odspret sezono se spoznat pa potem vidmo kok so motorji pomembni. :yea1: :yea1: :yea1:
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Naj vam dam zgled, ja. Kaj čem rečt, najbolje bo organizirat eno srečanje pomladi in oreng odspret sezono se spoznat pa potem vidmo kok so motorji pomembni. :yea1: :yea1: :yea1: ← misliš ženske...tukaj govorimo o swinganju ne motorjih..čeprav lahko tudi z motorjem swingaš....sem že videl ljudi, ki kar celo sezono vozijo tuje "ženske"...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se