Drekavac Objavljeno Februar 28, 2002 Deli Objavljeno Februar 28, 2002 Kaj pa tukaj, a se kdo upa kaj napovedat Jaz pravim, da bo Avstralijo dobil Montoya. LP Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net Bilo kuda, drekavac svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Jaz bom rekel samo to: zmaga bo obarvana rdece... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borissuper Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Bom navijal za Montoyo. LP Boriss. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Jaz stavim na rdeče čeprav bo šlo na tesno z lanskim avtom. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 rdeca sta bila na prvem treningu vec kot sekundo spredaj pred ostalimi sledita oba Williamsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Ja sam je bil trening od začetka po suhem. Najboljši časi so se dosegali tik predkoncem treninga. Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2002 bom pa jest prva napovedala prvih šest: 1.david coulthard 2.ralf schumacher 3.michael schumacher 4.juan pablo montoya 5. kimi raikkoenen 6.nick heidfeld še kdo mogoče????.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 No, bom pa se jaz: 1. Barichello 2. Schumacher M. 3. Montoya 4. Coulthard 5. Schumacher R. 6. Raikkonen ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 moja napoved prvih treh: 1. Mihec ta starejsi (Ferrari za nepoznavalce) 2. Montoya 3. Ralf ...mogoce pa tudi ne se bols bi pa blo ce bi ta prvi odstopu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Bom poskusu še jest, sej je itaq zastonj : 1. Schumacher M. 2. Montoya 3. Barichello 4. Raikkonen 5. Heidfeld 6. Salo Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Bom pa še jaz pristavil svoj pisker: 1. Schumacher M. 2. Montoya 3. Culthard 4. Ralf S. 5. McNish 6. Raikkonen Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 1. M. Schumacher 2. Barichello 3. Montoya 4. R. Schumacher 5. Coultard 6. Heifeld Rdeči so zakon ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Za tardeče sem nazadnje navijal ko je bil prvak Niki Lauda pol pa nikol več,jodlarjev pa tko ne maram! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 quote: moja napoved prvih treh: 1. Mihec ta starejsi (Ferrari za nepoznavalce) 2. Montoya 3. Ralf ...mogoce pa tudi ne se bols bi pa blo ce bi ta prvi odstopu Miki! --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 No, pa, da vidmo: 1. Barichello 2. Montoya 3. M. Schumacher 4. Coultard 5. R. Schumacher I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 Ena taka realna napoved: 1. M.Schumacher 2. Loser 1 3. Loser 2 4. Loser 3 5. Loser 4 6. Loser 5 Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 -Barichelo -Montoya -Čevljar starejši -Čevljar mlajši -Coulthard -Heidfeld Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 1.Košir 2.Zahovič 3.Kostelićć 4.Vrhovnik 5.Peterka 6.Nikenen 7.Jelenčić 8.Bin Laden (Osama) 9.Buš 10.Arafat ... matr sem pameten ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 1, 2002 Deli Objavljeno Marec 1, 2002 - rowan atkinson - terry gilliam - luc besson - david lynch - john woo - francis ford coppola .....vrstni red ni obvezen ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 2, 2002 Deli Objavljeno Marec 2, 2002 Dobro jutro!!! Evo, vrstni red kvalifikacij: 1. Barichello 2. Shumi M. 3. Schumi R. 4. Coulthard 5. Raikkonen 6. Montoya ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 2, 2002 Deli Objavljeno Marec 2, 2002 Ice kaj pa Jean Reno in Clint Eastwood? Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 2, 2002 Deli Objavljeno Marec 2, 2002 quote: Ice kaj pa Jean Reno in Clint Eastwood? izven konkurence ker zive legende! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mslapn1 Objavljeno Marec 3, 2002 Deli Objavljeno Marec 3, 2002 Fantje naš je zmgal. Ferrari Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Marec 3, 2002 Deli Objavljeno Marec 3, 2002 In to z lanskim avtom Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 3, 2002 Deli Objavljeno Marec 3, 2002 Lojzi se je najbolj pridružil resnični napovedi o končnem vrstnem redu. Za tiste ki ste prespali dirko. Prvi ovinek je prevozilo mislim da 13 dirkačev ostali so šli peš do boksev nazaj gledat dirko po televiziji. Končni vrstni red je: 1. M. Šusmaher 2. Montoya 3. Raikonnen 4. Irvine 5. Weber 6. Salo 7.... 8... Zadnji Splača se gledat prvi pol ure potem je pa znana zgodba, in konec nje. FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave