sledo Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 prvič v življenju na grobniku(sram) noro dobra zadeva edin neki me je ubil ka sem en dan prej šele mopid kupo pa mi ni znesl.Folk med vami je po novem en hudo ponosen lastnik rmene R6 let.2004 (sam da mal pofrajarm) Baje pa da bo okol 20.maja spet neki dogajal dol pa ne vem kva V glavnem noro dober dan pa upam da počas bom pa še koga od vas spoznov
kađiva Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Baje pa da bo okol 20.maja spet neki dogajal dol pa ne vem kva ← .. :grim dogajal bo ja...Motohappening 14. in 15. maja :kva2: :kva2: ...
MX_Peter Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Se opravičujem, malo :topic: Jutri ob 13:30 pogreb motorista, ki se je smrtno ponesrečil 27.04 2005, star komaj 26 let. Pogreb bo v Šentilju pri Velenju! M.J. počivaj v miru, pogrešali te bomo!!! :cry: :cry: :cry: R.I.P
caca Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Tudi mi smo bili zadovoljni z obiskom in povpraševanjem...hvala, se je splačalo priti na takšno prireditev. Gašperju pa čestitke za organizacijo, tudi klobase so bile dobre... Nekaj naših fotk...fotke! lp TSC LABA d.o.o. ← Hvala LP Gasper
Roman Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Sicer je dogodek že rahlo odmaknjen, vendar sem se šele danes vrnil domov in moram napisati tisto, kar mi že od četrtka leži na duši. Nisem uspel prebrati vsega, kar je bilo napisano od dneva D do danes, mislim pa, da je bila organizacija na visokem nivoju, vreme je bilo sanjsko in vse bi bilo OK, če nebi ostal na Grobniku do četrtka zjutraj :cry: :angry2: :angry2: :angry2: To kar je odkrilo v boksih četrtkovo jutro je sramota, ki smo je mogoče navajeni s Planice, sam je pa z Grobnika nisem (pa lahko obiske boksov štejem v troštevilčnem številu) - pločevinke, plastenke, papirji..., v glavnem svinjarija, ki je nisem videl na Grobniku še nikoli. Ta kritika nikakor ni namenjena Gašperju in njegovim pomočnikom, ampak vsem vam (vsak bo pri sebi vedel, če spada zraven), KI STE TAKE SVINJE, DA VAM JE BILO TEŽKO ODNESTI VAŠ DREK NAJVEČ 20 METROV DALEČ (do prvega kontejnerja).
batzajla Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 uff to pa res ni dobr,si bojo hrvati rekl da smo tapravi cgani <_< še dobr da smo mel mi kuj zravn kanto :grim
misty Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 par strani nazaj sem pisal, ne direktno o tem (smetenju), ampak o obnašanju nasploh :BUA: jeb*t ga vožnja je bila odlična, to je glavno (pa upam da SLO organizatorji v bodoče zaradi tega ne bodo imeli kakih težav z najemom piste)
lina Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Po eni strani ti dam čist prav...ljudje smo v večini svinje, ki svojih lastnih odpadkov ne znamo pospravit. Po drugi pa...čiščenje je všteto v ceno al je bilo vse zastonj?
kađiva Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 ...tko kt je že batzajla napisal,kar se nas gorencev tiče smo vse smeti zjutraj že pospravili v kontejner,ki je bil zraven našega placa,....za ostale pa ne vem kam so dal vse....sam se ne spomnim da bi popoldne opazil kakšne smeti tam....no ja verjamem pa da je bila slika v četrtek zjutraj ko je bilo vse skupaj prazno drugačna <_<
danci1973 Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Tu je še nekaj slikic in filmčkov... D.
batzajla Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Tu je še nekaj slikic in filmčkov... D. ← men neki ne štima :hmm:
Jure007 Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 men neki ne štima :hmm: ← Men tut ne :hmm: Glede smeti pa: To je na Grobniku vedno blo in bo. Tudi ko se karavana iz dirk Alpe Adria počasi skaplja domov in če ostaneš še encajt dol, ko se boksi praznijo, dobivaš podobo s smetmi pogrnjenega Grobnika. Na žalost so ljudje, ki puščajo svinjarijo tam, kjer jim pač pade iz riti :BUA:
PriVal Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Letos nisem utegnu prit z motorjem, ma je blu full OK, vreme, organizacija pa tudi dirkači oz. dirkačice!
pistenbulit Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Tud js nisem bil doma, da bi lahko komentiral ta dogodek prej, mislim da nebom napisal česa novega rad bi le rekel kapo dol organizatorju, ker je bila prireditev na res visokem nivoju! :OK: Lepo pa je bilo videti tudi množico slovenskih motoristov, ki so si prišli prireditev samo ogledati in mislim da se jih je zbralo več kot na kakšnem od dosedanjih happeningov.
PriVal Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Letos nisem utegnu prit z motorjem, ma je blu full OK, vreme, organizacija pa tudi dirkači oz. dirkačice! Ena forka za poizkušinjo druge še prodejo!
smesko4u Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Razultati_skupaj.htm Aloha V prilogi vam prilagam razultate s SLOVENSKEGA DNEVA NA GROBNIKU. :grupni:
kađiva Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 ....in mislim da se jih je zbralo več kot na kakšnem od dosedanjih happeningov... ← točn tko se je tud men zdel....sem bil že na nekaj happeningih,ampak tolk folka kt je blo pa 27. dol jih pa še nisem vidu :eek: :OK: :OK: :OK: :OK: .... ...no bomo videl,mogoče se pa slika že drug teden spremeni :naughty: :D
batzajla Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Razultati_skupaj.htm ← fino!škoda ker ni zravn še znamke in tipa motorja :)
jalovec Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Sicer je dogodek že rahlo odmaknjen, vendar sem se šele danes vrnil domov in moram napisati tisto, kar mi že od četrtka leži na duši. Nisem uspel prebrati vsega, kar je bilo napisano od dneva D do danes, mislim pa, da je bila organizacija na visokem nivoju, vreme je bilo sanjsko in vse bi bilo OK, če nebi ostal na Grobniku do četrtka zjutraj :cry: :angry2: :angry2: :angry2: To kar je odkrilo v boksih četrtkovo jutro je sramota, ki smo je mogoče navajeni s Planice, sam je pa z Grobnika nisem (pa lahko obiske boksov štejem v troštevilčnem številu) - pločevinke, plastenke, papirji..., v glavnem svinjarija, ki je nisem videl na Grobniku še nikoli. Ta kritika nikakor ni namenjena Gašperju in njegovim pomočnikom, ampak vsem vam (vsak bo pri sebi vedel, če spada zraven), KI STE TAKE SVINJE, DA VAM JE BILO TEŽKO ODNESTI VAŠ DREK NAJVEČ 20 METROV DALEČ (do prvega kontejnerja). ← :fight2: Ejga stari ne meši Planice :xx: zraven motorjev ,itak so fantje in dekleta, ki so se vozil tam dol placal najemnino za progo, pa naj nasi sosedje ,ce ze racunajo se mal delajo, pa kaksno smetko lahko poberejo :zzz: se bojo saj mal zmigal!!!!! :kva2:
katja Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 Pravkar pogledala reportažo na tvm :kva2: :OK: :OK: :OK: Vsaka čast organizatorjem :worship: :worship: :worship:
Roman Objavljeno Maj 4, 2005 Opozori Objavljeno Maj 4, 2005 :fight2: Ejga stari ne meši Planice :xx: zraven motorjev ,itak so fantje in dekleta, ki so se vozil tam dol placal najemnino za progo, pa naj nasi sosedje ,ce ze racunajo se mal delajo, pa kaksno smetko lahko poberejo :zzz: se bojo saj mal zmigal!!!!! :kva2: ← To, o čemer sem pisal jaz, ni stvar denarja, ampak stvar osebne kulture.......in to kar si napisal ti tudi :? P.S. Prepričan sem, da so večino svinjarije pustili gledalci....,ki niso plačali niti kune.
DDEAN1 Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Je kdo gledal e+ včeraj ? Je bilo kar nekaj posnetkov od tam.
Godfather Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 To, o čemer sem pisal jaz, ni stvar denarja, ampak stvar osebne kulture.......in to kar si napisal ti tudi :? P.S. Prepričan sem, da so večino svinjarije pustili gledalci....,ki niso plačali niti kune. ← Roman ti dam 100000000000000% prav sem vidu folk ko je odhajal po koncu dirke in za samo so puščali plastenke .... Pismo ej a je tako težko v koš dat smeti...
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Je kdo gledal e+ včeraj ? Je bilo kar nekaj posnetkov od tam. ← jp...gledal...kul prispevek pa še ful znanih sem videl....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se