anatom Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 :hmm: kako bi človek najceneje in najučinkoviteje sporti meril čas svojih krogov na grobniku? Torej brez, da bi ti nekdo ob ciljni ravnini dvigoval tablice. Sem enkrat videl, da obstaja neka štoparica, ki jo daš na tank... kdo ve, kako to deluje in kje se jo da dobit? ← Sam izdelujem t.i. Lap timerje - stoparico, kot jo verjetno isces. Cena kompleta (laptimer + oddajnik) je 125 evrov, vse informacije pa na: LAPTIMER ali na GSM 031 386 430
danci1973 Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 To, kar sam stiskaš je brezveze, ker boš zgrešil vsaj za 1/2 sekunde... To, kar ponuja Anatom, je prava stvar - če pa bi imel še oddajnike za vmesne čase - da bi lahko analiziral posamezne odseke - pa bi sploh bil car... :) D.
decaf Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Ja, se strinjam edina prava stvar je takšna vrjanta kot jih ponuja anatom!!! Ninja pa je imela laptimer že na prejšnjem modelu in ima zato poseben gumb, tako kot novi model, ki nima veze z blendanjem!!! :ninja:
LordSmith Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Ali obstaja možnost, da bo rekreativcev preveč? Mene bi namreč teh 20 min zanimal, pa nebi rad ugotovil, da je zaradi gužve omejena količina mest na voljo. Bo kdo šel tja v sredo zjutraj iz LJ ali okolice, da bi se lahko pridružil "skupini"? Seveda taki, ki misli vozit max LS. :D
SiR Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Bo kdo šel tja v sredo zjutraj iz LJ ali okolice, da bi se lahko pridružil "skupini"? Seveda taki, ki misli vozit max LS. Evo, če čš, si lohk verjetno moj wingman :) dopust sm si že zrihtu :P
Rock-46 Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Gorenska sekcija starta ze v torek popoldne dol.. V koliko bi sel kdo zravn, naj napise.. :OK: LP;Rock
LordSmith Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Evo, če čš, si lohk verjetno moj wingman :) dopust sm si že zrihtu :P ← Super. Ti bom kril hrbet :OK: Thx, L
Jure Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Kako hitro se sploh vozi na tej rekreativni vožnji? Si ne predstavljam, ker nisem še nikoli videl.. Zanima pa me zradi tega, ker sem tudi sam interesent za rekreativno vožnjo, pa nimam še motorja čist ulaufanga, mam 800km, do 1600 pa naj ga ne bi ravno tiščal na polno skoz..
Gregs Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Običajno je hitrost na panoramski vožnji omejena na cca. 130. Je pa odvisno od tistega prvega, ki vozi in ga ne smeš prehiteti... Nasvet: če hočeš biti počasnejši, vozi za njim/njo, če hočeš biti hitrejši, pojdi v ozadje.
kađiva Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 (popravljeno) :hmm: kako bi človek najceneje in najučinkoviteje sporti meril čas svojih krogov na grobniku? Torej brez, da bi ti nekdo ob ciljni ravnini dvigoval tablice. Sem enkrat videl, da obstaja neka štoparica, ki jo daš na tank... kdo ve, kako to deluje in kje se jo da dobit? ← ...ej nč bat tokrat te bom sigurno jz štopal na tribunah :grim ...drgač je pa ta oglas zdej v salomonovem oglasniku: Časomerilec krogov , laptimer Z01-IR ,za motocikliste in avtomobiliste, domet do 20m ,natančnost merjenja 0.01sec , LCD display, cena: 29.900 SIT telefon: 031 386-430 lp cagiva B) Popravljeno April 12, 2005. Popravil cagiva
anatom Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 To, kar sam stiskaš je brezveze, ker boš zgrešil vsaj za 1/2 sekunde... To, kar ponuja Anatom, je prava stvar - če pa bi imel še oddajnike za vmesne čase - da bi lahko analiziral posamezne odseke - pa bi sploh bil car... :) D. ← Prav ta stvar je zdajle v razvoju in predvidevam da bo nared koncem sezone. Nekaj glavnih podatkov: - graficni display 128×64 pix (cifre visoke cca 20mm) - merjenje vmesnih casov (do 6 oddajnikov) - izracun povprecne hitrosti - prilagoditev prikaza casa (razlika vmesnega casa glede na prejsnji krog, vmesni cas od start/finish line, razlika med vmesnim casom najboljsega kroga ... - ura, koledar, zunanja temperatura ... Zanimajo me tudi vasi predlogi - kaj bi potrebovali, ideje, ... LP Anatom
GhostRR Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Zanimajo me tudi vasi predlogi - kaj bi potrebovali, ideje, ... Merilec horizontalne sile - bočnega horizontalnega pospeška - G - force? Radio zvezo z boksom? Kompleten zbirnik telemetričnih podatkov? :hmm: ... to bom rabu pol, ko bom rosija naskakoval :lol: .... do takrat pa autopilota :closedeyes:, pa velik sreče @cagiva: zrihtej si tablice, da mi boš čase kazu ... :naughty:
GhostRR Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 (popravljeno) @caca Če prav berem, dirka bo v razredih do 600 in Open. Nekaj kolegov bi šlo, pa so v dilemi - mogoče bi kakšen odpeljal tudi dirko (kdo pa ne bi rad poskusil?), pa bo prvič na Grobniku, takorekoč začetnik.... motor pa malček presega 600 kubikov. Bodo vozniki recimo SV 650, Kawe 636 "padli" v razred nad 600 in vozili s tistimi, ki vozijo hude čase :blink: , ali bo zadeva ločena tudi na tiste najhitrejše in "ostale"? Če bodo tele kawe s 130PS prišle v 600ccm, pol grem jest tud z mojmu oldtimerjem (918ccm) v razred pod 600ccm :angry2: . Kvalifikacije gor ali dol :whistle: ! Le zakaj imajo 636RR še vedno 600ccm :hmm: Popravljeno April 12, 2005. Popravil GhostRR
Sanda7 Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 mogoče mi pa rata,da pridem mal pogledat
danci1973 Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 A obstaja v Slo kakšna varianta 'rent-a-usnjeni-kombinezon'? :) Jaz bi se tudi šel 'prosti trening', samo mi zaenkrat še ne znese $$$... D.
joe1 Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 A obstaja v Slo kakšna varianta 'rent-a-usnjeni-kombinezon'? he he he , a to sploh obstaja kje kje bos pa to dobil koliko si velik pa kg? jst mam en star , no star,rabljen je in je se za rabo , bi ti ga lahko posodil za tist dan
danci1973 Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 A obstaja v Slo kakšna varianta 'rent-a-usnjeni-kombinezon'? he he he , a to sploh obstaja kje kje bos pa to dobil Po moje ne - a vprašat ni greh... :) koliko si velik pa kg? jst mam en star , no star,rabljen je in je se za rabo , bi ti ga lahko posodil za tist dan ← 188cm+120kg... :whistle: D:
Jure Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 To glede uvrscanja motociklov v kategorije zanima tudi mene.. A npr sv 650 pa Comet 650 spadata ze v open? Ker v kategoriji do 600ccm bi mogoce se nekako slo s takim motociklom, samo merit se z tisocaki.. :hmm:
joe1 Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 mislim da ne bo slo danci stevilka je 54 visina je vredu kg pa :nono:
SONCE Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 To glede uvrscanja motociklov v kategorije zanima tudi mene.. A npr sv 650 pa Comet 650 spadata ze v open? Ker v kategoriji do 600ccm bi mogoce se nekako slo s takim motociklom, samo merit se z tisocaki.. :hmm: ← Po moje boste kar med tistimi do 600 ccm, saj to so motorji z dvema valjema. :OK: Se bomo skupaj peljali. :grrr Večje vprašanje je za štirivaljno Ninjo 636. Njim bo potrebno pogledati skozi prste. Se bodo verjetno tudi oni vozili z nami (do 600 ccm). Meni je :OK: , mer me zagotovo ne bodo ovirali. .) (vsaj prvih 5 krogov ne) :naughty:
flero Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 :hmm: kako bi človek najceneje in najučinkoviteje sporti meril čas svojih krogov na grobniku? Torej brez, da bi ti nekdo ob ciljni ravnini dvigoval tablice. Sem enkrat videl, da obstaja neka štoparica, ki jo daš na tank... kdo ve, kako to deluje in kje se jo da dobit? ← ...šparaj za Ninjo...dobiš štoparco že na motorju... .) :) lp flero
joe1 Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 najboljsa varijanta je lap taimer stoparca na motorju, hmmmm lahk se poscijes na njo, ti nic ne koristi nimas casa da bi se ukvarjal z njo ce hoces bit hiter, ponavadi na ravnini pospesujes maximalno pa se mal te razmetava da se moras se mal lovit tak da stoparca na motorju :nono: :nono:
GhostRR Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 ...šparaj za Ninjo...dobiš štoparco že na motorju... ponavadi na ravnini pospesujes maximalno pa se mal te razmetava da se moras lovit ← sparej za hondo, pa te ne bo nič razmetaval po ravnini :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se