.T. Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Tudi mene in kolega je prav lepo nategoval. In se veliko ostalih tudi! Vkljucno z mojim fotrom. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Na dopustu sem enkrat na zadnjem disku pozabil disc lock in speljal. Rezultat: zviti disk. Po dopustu peljem motor pokazat v Eliso in Tomaz pravi, da bo treba novega. Ga v torek narocijo. Danes pa me poklice Tomaz in pove, da je disk prisel. Ker sem bil danes res zelo, zelo na tesnem s casom, mi je samo rekel pripelji in bomo takoj zrihtal. Ob 15:30 sem bil pri njih. Motor je sel takoj v delavnico. Menjave diska so se lotili vsi trije mehaniki (Tomaz, Eki in Izidor). Ob 15:45 sem se z motorjem ze peljal naprej po opravkih. Mislm ce to ni fer odnos do strank!!!!!! Kekc III, ki je ravno takrat prisel po svoj motor, kar ni mogel verjeti svojim ocem. Fantje iz Elise - hvala vam za vas trud in pozrtvovalnost. Kekec III, kako si bil pa ti zadovoljen s servisom na tvojem Drag Starju? Tadej Zadovoljen - tako kot vedno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 JAZ VGLAVNEM NIKOLI VEČ NOBENEMU SERVISERJU NE ZAUPAM :evil: :evil: :evil: :x :x :x :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 JAZ VGLAVNEM NIKOLI VEČ NOBENEMU SERVISERJU NE ZAUPAM :evil: :evil: :evil: :x :x :x :!: :!: :!: Kam na primer bos pa peljala motor, ce (ko) ti bo pobralo zobcke na verizniku na odmicni gredi? A se bos kar sam lotila popravila? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Mačica stalno neki joka okol serviserjev ... dober motor bi si kupila pa bi mela tud dober servis. :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 JAZ VGLAVNEM NIKOLI VEČ NOBENEMU SERVISERJU NE ZAUPAM :evil: :evil: :evil: :x :x :x :!: :!: :!: Kam na primer bos pa peljala motor, ce (ko) ti bo pobralo zobcke na verizniku na odmicni gredi? A se bos kar sam lotila popravila? Tadej Ne vem zakaj dvomiš v sposobnosti drugih :twisted: :?: :!: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2002 Deli Objavljeno Avgust 30, 2002 Včeraj sva peljala Kawo na servis pri 18.000,in še enkrat so naju fantje iz Elise prijetno presenetili,svaka jim čast,so kot je treba zato zame drugi ne obstajajo.Res so prijazni in pomagajo ti celo z rečmi ki sploh niso vključene v servis.ELISA JA ZAKON :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 30, 2002 Deli Objavljeno Avgust 30, 2002 Ne vem zakaj dvomiš v sposobnosti drugih :twisted: :?: :!: :D Ker je ta menda najboljši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 30, 2002 Deli Objavljeno Avgust 30, 2002 JAZ VGLAVNEM NIKOLI VEČ NOBENEMU SERVISERJU NE ZAUPAM :evil: :evil: :evil: :x :x :x :!: :!: :!: Kam na primer bos pa peljala motor, ce (ko) ti bo pobralo zobcke na verizniku na odmicni gredi? A se bos kar sam lotila popravila? Tadej Zravn bom stala pa mu gledala pod prste, pa da ga takoj okurcam, ne pa da pridem na konc, ko je že vse mim in se ne morem prav nikamor pritožit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Avgust 30, 2002 Deli Objavljeno Avgust 30, 2002 Danes sem si vzel malo časa, Transo postavil na servisno gajbo in odmontiral obe kolesi. Kolesi in nove gume (yesss... :D ) sem naloadal v avto in na podlagi priporočil več Motosvetovcev odrinil v Dragomer k Borutu zmontirat copatke. Montaža dveh gum res ni ne vem kaj, a je dovolj, da človek vidi, če je serviser bolj "kovaške" sorte ali pa ima za delo smisel in občutek. Pri delu sem v preteklih letih gledal pod prste mojstrom in "mojstrom" v kar nekaj servisnih delavnicah (Jerman - ah, ko bi bil Milan še živ..., Štern, Elisa, Oven, Vomberger, Kropfitsch v Celovcu,...). Glede na danes videno in pogovor z Borutom o šraufariji, pa kar nekaj koristnih nasvetov, ki mi jih je dal, bi Boruta postavil na prvo mesto med serviserji, ki sem jih do sedaj opazoval pri delu. Glede motorja (pravzaprav vse tehnike) sem precej "picajzlast", motor pa večinoma vzdržujem sam. Borutu sem ves čas kritično gledal pod prste, in iz minute v minuto sem bil bolj navdušen, saj takega občutka pri delu (brez enega samega spodrsljaja) nisem videl še nikjer. Sam mi je povedal, da rad servisira motorje, v tem in v izkušnjah je pa bistvo kvalitetno opravljenega dela. Ogledal sem si tudi lepo urejeno delavnico - vse je "pošlihtano", kar tudi naredi svoj vtis. Moje mnenje: od sedaj naprej bom tisto, česar na motorju ne morem ali ne znam narediti sam, zagotovo prepustil Borutu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Motosvetovci in ostali povejte vse svoje dobre in slabe izkušnje z servisom Štern v Kranju.Zanima me tudi vaša ocena če je servis na nivoju ali ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PEROVIČ Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Motosvetovci in ostali povejte vse svoje dobre in slabe izkušnje z servisom Štern v Kranju.Zanima me tudi vaša ocena če je servis na nivoju ali ne. Bil pri njemu same dobre izkušnje ampak cenovno zasoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Kolegu je popravil zadevo, ki je prej večina servisov okoli Lj ni znala zrihtat. Ampak račun je bil pa astrooooonoooomski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 2, 2002 Deli Objavljeno September 2, 2002 Motosvetovci in ostali povejte vse svoje dobre in slabe izkušnje z servisom Štern v Kranju.Zanima me tudi vaša ocena če je servis na nivoju ali ne. beri par strani nazaj. Moje izkusnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 motorjet,MB.enkraten servis,guma in pogonski set montiran takoj,prijazni in oh in sploh.thanx marko in ike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Poslušajte to: Vulkanizerstvo Živčec v Mariboru ,montira gume večini motorjev v Mariboru kao najboljši vulkanizer.Pripeljem svoj motor mi zmontira nove gume cena zmerna,motor trese.Narobe zmontiral gume,pike ki bi morale biti nastavljene na ventilček sploh ni pravilno nastavil.Nato peljem nazaj in reklamiram njegovo delo mi pike pravilno nastavi ampak čez 100 km sem imel gumi defekt.Peljem k drugemu vulkanizerju ta pri menjavi zračnice ugotovi da je le ta bila v gumi preložena.Ravno tam ko je bila preložena mi jo je preribalo.Še zdaj jo hranim(ker na njej je lepo vidno kako je bila preložena) da mu jo odnesem pokazat in da mu jo fuknem v glavo. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 glede na to,da ze skoraj desetletje hodim k motorjetu menjavati gume in jim (se :twisted:) ni ratalo narobe zmontirati zadeve,sem zelo zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 STARI! FUKN MU JO V GLAVO!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 STARI! FUKN MU JO V GLAVO!! .....in ne pozabi cegla noter zavit´. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 STARI! FUKN MU JO V GLAVO!! .....in ne pozabi cegla noter zavit´. Ja saj mu jo bom.Pa še srečo sem imel da se je to zgodilo tik pred domom,tak da sem se še ravno do doma pripeljal in to kr čez par rdečih luči na semaforih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Če bi pa zaradi zaradi gume ti fuknu, bi pa v cajtungu najverjetneje pisalo " ..... ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI CESTE PONOVNO TERJALE ŽRTEV...", ali kaj v podobnem stilu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Če bi pa zaradi zaradi gume ti fuknu, bi pa v cajtungu najverjetneje pisalo " ..... ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI CESTE PONOVNO TERJALE ŽRTEV...", ali kaj v podobnem stilu. Itaq... a ste še kdaj vidl da bi blo karkol razen voznika krivo za nesrečo? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Če bi pa zaradi zaradi gume ti fuknu, bi pa v cajtungu najverjetneje pisalo " ..... ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI CESTE PONOVNO TERJALE ŽRTEV...", ali kaj v podobnem stilu. Itaq... a ste še kdaj vidl da bi blo karkol razen voznika krivo za nesrečo? LP pri motorjih? ............ ne (bridke izkusnje :roll: :( ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Če bi pa zaradi zaradi gume ti fuknu, bi pa v cajtungu najverjetneje pisalo " ..... ZARADI NEPRILAGOJENE HITROSTI CESTE PONOVNO TERJALE ŽRTEV...", ali kaj v podobnem stilu. Itaq... a ste še kdaj vidl da bi blo karkol razen voznika krivo za nesrečo? LP pri motorjih? ............ ne (bridke izkusnje :roll: :( ). Žal res... pa ne sam pri motorjih. Pri totalno očitni nesreči so nekako skomplicirali, da sva bila kriva oba udeleženca. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno September 14, 2002 Deli Objavljeno September 14, 2002 Svojo kawo sem pelal na servis v žuženberk ki ga vodi g. Tomaž Barborič. Poleg osnovnega servisa mi je še ventile naštelu in mi zračunal 26k. Ne vem al je to velik al ne ker osnovni servis pride 12k. Je pa tako, da ta servis velik motoristov hval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave