ReNcHeK Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 Mene zanima, če mi more skuter na tehničnem letet samo 50. Če je to z zakonom določeno al bi mi moglo v promteni pisat al kaj, ker mojemu kolegu piše v prekomtni da mu lahko leti samo 50 meni pa ne, zaj pa me zanima kak je s tem! :blink: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Marec 15, 2005 Deli Objavljeno Marec 15, 2005 skuter do 50ccm more jet največ 45 al 50, pa če ti piše al pa ne. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ja 45km/h bi naj sel...do 50km/h se ti oprostijo...kar pa gre vec pa dobi belo tablico... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Po ta novem zakonu ti more it sam 45! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Po novem zakonu mora iti do 45 km/h. Izjema so stari modeli, ki so bili homologirani še v času, ko je veljalo do 50 km/h, tisti lahko gredo 50 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Po novem zakonu mora iti do 45 km/h. Izjema so stari modeli, ki so bili homologirani še v času, ko je veljalo do 50 km/h, tisti lahko gredo 50 km/h. ← ... in če leti 50km/h, potem dobiš belo tablico ter opombo A do 50 ! Vsaj tak je bilo, zdaj če se je z 1.1.2005 kar spremenilo ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Marec 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2005 No ker jaz sem se meno z enim inštruktrojem z avtošole pa je reko da jaz morem vozit 45km/h, kolko pa skuter leti pa da bi naj blo vseeno!!! Tak da ne vem, bom pač nekaj v filter dal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 v filter bos nekej dau? :slap: in ka bos s tem dosegu? :o ce hoces motor zablokirat na 45km/h dej podlozke v variomat, al pa na izpuh.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 ... in če leti 50km/h, potem dobiš belo tablico ter opombo A do 50 ! Vsaj tak je bilo, zdaj če se je z 1.1.2005 kar spremenilo ne vem. ← Ammm glede opomb v vozniškem dovoljenju,to sem že jas dobo ko sem izpit naredo leta 2002 nekje al kdaj so bli ti časi,samo te še nisi dobo bele če ti leto 50... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 v filter bos nekej dau? :slap: in ka bos s tem dosegu? :o ce hoces motor zablokirat na 45km/h dej podlozke v variomat, al pa na izpuh.. :OK: ← To sem jaz lani naredo, ko ni blo cajta za kakšne podložke :) Zapreš zrak in skuta začne zalivat, gre pa seveda nikamor. Vendar moraš bit zelo zelo natančen pri tem. Najt nastavitev da skuter leti 45 je zelo težko. Tu gre za milimetre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Pa to z luftom pali tudi pri malo vecjem tuningu ? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Pa to z luftom pali tudi pri malo vecjem tuningu ? :blink: ← itaq, pa nic ti ne more sfukat, ker prevec benza ne skodi, kvecjemu premalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Mene pa zanima, če merijo glasnost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Mislim da ne,samo ce se to bi dr ko sfija bo mu cudno malo menda :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 jas sem včeraj šau na tehničnega in naredil z 42kmh :) :) drlo se ko svija pa nikam šlo...bolj je oni na gas tišal bolj je trokiralo pri 3,5k obratih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Ammm mogoce malo :topic: kolko že pride zdaj pregled zavarovanje nalepka in cestnina za scoot? stem da morem še jas prometno novo vzet ker sem staro opral :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Cestine tak ni za 50ccm :OK: zavarovanje pa si izracunaj tukaj http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Ce pa predlani ko sn mel se tomosa sn mogo placat,pa lani za skuter tudi :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Jaz sem dobil samo poloznico z zneskom 0 sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 pa jas ga om pelau k generali-u pisda,ce prie samo 6k,drugod pa prek 20k :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 oki če že vse okoli tehničnega tu... :) mene pa zanima kaj naredit če mi zaradi elektrnike ne delajo blinkeri... se da to kak direkt zvezat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 sej niso obvezni... mogoče zdej so, sam vem da ucasih niso bili.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 ja tisti stari frčoti ko nimajo nobene signalizacije, samo luči :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 ja tisti stari frčoti ko nimajo nobene signalizacije, samo luči :OK: ← APN-ji še zdaj nimajo žmigavcev...samo alpinoti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GOLDBERG Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 No ker jaz sem se meno z enim inštruktrojem z avtošole pa je reko da jaz morem vozit 45km/h, kolko pa skuter leti pa da bi naj blo vseeno!!! Tak da ne vem, bom pač nekaj v filter dal! ← Mi lahko en prosim pove kak točno daš podložke v variomat oz če še je kaka druga finta. Kam točno daš podložke?..ker mam drugi teden tehničnega pa treba na hiterco nekaj naret :? ... aja skuter je pa gilera runner tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se