tomazinjo Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 (popravljeno) Raceland bi šou tudi jaz pogledat Popravljeno Maj 30, 2010. Popravil tomazinjo
biker77 Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Raceland je enostavno mučenje.. Na Marof bi pa tudi jaz šel.. jamah 1
HyperJack Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Raceland je enostavno mučenje.. Na Marof bi pa tudi jaz šel.. Pomojem ženskam raceland ne dela problemov, saj je prava kombinacija za topljenje celulita. dost offtopic. Nv, meni je bilo za prvič zadosti, toliko da sploh dobiš malo občutka in odstraniš strah grobega asfalta... Se vidimo
gsx750f Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Natančnejša primerjava stez na osnovi osebnih izkušenj Marof / Raceland dolžina km: 1,6 / 1,05 višinska razlika m: 0 / 2 rahel dvig hitrega dela max hitrost kmh: 100 / 135 (moja) sličnost: Raceland je podoben na hitri pogled sicer zavoji bolj zaprti z dodanimi zavoji pesek: nič / nekaj (ostanki driftarjev, ..) ob stezi: trava / bližje kraškemu terenu izletne cone: na Marofu so širše (boljši občutek) oddaljenost od Ljubljane km 105 / 210 cena EUR 28 / 28 uporabnost med tednom velika / redko bajkr88 1
macak333 Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Natančnejša primerjava stez na osnovi osebnih izkušenj Marof / Raceland dolžina km: 1,6 / 1,05 višinska razlika m: 0 / 2 rahel dvig hitrega dela max hitrost kmh: 100 / 135 (moja) sličnost: Raceland je podoben na hitri pogled sicer zavoji bolj zaprti z dodanimi zavoji pesek: nič / nekaj (ostanki driftarjev, ..) ob stezi: trava / bližje kraškemu terenu izletne cone: na Marofu so širše (boljši občutek) oddaljenost od Ljubljane km 105 / 210 cena EUR 28 / 28 uporabnost med tednom velika / redko Mejhen popravek..25€ http://www.raceland.si/index.php/Urnik-Cenik.html bajkr88 1
MoTo G_P Objavljeno Maj 31, 2010 Opozori Objavljeno Maj 31, 2010 Natančnejša primerjava stez na osnovi osebnih izkušenj Marof / Raceland dolžina km: 1,6 / 1,05 višinska razlika m: 0 / 2 rahel dvig hitrega dela max hitrost kmh: 100 / 135 (moja) sličnost: Raceland je podoben na hitri pogled sicer zavoji bolj zaprti z dodanimi zavoji pesek: nič / nekaj (ostanki driftarjev, ..) ob stezi: trava / bližje kraškemu terenu izletne cone: na Marofu so širše (boljši občutek) oddaljenost od Ljubljane km 105 / 210 cena EUR 28 / 28 uporabnost med tednom velika / redko A si mal zamešu? al je raceland hitrejši pa bližji :D hehehe
skofk Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Z veseljem bi se vam pridružu na racelandu in na marofu sam za na marof nimam prevoza...tko da če ima kašn frej plac se priporočam
kewo Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Z veseljem bi se vam pridružu na racelandu in na marofu sam za na marof nimam prevoza...tko da če ima kašn frej plac se priporočam Kuko ne????? Če men daš za 2 tanka te peljem, pa poj še za pov generalke za tega makarona.
skofk Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Kuko ne????? Če men daš za 2 tanka te peljem, pa poj še za pov generalke za tega makarona. Dol se zihr nebom z motorjam pelov...no do dol bi že pršu sam pol nazaaj bi biu večji problem )
kewo Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Dol se zihr nebom z motorjam pelov...no do dol bi že pršu sam pol nazaaj bi biu večji problem ) kwa jokaš, sj maš 4T pa dost kondicije, jst nebi pršu z 2T haha
gsx750f Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 A si mal zamešu? al je raceland hitrejši pa bližji :D hehehe se pardoniram, tipkarska napaka.
Frips Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Ajde banda....ko bote gor naj mi nekdo javi, da pridem pofirbcat malo :D
HyperJack Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Ena moja Avč, še dobro, da si v angliji vozil , sem mislil, da po naših cestah tako sekaš ovinke :S. Lepo na koleno... cvetkamarjetka in roko 1 1
Senna Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Avč, še dobro, da si v angliji vozil , sem mislil, da po naših cestah tako sekaš ovinke :S. Lepo na koleno... Drugač nisem nč sekal,lepo po svojem pasu,ker je to krožno križišče :naughty: wix, Ervin93, MoTo G_P in 1 other 4
wix Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Hehehe! zavajajoča slika! kje pa maš tako lepo krožno? motozajebant in SCORPIONS 1 1
Andro82 Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Hehehe! zavajajoča slika! kje pa maš tako lepo krožno? To je krožni pri Kovorju (Tržič) .... da ne bo drugič že gužva tam
logarr Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 (popravljeno) Pomojem je to v tržiču hehe me je že nekdo prehitel, pa sem vseeno prov mislil Popravljeno Junij 2, 2010. Popravil logarr
GoUpC Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Pfuuu tale krožn je bil zame usodn ne ga tle ukol preveč žgat ker ni vse tako lepo kot se zdi. Prvič: rondo visi navzven in mogoče drži pri takih nagibih ampak ko se pa enkat navadiš po kolenu peljat z večjim nagibom pa čimdalj od takih rondojev Drugič: Po tem rondoju vozjo kamjoni fin sipek pesek oz. prah ki se ga s prostim očesom skoraj ne vidi, na delovišča za avtocesto in to se usede na asfalt in rata cela drsalnca Na temu rondoju sm js razdeviču svoj kolen ampak kmal zatem tud moped zato je res fajn da se ne pretirava ukol teh rondojev. Magar da prvič mal porajsaš da dobiš občutek potem pa stran od tam najbolje na dirkališče. macak333, trebor, DXR16 in 6 others 8 1
Pupi13 Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 haha dons prvič po kolenu kr fajn občutek:P mixxx 1
rs125black Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 ko pridem na kake fajne ovinke pa če kaj slikamo da si bol fansy na sliki že dam koleno na asfalt:P ,če pa gremo se kam hitro po ovinkih vozit pa da moraš motor hitro premetavat pa samo zgublam hitrost..vsaj jas imam tak občutek:D
Pupi13 Objavljeno Avgust 3, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2010 ko pridem na kake fajne ovinke pa če kaj slikamo da si bol fansy na sliki že dam koleno na asfalt:P ,če pa gremo se kam hitro po ovinkih vozit pa da moraš motor hitro premetavat pa samo zgublam hitrost..vsaj jas imam tak občutek:D pravilen občutek maš drgač pa enim paše se po kolenu vozt, sam sm pa istega mnenja kt ti za hitro vožnjo ne dajem kolen na asfalt:D casper7, Roky994 in Fritz 3
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 pravilen občutek maš drgač pa enim paše se po kolenu vozt, sam sm pa istega mnenja kt ti za hitro vožnjo ne dajem kolen na asfalt:D ti se z tzr 50 po kolenu voziš
k0ci Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 ko pridem na kake fajne ovinke pa če kaj slikamo da si bol fansy na sliki že dam koleno na asfalt:P ,če pa gremo se kam hitro po ovinkih vozit pa da moraš motor hitro premetavat pa samo zgublam hitrost..vsaj jas imam tak občutek:D to pa zato ker ne greš dovolj hitro da bi s kolenom sploh prišel do tal in se potem samo nekaj siliš, toliko da drsa....moraš it tok hitro da ko sploh še nisi dobro preseden in imaš nogo čisto ob tanku lepo nehote drsaš s kolenom po tleh
gretzky Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 to pa zato ker ne greš dovolj hitro da bi s kolenom sploh prišel do tal in se potem samo nekaj siliš, toliko da drsa....moraš it tok hitro da ko sploh še nisi dobro preseden in imaš nogo čisto ob tanku lepo nehote drsaš s kolenom po tleh Kakšen nagib Drugače pa imaš prav. Tudi sam pri drsanju s kolenom skozi ovinek peljem precej počasneje kot drugače, pa tudi duma ne gre toliko do roba. Je čar, ko s kolenom podrsaš in misliš, da si boga za j...a prijel. Še ena finta, ki sem jo uporabil za boljši občutek. Na ovinkih, ki jih prevozim res velikokrat se mi je zdelo, da sem že čisto blizu tega, da podrsam s kolenom, nisem pa vedel, koliko mi še manjka. Sem se matral, pa ni in ni šlo. Potem sem si na drsnike z duct tapeom nalepil distančnike iz podobnega materiala kot je stiropor in se šel peljat na "moje" ovinke. Že v prvem poskusu je šlo do tal in kmalu so distančniki odpadli, čez pol ure pa sem že drsal z drsniki. Potreboval sem samo malo občutka in distančniki so mi pri tem pomagali. Sicer je malo razlike, ker so distančniki mehkejši in so ob stiku z asfaltom nekoliko zavirali (ampak ni bilo moteče), drsniki pa so precej trdi in bliže kolenu, tako da sem imel občutek, da drsim že s kolensko kostjo. Kor13 1
666 Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 ti se z tzr 50 po kolenu voziš vse gre... sem mel isto pa vem da gre
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se