kađiva Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 (popravljeno) cagiva... zakaj veš tolk o zverinici? da nisi v njenem klubu (kkk) :oops: ← ...zato k jo dobr poznam,....sam sem raj tih :xx: ...k pol k bo pizdarija nek če bo zraven mene in bo jezik vrtela bojo itaq mene nalomil :blush: ,...čeprov sem močno proti nacizmu in rasizmu,in Hitlerju....kar sem ji že povedal :D :D ... :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 22, 2005. Popravil cagiva
kOdEbLuE Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 ...zato k jo dobr poznam,.... ← in kva je pol štorija z njenimi tastarimi... a so res tolk prfuknjeni kukr ona razlaga? ker poznam vsakršen trash k si lahk zamisliš od ljudi samo takih k bi pa v tako whatever vzgajal svojo hči pa res ne... :?
Funakoshi Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Sm mal po pravnih aktih prejle gledu, pa sm tud neki za našo zverinco (in njene somišljenike) našel. Ni glih Mein Kampf, je pa Kazenski zakonik (KZ), Ur. list RS št. 63/1994, ki pravi: Zbujanje sovraštva, razdora ali nestrpnosti, ki temelji na kršitvi načela enakosti 300. člen (1) Kdor izziva ali razpihuje narodnostno, rasno ali versko sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč za rasistično dejavnost, ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava ali zagovarja genocid, se kaznuje z zaporom do dveh let. (2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, s sramotitvijo narodnostnih, etničnih ali verskih simbolov, s poškodovanjem tujih stvari, z oskrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do petih let. (3) Material in predmeti, ki nosijo sporočila iz prvega odstavka tega člena, kot tudi pripomočki, namenjeni za njihovo izdelovanje, razmnoževanje in razpečevanje, se vzamejo ali njihova uporaba ustrezno onemogoči. :fredy:
Nagaya Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 (popravljeno) me like....si bam dala kar mikico s tem členom natisnit :010...tako do kolen :) Popravljeno Julij 22, 2005. Popravil Nagaya
pupa Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Povej kdaj maš rojstni dan.. dobiš za darilo .)
Nagaya Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Povej kdaj maš rojstni dan.. dobiš za darilo .) ← lahko mi jo podariš tud za dan žena :)
pupa Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 zakaj sploh mora biti razlog? najlepša darila so kar tako, ker se pač spomniš......
Lobo Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Povej kdaj maš rojstni dan.. dobiš za darilo .) ← Dam samoprispevek za darilo.
Avatar Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ja, brez žverce je dolgčas. Sicer me pa vedno bolj navdaja občutek, da gre za eno hudo natego. Da je za njenim nickom kakšen tip, ki se reži kot nor, tisti ki trdijo, da jo poznajo, so pa seveda del zabave. V stilu teorije zarot...hehehe...na žalost se je na netu (irc in razni forumi) to dostikrat dogajalo.
cyc Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ne, jaz sem jo na 3M videl skupaj z batzajlo in cagivo. :)
Avatar Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ne, jaz sem jo na 3M videl skupaj z batzajlo in cagivo. :) ← Ne gre mi v glavo, kako bi sploh lahko obstajal nekdo, ki je starejši od 10 let in na trenutke (če ne celo vedno) kvasi takšne? Razen pozornosti očitno želi iz sebe narediti idiota.
Brihta Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 lahko mi jo podariš tud za dan žena :) ← Zakaj ne poves datuma rojstnega dneva. Se bojis da bos mogla za pijaco dat? :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ne gre mi v glavo, kako bi sploh lahko obstajal nekdo, ki je starejši od 10 let in na trenutke (če ne celo vedno) kvasi takšne? Razen pozornosti očitno želi iz sebe narediti idiota. ← kaj čemo, tud taki so na svetu :grim
kOdEbLuE Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 pa ni valda divja edina neonaci na forumu??? kje ste...moja duševna hrana :cry:
kađiva Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 in kva je pol štorija z njenimi tastarimi... a so res tolk prfuknjeni kukr ona razlaga? ker poznam vsakršen trash k si lahk zamisliš od ljudi samo takih k bi pa v tako whatever vzgajal svojo hči pa res ne... :? ← ...na to ti pa žal ne bom odgovoru... .) ... ...ne morš o tem na forumu .)
Ice Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 SLOVENŠČINA LEDENI, SLOVENŠČINA!! ← upam, da bos enako dosleden pri uporabi hrvascine, srbscine, italijanscine ali kaksnega drugega jezika na forumu, katerega se ljudje posluzujejo v medsebojni komunikaciji. :) je pa vse skupaj ze :topic:
SiR Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Zakaj ne poves datuma rojstnega dneva. Se bojis da bos mogla za pijaco dat? :naughty: ← ne, boji se, da ji boš ti hotel čestitat...
Alla Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 :topic: OK, pokajte v temo "Lov na divjo zver"! :topic: Alla :angry2:
divja zver Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 zakaj ste odstranil objave? haha pa tko težke debate smo mel
Alla Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Prestavljeno v temo "Lov na divjo zver". Tam se jebite dalje! Alla B)
Funakoshi Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Alla-cop je intervenieren un vse posten in der druga tema gezbrcen. :eek: :fredy:
Funakoshi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 A so divjo zver ujel, pa temo skenslal al kaj :? :blink:
Perla Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Tema Lov na divjo zver je ukinjena in prosim, da tovrstne debate ne obnavljate ter da se držite naslova teme.
Funakoshi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :oops: Funakoshi ni vedu, se opravičujem za tale izpad... :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se