Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 če maš $$$ pol ziher Touratech :OK: ← saj teh kufrov raznoraznih je kulk hočeš, problem so nosilci, ki pa so večinoma narejeni in prodajani za potovalne endure. in mi lastniki superšportnih traktorjev pa izpademo, čeprav radi potujemo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2005 saj teh kufrov raznoraznih je kulk hočeš, problem so nosilci, ki pa so večinoma narejeni in prodajani za potovalne endure. in mi lastniki superšportnih traktorjev pa izpademo, čeprav radi potujemo.. ← Kaj čete drugega B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Kaj čete drugega B) ← nosilce? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2005 nosilce? :hmm: ← Pol pa pejd do enga majstra, ki se spozna na švasanje & krivljenje cevi, ti zmeri stare nosilce, pogledata kaj je blo narobe pri njih, nardita kakšno izboljšavo ter jih ojačata tam kjer je treba Špil, tuleje nekej genau za tvojgo Bemflo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Zanimivo, kje si jih pa to videl, pa kakšne so kaj cene? ← Na čeških GSih in KTMjih. Na spletni strani dobiš info o njihovem emailu, kjer se naročiš ali povprašaš po ceni za svoj model. Izdelujejo tudi nosilce. Kufri so netani, ne le zvarjeni. Ne skrivajo, da so namenska kopija znane firme. Delavnica pa je v Českih Budejevicah (Sherpa). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 (popravljeno) Nekaj bolj amerčanskega, ličijo sicer na truge za mrliče :( sem gledal njihov PDF za montažo ba R1200GS pa se mi zdi kar uporabno, razen to, da je potrebno prestavit zadnja žmigovca več tukaj: jesseluggage Popravljeno Oktober 10, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 hi, ker sm nov v tem *SPORTU* me zanima kje bi se dalo zrihtat stranske nosilce V-maxa. Thanx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRAGON Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 hi, ker sm nov v tem *SPORTU* me zanima kje bi se dalo zrihtat stranske nosilce V-maxa. Thanx. ← Poslal na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 hi, ker sm nov v tem *SPORTU* me zanima kje bi se dalo zrihtat stranske nosilce V-maxa. Thanx. ← HVALA, za info. Klical fantje res za pohvalit. Skoda samo ker so mal predalec. Ma ni panike zihr bom tm nabavu. Je videt, da se spoznajo, ne kot nekateri drugi ki jim je interes pobirat sam mastne $$$$. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2005 zanima me, kako imate tisti z alu-kufri notri zloženo robo za daljša potovanja in koliko cca po kilogramih naložite notri :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 zanima me, kako imate tisti z alu-kufri notri zloženo robo za daljša potovanja in koliko cca po kilogramih naložite notri :glare: Saj gre tudi na kovčke ne samo v njih. :kva2: ZdravkoK 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2005 Saj gre tudi na kovčke ne samo v njih. :kva2: Na gredo samo izredni tovori :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 Zdravo ! A mogoče kdo prodaja rabljene nosilce in kufre za KTM 950.Če jih mi naj Emajlira mesič! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 Meni osebno niso všeč. Praktični pa so. No... Jaz sem tak bolj na usnje pa to. Jah kaj čem. Mogoče pa bom kdaj spremenil mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2005 (popravljeno) Odvisno pač, na kakšnem motorju so.... :yes: Na tvojega zihr ne bi pasali :grrr (StahlGegenLederPress) Popravljeno December 13, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Lepo al ne lepo, to je vprašanje, se pa da naložit na takšno "RIKŠO" pa še dihta ponavadi zelo dobro. Če imaš kakšno nalenkost na dnu kovčka je kot pri avtu, ko greš na morje s polnim prtljažnikom in imaš gumidefekt. BTW, glede širine je pa pri nas za motocikel predpis 1000mm. V resnici zgleda pa takole, pardon je zgledal. Sem že prodal, razen kovčkov gredo na drug motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlowGušt Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Živ. Očitno je vaša ideja z Alpos kovčki pogosto uporabljana, saj v Alposu takoj vedo za kaj se najpogosteje rabi neka vrsta njihovih kovčkov. Mi lahko kdo opiše ali morda celo "naslika" kako ste Alposove kovčke pritrdili na nosilce? Hvala in bodite v cvetju (pa ne krizantemah). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 HI! Bolje pozno kot nikoli. Na YAMAHI (slika zgoraj) sem imel za osnovo nosilce za BMW Krauser potem pa malo rokodelskih spretnosti. Zadeva je služila kar en lep čas (CCA 65K Km na 4 različnih motorjih). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Mi lahko kdo opiše ali morda celo "naslika" kako ste Alposove kovčke pritrdili na nosilce Nosilce za kovčke sva naredila s kolegom (kopirala sva ene nosilce od FiveStarsa), kateri pa niso bili uporabni za alu-kovčke zato je bilo potrebno nove malo predelati na Ebayu sem ugodno kupil Anbausatz für Alukoffer 18 mm od Touratecha ter potem to privijačil na alu-kufre, približno tako kot je to narejeno pri Touratechu ewo še par slikc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Zdrawc a mi lahko poveš kateri tip Alposovega kufra si uporabil. Ker iščem na njihovi strani pa so takih hecnih dimenzij da ne pašejo na motor niti pod razno. Se čedalje bolj ogrevam za to varianto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2006 kovček - 36L sem gledal tudi jaz na njihovi strani pa ga res ni gor (upam, da jih še izdelujejo) če pokličeš v njihovo prodajalno v Šentjur bodo takoj vedeli za katere kovčke gre, če jim omeniš, da jih rabiš za motor Alpos - Industrijska prodajalna Cesta Leona Dobrotinška 2 3230 Šentjur Tel: 03 74 63 121 Mobilni telefon: 041 651 605 Ali pa počakaš, do motoboom-a, mogoče bodo tudi dol s kakšnim dodatnim popustom :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 Zdrawc dej povej koliko te je vse skup stalo. Sedaj me samo še pogreva ali naj kot topcase obdržim Givi maxia ali je bolje vreči ga dol in namontirati ALU kufer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2006 za Alu-kufra (2 kom) sem dal predlani 16.000 Sit nosilce home-made (5000 Sit, od tega največji strošek piri :D ) Pritrdilni komplet za Alu kovčke (Anbausatz für Alukoffer 18 mm) od Touratecha 18 EUR (ebay), pri Touratechu stanejo 41,99 EUR (za en kovček) :doze: še ena slikca fajn naloženga motorja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Zdrawc kaj bi se dalo te nosilce za kufr, pritrdilni komplet za Alu kovčke (Anbausatz für Alukoffer 18 mm), narediti doma? Mislis, da bi se dalo uporabiti orig. nosilec na motorju od Kappa kufrov. Kako pa kufr pritrdis na nosilec? A je gor prisravfan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Zdrawc kaj bi se dalo te nosilce za kufr, pritrdilni komplet za Alu kovčke (Anbausatz für Alukoffer 18 mm), narediti doma? Če imaš doma, kakšno stružnico ali rezkalnik, bi si jih ziher lahko sam naredil iz aluminija (moji so sicer uliti iz neke trde plastike), tiste vijake, ki so zraven pa itak dobiš v vsaki malo boljši železnini :grim Mislis, da bi se dalo uporabiti orig. nosilec na motorju od Kappa kufrov. Po moje bi to šlo, sicer pa ne vem, kakšne oblike je nosilec (pravokotnik ali romb), če ga gledaš z strani Kako pa kufr pritrdis na nosilec? A je gor prisravfan? Z pritrdilnim kompletom za Alu kovčke (Anbausatz für Alukoffer 18 mm), to je privijačeno na kovček in je potem fiksno na kovčku... bom danes še enkrat poslikal montažo na nosilce in prilimal slikce tu gor :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se