Tepko Objavljeno Junij 19, 2005 Opozori Objavljeno Junij 19, 2005 Mene sam še neki zanima glede bremz. Zdele imam okol 5200km narejenih in imam tekočino za prednjo zavoro že skoraj na "lower" črtici. Bremza mi dela fajn, vendar ima ročka že kar nekaj več hoda. Moram sedaj že menjat ploščice al samo dotočim olje? Zadnja bremza pa je še ok. Malo čudno se mi zdi, da bi menjal ploščice že pri 5000km. :hmm: :blink:
Tedybear Objavljeno Junij 19, 2005 Opozori Objavljeno Junij 19, 2005 Mislim, da so ploščice....jaz sem imel na 7500 totalno znucane. :angry2: Pa mislim da motobaby tud. Tko da...a nimaš servis na 6000?
Tepko Objavljeno Junij 19, 2005 Opozori Objavljeno Junij 19, 2005 Nimam servisa pri 6000 ker sem ga imel pri 3700 zaradi menjalnika. Ma kdo kako fotko kjer se vid kako morajo zgledat "zdrave" ploščice?
BAD PIT Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Na sami ploščici gor maš indikator obrabljenosti oz.utor,in ko zguliš ta utor do skrajne meje je ploščica fuč. Je pa čist verjetno ,da so ploščice,ker sm ravno prejšnji teden bil pri serviserju in je bil tam tud en Huso z 5000 prev.pripravljen na menjavo ploščic... Sam sem jih zamenjal pri 8500 prev.
Tepko Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Kolko $$$ stanejo nove? Pa še tole me zanima: A ti štejejo v garancijo počeno zajlo za sklopko? Ker se men zdi da bo moja kmal počla.
BAD PIT Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Originalne plpščice pridejo 12.900 SIT, glede zajle pa.... na garancijo ne računaj :grrr
Foggy Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Glede na to da je motor dvovaljnik in ni superšportnik vam gredo zelo hitro tile zavorne ploščice :hmm: zelo zelo prehitro :hmm: :hmm: LP
mrki Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 (popravljeno) Zgleda da se nekje že dobi nekaj dodatne opreme za Husota. Če kdo zna francosko naj prosim izlušči, kje se tole dobi! Zadek VIR LP Popravljeno Junij 22, 2005. Popravil mrki
rebel Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Glede na to da je motor dvovaljnik in ni superšportnik vam gredo zelo hitro tile zavorne ploščice :hmm: zelo zelo prehitro :hmm: :hmm: LP ← js sm naredu 14000km, dokaj športne vožnje...... in še mal bi se dalo....... zgleda da nekateri žlajfajo kot vlak od 5000ton :eek: UPORABLJAJTE MAŠINO ZA USTAVLJANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ice Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 samo za primerjavo: - bandit 12 je tezji (ca. +40 kg) - ni dvovaljnik originalne ploscice so vseeno zdrzale vec kot 30k km. drugi komplet (neoriginalen, SBS) je zdrzal ca. 18k km. jaz bi se malce zamislil ali nad tehniko zaviranja ali nad kvaliteto vgrajenih ploscic. vsekakor bi morale originalne ploscice zdrzati vsaj 15.000 km.
motobaby Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Za vse tiste pametnjakoviče, ki gruntate kaj je slabše: ploščice, vozniki ali kar cel motor; skrivnost vsega je, da so na husotu ploščice za skuterja 50ccm :eek: Mislim, da dodaten komentar ni več potreben :blink:
mrki Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Tale rita je men ful všeč! :wub: Sicer je comet 125 ampak ima enako rit, tko da menda poše tudi na 650. Enako je ščitnik verige in zadnji blatnik. Ampak nikakor ne najdem, kje bi to dobil. LP
mrki Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Sem že dal par postov nazaj link, ampak evo še enkrat: Rita LP
mrki Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 Se mi je tud že zgodlo..(imam -2000km prev.)..in sem si podrobno pogldal prestavno ročico in sem opazil da ima med kuglatimi zatiči na prestavni ročici kar precej hoda, sama ročica od menjalnika je pa OK in tud precizna, če odšravaš prenosno ročico katera gre od nožne do menjalika, lahko probaš sam in opazil boš, kar sem tud sam da menjalnik lepo prime in je bolj precizen.........pomoje, če se bi to malo bolj ojačalo nebi več smelo biti težav..??...... :doze: ......... Sicer me je pa en že prehitu in si sam zadevco prštimu ....... To sem na tujih straneh razbral..(za tiste ,ki obvladate nemški jezik)...TOLE:Schaltgestänge Rešitev je torej dokaj preprosta.........sem pa že dal pr serviserju kot v reklamacijo in že išče ugodno rešitev.......kaj bo rešu pa bomo vidl :alien1: ← Mene tudi jezi ta zračnost v krogličnih zglobih prestavne ročice, vendar kar malo dvomim, da bi mi kakšen serviser to porihtal pod reklamacijo.... Kaj si ti uredil pri serviserju? A kdo ve kje bi dobil par krogličnih zglobov take velikosti? Sem že malo spraševal pa zaenkrat še nič koristnega... LP
ICE_MAN Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 A kateremu huso kj ola zre jst sm opazu da mi priblizn v 5000km pozru okol 1dl olja. Kaj pa vam? Ali opazujete nivo olja?
BAD PIT Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Meni pri dosedanjih 11500 še kaplje ni popil :OK:
rebel Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 (popravljeno) mojih 17.000 tudi nič..... :D brez problemov !!!!!!!! :hmm: če pije olje ... je sigurno tisti iz zajebane serije... pokajo pletenice sklopke, menjalnik ne dela, olje pušča, auspuh strelja, žarnice pregorevajo, zavore tresejo, sklopka tuli .......... ajajaajaj :lol1: :D :D Popravljeno Julij 23, 2005. Popravil rebel
ICE_MAN Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Ne motor drugac kull dela brez problemov. Ja zarnica pa mi je zadnjic pregorela kaj je blo pa kle narobe?
primož Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 No čez motor nimam pripomb, edino bremze bi pa kuj zamenu k so :devil: Vse ostalo pa misl da nč ne manka. je cena prava in za začetek :OK:
mrki Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) Živjo! Počasi bom moral zamenjat zavorne ploščice. Tisti, ki ste dali neoriginalne in se vam zdijo boljše kot orig., prosim povejte katere, kje dobili, pa približno kolk šoldov. Hvala Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil mrki
motobaby Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Mene pa zanima, koliko vam pijejo vaši Cometi; jaz natočim 14 L in naredim cca 200 km; se pravi pije mi 7L/100 km. lp Andreja
Basko Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Motobabay: mislim, da ti prehitro voziš :yea2: meni porabi 7 l/100 km samo pri res hitri vožnji oziroma pri priganjanju motorja sicer mislim, da je povprečje okoli 6 l/100 km, pri moji "normalni" vožnji
motobaby Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Motobabay: mislim, da ti prehitro voziš :yea2: meni porabi 7 l/100 km samo pri res hitri vožnji oziroma pri priganjanju motorja sicer mislim, da je povprečje okoli 6 l/100 km, pri moji "normalni" vožnji ← Res je, da ga kr vrtim v visoke obrate, če ne hudič ne gre nikamor; ampak vseeno se mi zdi, da mi je svoje čase manj pil :hmm: - no, zato tudi sprašujem .)
Brihta Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Res je, da ga kr vrtim v visoke obrate, če ne hudič ne gre nikamor; ampak vseeno se mi zdi, da mi je svoje čase manj pil :hmm: - no, zato tudi sprašujem .) ← Men pa glih polet pije ful mal. Mi je ze dvakrat zapored padl pod 5l/100.
motobaby Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Men pa glih polet pije ful mal. Mi je ze dvakrat zapored padl pod 5l/100. ← :eek: A ga kaj naviješ v obrate, a voziš samo do 7.000 - pa čisto resno te sprašujem. Men se zdi, da ko sem dala nov avspuh gor (Wings) mi je nekaj časa še malo manj pil kot ponavadi, potem pa je kar naekrat začel lokat kot najhujši lokalni pijanček.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se