riderrgirl Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 Evo od moje mame je pa od včeraj takšen. Na srečo sm bil sam v avtu... :closedeyes: Bil super avtoček, mala poraba, lepo ohranjen, SAVA gume :unsure: o ti šment!! :eek: tole si pa dobr zdelal... :? ..no sam da si ti cel :) ...kaj pa je mama rekla pa raj ne vprašam.... :eek:
HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 o ti šment!! :eek: tole si pa dobr zdelal... :? ..no sam da si ti cel :) ...kaj pa je mama rekla pa raj ne vprašam.... :eek: Mal sem se kotalil po jarkih, in nato na strehi pristal v jarku. Na srečo sem glih splezal ven ker se je začelo še nekaj žgati. Mama se še ni imela časa fajn razgovorit, ker pridejo danes domov iz morja, stolkel, sem ga pa včeri dopoldne. Ufff....
riderrgirl Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 Mal sem se kotalil po jarkih, in nato na strehi pristal v jarku. Na srečo sem glih splezal ven ker se je začelo še nekaj žgati. Mama se še ni imela časa fajn razgovorit, ker pridejo danes domov iz morja, stolkel, sem ga pa včeri dopoldne. Ufff.... ma maš pa srečo.... :rolleyes: (glede nesreče) priporočam pa neki....spakiri potovalko... :evilgrin: ..pa spokej čimprej dok maš še cajt.... :D :D
gizmOkak Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 SAVA gume :unsure: definitivno je to to ja :slap: čestitam za izlet, polet, nalet, kakorkoli pač imenuješ svoj podvig :photo: glavno d si cel pa d ti nč ne fali, pleh je sam pleh :fredy: tu je pa mojga gajba, 2.5 TDI @ 110KM 5 cilindrov vrstni, 2200kg pa še v 5h lahko prespimo not popolnoma na komfort :D
ČIKO24 Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 no nisi edini ki dela karambole... :D
LRR Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Tudi jaz sem enkrat od mame na streho prevrnil avto z 20 000km na streho. Totalka, pa tudi so bili na morju. Hvala bogu za kasko. Flatron@ kok si me pa nasmejal zdele s tistim kliotom s štirimi auspuhi, reči kolegu da zakaj je šparal in ni dal 3 izpuhe na vsako stran....lol :evilgrin:
ČIKO24 Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 če to mamo pebi teške predelave pa take fore
riderrgirl Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 no nisi edini ki dela karambole... :D ti matr Čiko no ....... :( :( ........sam da si ti cel.. (pleh je pleh)sam da pa še mal poziraš zravn ...brez tega pa ne gre ne... B) :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Moj ima malo več kot tono in nobenih elektronskih pomagal. Kar pomeni ali znaš peljat ali pa raje pusti. Tudi 3 prestava ni varna za pohodit, ker če je malo slabša podlaga že pri relativno nizkih obratih zasuče kolesa v prazno in zadek začne bežati v stran. Pol je pa glih taprav za slovenske ceste ... ;)
Marjanček Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Jaz bi prosil vse, ki ste tolk frajerčki, da razbijate avte in se s tem hvalite, da mi pošljete Vašo sliko z avtogramom??? Hvala vnaprej!!! pferd
Schmid87 Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 no nisi edini ki dela karambole... :D a mi prodaš pumpo za bencin? :D haha.. js jo rabm za 19ko :P
ČIKO24 Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 avto je bil prodan za 200€ naprej brez mašine. sorri
k0ci Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 a tolko si dobu za feltne z gumam in ostanek bencina v rezervoarju :eek: ...... :worship:
ČIKO24 Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 feltne pa gume sem prestavu na svoj drug avto.
remše Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 ti matr Čiko no ....... :( :( ........sam da si ti cel.. (pleh je pleh)sam da pa še mal poziraš zravn ...brez tega pa ne gre ne... B) :D :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva1:
gebre Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 RVT (da bo uradno) jest tebe ful sovražim :whistle: :lol1: bemti, najprej maš enega mojih sanjskih mopedov, zdej pa še moj sanjski avto...fovš :kva2: :)
Senna Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 RVT (da bo uradno) jest tebe ful sovražim :whistle: :lol1: bemti, najprej maš enega mojih sanjskih mopedov, zdej pa še moj sanjski avto...fovš :kva2: :) ×2 :rolleyes: :whistle:
creatin Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Ker je motor komaj v srednjeročnem planu, od zadnjega (wild star) pa je minilo nekaj let, lahko pripopam samo kakšno fotko od trenutne "igrače".
Žarko G. Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 http://www.shrani.si/?16/uH/2xd2YTAV/slika030.jpg en od teh, pa povem da ni citroen
Ice Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 lepe spomine imamo na beograd........ :whistle: :lol1:
no_name Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Kromfar v srbiji z francoskim avtom... ccccc
Ice Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 podnapise prosim: kdo ali kaj je kromfar ?! je pa slo se juzneje, tako da to ni neka znanost. :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se