Skoči na vsebino

Galerija avtomobilov

Priporočene objave

Objavljeno
Evo od moje mame je pa od včeraj takšen. Na srečo sm bil sam v avtu... :closedeyes:

Bil super avtoček, mala poraba, lepo ohranjen, SAVA gume :unsure:

slika013.jpg

slika017.jpg

o ti šment!! :eek: tole si pa dobr zdelal... :? ..no sam da si ti cel :) ...kaj pa je mama rekla pa raj ne vprašam.... :eek:

Objavljeno
o ti šment!! :eek: tole si pa dobr zdelal... :? ..no sam da si ti cel :) ...kaj pa je mama rekla pa raj ne vprašam.... :eek:

Mal sem se kotalil po jarkih, in nato na strehi pristal v jarku. Na srečo sem glih splezal ven ker se je začelo še nekaj žgati. Mama se še ni imela časa fajn razgovorit, ker pridejo danes domov iz morja, stolkel, sem ga pa včeri dopoldne.

Ufff....

Objavljeno
Mal sem se kotalil po jarkih, in nato na strehi pristal v jarku. Na srečo sem glih splezal ven ker se je začelo še nekaj žgati. Mama se še ni imela časa fajn razgovorit, ker pridejo danes domov iz morja, stolkel, sem ga pa včeri dopoldne.

Ufff....

ma maš pa srečo.... :rolleyes: (glede nesreče) priporočam pa neki....spakiri potovalko... :evilgrin: ..pa spokej čimprej dok maš še cajt.... :D :D

Objavljeno
SAVA gume :unsure:

definitivno je to to ja :slap: čestitam za izlet, polet, nalet, kakorkoli pač imenuješ svoj podvig :photo:

glavno d si cel pa d ti nč ne fali, pleh je sam pleh :fredy:

tu je pa mojga gajba, 2.5 TDI @ 110KM 5 cilindrov vrstni, 2200kg pa še v 5h lahko prespimo not popolnoma na komfort :D

Objavljeno

Tudi jaz sem enkrat od mame na streho prevrnil avto z 20 000km na streho. Totalka, pa tudi so bili na morju. Hvala bogu za kasko.

Flatron@ kok si me pa nasmejal zdele s tistim kliotom s štirimi auspuhi, reči kolegu da zakaj je šparal in ni dal 3 izpuhe na vsako stran....lol

:evilgrin:

Objavljeno

če to mamo pebi teške predelave pa take fore

Objavljeno
no nisi edini ki dela karambole... :D

ti matr Čiko no ....... :( :( ........sam da si ti cel.. (pleh je pleh)sam da pa še mal poziraš zravn ...brez tega pa ne gre ne... B) :D

Objavljeno
Moj ima malo več kot tono in nobenih elektronskih pomagal. Kar pomeni ali znaš peljat ali pa raje pusti. Tudi 3 prestava ni varna za pohodit, ker če je malo slabša podlaga že pri relativno nizkih obratih zasuče kolesa v prazno in zadek začne bežati v stran.

Pol je pa glih taprav za slovenske ceste ... ;)

Objavljeno

Jaz bi prosil vse, ki ste tolk frajerčki, da razbijate avte in se s tem hvalite, da mi pošljete Vašo sliko z avtogramom???

Hvala vnaprej!!!

pferd

Objavljeno
no nisi edini ki dela karambole... :D

a mi prodaš pumpo za bencin? :D haha.. js jo rabm za 19ko :P

Objavljeno

avto je bil prodan za 200€ naprej brez mašine. sorri

Objavljeno

a tolko si dobu za feltne z gumam in ostanek bencina v rezervoarju :eek: ...... :worship:

Objavljeno

feltne pa gume sem prestavu na svoj drug avto.

Objavljeno
ti matr Čiko no ....... :( :( ........sam da si ti cel.. (pleh je pleh)sam da pa še mal poziraš zravn ...brez tega pa ne gre ne... B) :D

:worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva1:

Objavljeno

RVT (da bo uradno) jest tebe ful sovražim :whistle: :lol1:

bemti, najprej maš enega mojih sanjskih mopedov, zdej pa še moj sanjski avto...fovš :kva2: :)

Objavljeno
RVT (da bo uradno) jest tebe ful sovražim :whistle: :lol1:

bemti, najprej maš enega mojih sanjskih mopedov, zdej pa še moj sanjski avto...fovš :kva2: :)

×2 :rolleyes: :whistle:

Objavljeno

Ker je motor komaj v srednjeročnem planu, od zadnjega (wild star) pa je minilo nekaj let, lahko pripopam samo kakšno fotko od trenutne "igrače".

wAzpQHAgliT7pSqS.v.jpg

y2biyDPVyUxQN9m_.v.jpg

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

lepe spomine imamo na beograd........ :whistle: :lol1:

post-32-1233910513_thumb.jpg

Objavljeno

Kromfar v srbiji z francoskim avtom...

ccccc

Objavljeno

podnapise prosim: kdo ali kaj je kromfar ?!

je pa slo se juzneje, tako da to ni neka znanost. :grrr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!