Skoči na vsebino

Galerija avtomobilov

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

hvala

...nižanje pri 2.4m-jet ni najpametnejša poteza....zarad dokaj nizkega karterja, pa ze tako je spredaj dovol nizka da je pri malo visjem dovozu potrebno pazit

...če koga zanima se prodajajo platišča, ki so na stari alfi

Popravljeno . Popravil aless
Objavljeno

Jaz tud nevem zakaj to vsi tak nižajo, jaz pa že zdaj z mojo 159ko trofim vsak robnik pa malo večjo lukno (da o ležečih policajih sploh ne govorim, če le malo prehitro prek zapelješ)

Objavljeno
...nižanje pri 2.4m-jet ni najpametnejša poteza....

Vbistvu pri nobenem avtomobilu ni. Pri čelnem trku jo avto slabše odnese, ker okvir višjega avtomobila nasede nad okvir znižanega in potisne agregat proti kabini.

Objavljeno
manj jih ma te felne, boljše zame :evilgrin:

drugač je pa to vse stvar okusa. to sem naredu zase ne za druge in mi je vsak dan bolj všeč in vsak dan bl čakam pomlad :OK:

Contradictio in adiecto

Objavljeno

ALFISTI. JAKI ALFISTI MAJO USI DIZLE AL KAJ? SVET JE ŠU U QURAC. Vidš lep lep auto pa dela klapata-klapata-klapata ma dejte no. to je za mercedeze in upokojence. ne pa za Alfa Romeo.

@RVT: RESPECT! superdrznaodločitev!!! bombnik!!

Objavljeno
ALFISTI. JAKI ALFISTI MAJO USI DIZLE AL KAJ? SVET JE ŠU U QURAC. Vidš lep lep auto pa dela klapata-klapata-klapata ma dejte no. to je za mercedeze in upokojence. ne pa za Alfa Romeo.

Podpišem. :naughty:

Dizl je za traktorje pa vojsko. Ne pa za športno cestno eleganco. :)

Objavljeno

to je pa odlocitev vsakega posameznika...men osebno so dizli zelo lepi za vozit....vlece od minimalnih obratih pa da vozis slabih 180 konjev za 6 litrov porabe pa gre bol ko kaki kol bencinc ki ga vozis z 10+ litri porabe....

Objavljeno
to je pa odlocitev vsakega posameznika...men osebno so dizli zelo lepi za vozit....vlece od minimalnih obratih pa da vozis slabih 180 konjev za 6 litrov porabe pa gre bol ko kaki kol bencinc ki ga vozis z 10+ litri porabe....

Sam štima je grda! že OK da pije manj, da vredu gre......sam k mele res ko en traktor. To se pač vsakem avtu ne poda, žal. In Alfa je ena izmed, prav tako v kabriolete ne bi smeli vgrajevati dizle!

Objavljeno

dizl je prov zakon

samo znat ga morš uporablat

pa kaj ste vsi tok brihtni zarad ropotanja, ko pa mormo poslušat un sranje od cestakov pa je v redu

:closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:

Objavljeno

jest ne maram dizlov. Edino dobra stvar je, da potegne takoj ko daš gas.

Objavljeno
Sam štima je grda! že OK da pije manj, da vredu gre......sam k mele res ko en traktor. To se pač vsakem avtu ne poda, žal. In Alfa je ena izmed, prav tako v kabriolete ne bi smeli vgrajevati dizle!

odvisno od avta...pri enih so dizli res ful glasni, pri drugih malo manj....zvok 5 cilindrasa(ceprav dizla) je pa kr lep napram navadno "klopotajočih"....

za kabriolete se pa strinjam

jest ne maram dizlov. Edino dobra stvar je, da potegne takoj ko daš gas.

men je pa to en glavnih razlogov :D rad mam takojsnjo odzivnost, ker da bi mogo za vsako 1 al 2 brzini dol saltat glede na stil voznje bi me roka kr bolela :P ...ceprav ne recem da ce bi mel viska €€€ za vzdrzevanje, da si neb kakiga V6 al pa V8 avta privosco-seveda na bencin

Objavljeno

@RVT: RESPECT! superdrznaodločitev!!! bombnik!!

Kaj pa ti vozš če smem uprašat?

Objavljeno
odvisno od avta...pri enih so dizli res ful glasni, pri drugih malo manj....zvok 5 cilindrasa(ceprav dizla) je pa kr lep napram navadno "klopotajočih"....

za kabriolete se pa strinjam

men je pa to en glavnih razlogov :D rad mam takojsnjo odzivnost, ker da bi mogo za vsako 1 al 2 brzini dol saltat glede na stil voznje bi me roka kr bolela :P ...ceprav ne recem da ce bi mel viska €€€ za vzdrzevanje, da si neb kakiga V6 al pa V8 avta privosco-seveda na bencin

Zakaj pa, če imaš pa rad takojsnjo odzivnost, ker da bi mogo za vsako 1 al 2 brzini dol saltat glede na stil voznje bi te roka kr bolela ?

:naughty:

Objavljeno

Cuore Sportivo mora bit bencinar :evilgrin:

post-1406-1237470091_thumb.jpg

Objavljeno
Zakaj pa, če imaš pa rad takojsnjo odzivnost, ker da bi mogo za vsako 1 al 2 brzini dol saltat glede na stil voznje bi te roka kr bolela ?

:naughty:

V6 in V8 bi enkrat rad mel, ker mi je zvok, ki ga avto spusti vsec....drugac se pa rad hitro vozim in nimam rad da kdo vozi pred mano,....ce bi vozo bencinarja brez da bi gledal na porabo bi bla sigurno 12+l/100km

Objavljeno
V6 in V8 bi enkrat rad mel, ker mi je zvok, ki ga avto spusti vsec....drugac se pa rad hitro vozim in nimam rad da kdo vozi pred mano,....ce bi vozo bencinarja brez da bi gledal na porabo bi bla sigurno 12+l/100km

Mogoče ti ne bi škodovalo malo "strokovne" pomoči.

Objavljeno
Mogoče ti ne bi škodovalo malo "strokovne" pomoči.

in ka je s tem narobe, ce nimam rad da kdo vozi pred mano....od kar so novi zakoni o kaznih vidim 3/4 ljudi ki se vozi 10 pod omejitvijo, ne recem da se jaz ne vozim rad pocasi, ampak pretiravam pa tud ne, da bom s "pocasno" voznjo koga oviral, ker na tej cesti, na keri se jaz redno vozim se nisem videl koga ki bi se vozo lepo po omejitvah,....al so kaki policaji, ki se vozji v sluzbo in "divjajo" mim al so pa tisti ki se vozijo pod omejitvijo,...

...pa tema tudi ni prava za to

Objavljeno

če te mika sam zvok si raje tubo kupi :headbang:

Objavljeno
Cuore Sportivo mora bit bencinar :evilgrin:

A TOLE ŠE VŽGE??? :blink: VSA ČAST! :P

Objavljeno
če te mika sam zvok si raje tubo kupi :headbang:

pa lasulju pa zadetek se morem postat al :D

Objavljeno
dizl je prov zakon

samo znat ga morš uporablat

pa kaj ste vsi tok brihtni zarad ropotanja, ko pa mormo poslušat un sranje od cestakov pa je v redu

:closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:

:lol1: ej, sosed ma greznico za spucat, boš pripeljal svoj kup železja, da bomo v cisterno prečrpali? cestaki majo pravi zvok, ne pa drekpumpe :D

drugače pa tudi meni ni všeč zvok dizla, ampak tale alfin 5 cilindraš se mi pa prav dopade, ko je ogret ne pogruntaš da je dizel

Objavljeno
:lol1: ej, sosed ma greznico za spucat, boš pripeljal svoj kup železja, da bomo v cisterno prečrpali? cestaki majo pravi zvok, ne pa drekpumpe :D

drugače pa tudi meni ni všeč zvok dizla, ampak tale alfin 5 cilindraš se mi pa prav dopade, ko je ogret ne pogruntaš da je dizel

začni vozit motor s čepki v ušesih. al pa nit ne. zgleda de je prepozno. pr alfah je hudič da s časom tud bencinarji dobijo en dizelski sound :unsure: pa ne zdej de nevem kaj govorim. . .

Objavljeno

dizelski zvok je zame zvok kot ga spušča golf II dizel, tisto šele kleplje, če pa primerjaš s tem mu ni niti podoben.........tisto o bencinskih alfah pa nanese že na avte z dušo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!