sršenar Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Sm mislu d je več te robe tle okol, se bom mogu pa zgleda mal bolj pomatrat d bom kj dobu :D !! Kaj je zraven kluba tud trgovina al kaj?? lp miha
trojan Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Mislim da imaš še najbližje Tacen- Skok sport, lahko povprašaš tudi v klubu (ki je zraven) če imajo kakšnega tekmovalnega na voljo (rabljenega), Trenutno se pa prodaja (samo za tega vem) eden od angleških čolnov za 75eur (ja je fejst zjeb.. .) Sam ne tekmovalnih kajakov kupvat ker ga boš na vsaki skali na katero boš nasedel razbiu. Kupi kakšnega politilenca-pa če si začetnik se raj odloči za kakšnega z malo vač voluna (ne čisto porezanga). Za firme so ti pa že povedal. Pejt magar enkrat do Skoka al pa do kluba v Tacnu pa ti bodo zihr radi svetovali...
cunde Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 Me zanima, če ima kdo za prodati kako špric deko http://www.svetoglasov.si/index.php?catid=9&subcatid=469&adid=580
dogy Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 mene zanima ce kdo ve kje bi lahko dobil kaj rabljene opreme za kajak...dobil sem ponudbo za kupit kajak in veslo za 200evr dobr ohranjeno....sam pol mi majnka najman se krovnica in celada....ce mogoce kdo ve....
trojan69 Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Jst mam še neki opreme. Krovnic mam ene par, anoraki bi se našl kakšni, kej neoprena itd. So pa manjše cifre.
Python Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 Lepo ujeti utrinki iz zimskih priprav reprezentance v Abu Dhabiju:)
Leteči Objavljeno Marec 10, 2013 Opozori Objavljeno Marec 10, 2013 Mi pa naj na naših mrzlih rekah zmrzujemo ... Če bodo vodne razmere ugodne je danes na vrsti sušica
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se