Skoči na vsebino

Je sex u SLO še zmer tabu???

Kako ti je ljubše?  

96 članov je glasovalo

1. 1.

• a)brez kondoma
      23
    • b)69
      10
    • c)doggy stile
      11
    • d)normalno&romanti?no
      20
    • e)na javnih mestih(wcji...)
      2
    • f)v avtu
      2
    • g)v troje
      8
    • h)nisem za Sex :))))
      8
    • i)na pla?i
      3
    • j)v kuhinji
      3
    • k)na moto dogodkih :)
      6

Priporočene objave

Objavljeno
Ni ga čez komot!

Alla B)

K bi ti vedla........kok se v TEM strinjam s teboj

Objavljeno
Ne ti men o gibčnosti......še prklonm se bolj težko :cry:  :cry:  :angry2:

potem raje ne lezi v banjo, pa če je za 4. da ne ustaneš notri ponesreč hehehe

(išjasznasvinjskozagrabitipress) :whistle: :whistle:

Objavljeno
:slap: ni ga čez : lejte me..jest sem pa zverinsko dol dajem...a vam povem cist vse o tem :kva2:  :kva2:  :kva2:  :blush:

šala mala :whistle:

Povej....povej......

Predvsem me zanima.......kako zgleda....pravzaprav...kako bi se lahko bolj plastično razložila tale besedica ZVERINSKO :blush:

Objavljeno
potem raje ne lezi v banjo, pa če je za 4. da ne ustaneš notri ponesreč hehehe

(išjasznasvinjskozagrabitipress) :whistle:  :whistle:

Ja pa tut kaki zlomi kolka so pogosti v banji.......pa da o heksenšusu ne govorim,k ti nahitr spodrsne.....itd........

Ampak....banja za dva.......... :OK: :OK:

Objavljeno
Povej....povej......

Predvsem me zanima.......kako zgleda....pravzaprav...kako bi se lahko bolj plastično razložila tale besedica ZVERINSKO :blush:

no pupa povej.... .)

Objavljeno
se mi je zdel, da neki manjka.... še ena možnost: na motorju    :grim

Po možnosti med tem, ko se voziš 160 po LJ obvoznici :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
no pupa povej.... .)

če se ne motim je bilo to tebi replicirano.... jst nimam nič tu zraven - jaz samo gledam! .)

Objavljeno (popravljeno)
če se ne motim je bilo to tebi replicirano.... jst nimam nič tu zraven - jaz samo gledam! .)

ja a nis ti eno stra nazaj spet neki razlagala kako je neki fajn. :doze: ..jest sem se opredelila za H ..torej nimam s tem nobenih izkušenj :whistle:

oziroma vidm da ze neki delis izkusnje....160 pa neki tole :)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno (popravljeno)
Po možnosti med tem, ko se voziš 160 po LJ obvoznici  :lol1:  :lol1:  :lol1:

:kva2: :kva2: :lol1: a si nora!!! Sam da pomislm, kako bi to zgledal.... :kva2: :kva2: :kva2:

Vse tisto usnje.. pa vročina.. pa hitrost... :kva2: :kva2:

Popravljeno . Popravil era
Objavljeno

Mah ti nočem luštov delat, ker bi mogoče še pogruntala, da ti kaj manjka in bi se znalo zgoditi, da bi nečimernost iz tvojega obraza zbledela ob preveliki uporabi moškega uda (lahko tudi vibrator) :lol1: :devil:

.)

Objavljeno
:kva2:  :kva2:  :lol1:  a si nora!!!  Sam da pomislm, kako bi to zgledal....  :kva2:  :kva2:  :kva2:

Vse tisto usnje.. pa vročina.. pa hitrost...  :kva2:  :kva2:

Kako :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Naj ti na kratko opišem.......

če bi imela odprtinico obrnjeno proti smeri vožnje........khmmmmmmmmmm.....

raje nebi nadaljeval

Objavljeno
:kva2:  :kva2:  :lol1:  a si nora!!!  Sam da pomislm, kako bi to zgledal....  :kva2:  :kva2:  :kva2:

Ne vem kateremu bi prej prišlo? pomoje pa izid ne bi bil najbolj zaželjen...... :lol1:

Objavljeno
Ne vem kateremu bi prej prišlo? pomoje pa izid ne bi bil najbolj zaželjen...... :lol1:

:hmm: :hmm: :hmm: Morda lastne izkušnje.......le kdo te je tako razočaral :hmm: :hmm: :hmm: :?

Objavljeno
:hmm:  :hmm:  :hmm:  Morda lastne izkušnje.......le kdo te je tako razočaral :hmm:  :hmm:  :hmm:  :?

ne, priznam... takih izkušenj nimam..... le bujna domišljija mi pomaga pri pregledu izida takih početij...... .)

Objavljeno

Odvisno od tega, kaj ti je všeč :grim :lol1:

Objavljeno
Mah ti nočem luštov delat, ker bi mogoče še pogruntala, da ti kaj manjka in bi se znalo zgoditi, da bi nečimernost iz tvojega obraza zbledela ob preveliki uporabi moškega uda (lahko tudi vibrator)  :lol1:  :devil:

.)

ah da..moja nečimrnost... :doze:

nadutost je beseda pupa :004

pa..."those who can't - teach" .... :naughty: :naughty: :naughty:

torej..nauči nas.....ker vidim da čakas kje se bo našel nekdo ...ki te bo povprašal in ti dal priliko da se razgovoriš...torej....a nisem dost dobra da bi mi povedala kako se je treba pravilno odl dajat? :blink:

Objavljeno
ne, priznam... takih izkušenj nimam..... le bujna domišljija mi pomaga pri pregledu izida takih početij...... .)

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno
ah da..moja nečimrnost... :doze:

nadutost je beseda pupa :004

pa..."those who can't - teach" .... :naughty:  :naughty:  :naughty:

torej..nauči nas.....ker vidim da čakas kje se bo našel nekdo ...ki te bo povprašal in ti dal priliko da se razgovoriš...torej....a nisem dost dobra da bi mi povedala kako se je treba pravilno odl dajat? :blink:

Ah kje pa......... največja radost pride pri lastnem iskanju in ugotavljanju, kaj je vsakemu posamezniku všeč in ni ga potem čez srečo, ko se najdeta dva,ki imata iste poglede na te stvari.......

who am I to teach........... :D

ti pa vseeno predlagam, da se spraviš v te vode, mogoče ti bo všeč.... več kot tok pa ni na meni,da bi ti govorila.... vsak odgovarja za lastno srečo in vsak jo najde na svojem vogalu :OK:

Objavljeno
:hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:

mogoče bi bila beseda pogledu bolj primerna......... .)

Objavljeno
mogoče bi bila beseda pogledu bolj primerna.........  .)

Bi se strinjal........sam s tem bi me spodbudila,da sprašujem KDAJ si to videla....kako je IZGLEDALO.........itd

Objavljeno
na svojem vogalu :OK:

Večkrat stojim na svojem vogalu.......

Sreče pa od nikoder!!!!!

Bo verjetno treba VOGAL zamenjat :fredy:

Objavljeno

Enkrat sem pa res pomojem seksal. Ne sam, da se razumemo...Če se prav spomnim...najbrž...hmmm...

Ne vem pa več kako mi je bilo...moram pogledat v beležko. Če bom našel za tolk nazaj v arhivu.

Objavljeno (popravljeno)

... spet ... beležke, pa koledarčki.... :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

brez zamere .. prosm... ;)

Popravljeno . Popravil era
Objavljeno

hja, fršlus na ritno stran namontirat, pa bo :) moški ga že imamo odspredi!!! :OK: :OK: :yea2: :yea1: :ninja:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!