Skoči na vsebino

SUZUKI GSF 1200 BANDIT (S in N) in GSF 1250 (S/A/SA)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

SERVICE MANUAL gsf 1250 (klikni me) 1250manual.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Mogoče to, da cene padajo. Baje to nakazuje prihod novega Bandita v sezoni 2005. Ne pametujem kar tako, sem bral v zadnjem Moto magazinu (fr). Prenova je an mestu, saj je Bandit star že devet let (izvzemši prenovo 2001). V Franciji se trudijo, da bi cena za B6N padla pod 5000 evrov. Letos nadvse priporočajo nakup! :)

Objavljeno

Ice, koliko EUR pa bo to zneslo - Wilbers? Vzmetenje je žal slaba stran B12.

Tudi jaz razmišljam, pa mi nekako financ minister to odsvetuje :cry: :? :cry:

Objavljeno
Ice, koliko EUR pa bo to zneslo - Wilbers? Vzmetenje je žal slaba stran B12.

Tudi jaz razmišljam, pa mi nekako financ minister to odsvetuje :cry: :? :cry:

€ 670.- brez vgradnje (bo DYI varianta) inkl. DDV (katerega se dobim nazaj). amortizer je "nastelan" (oz. zvit iz jekla) na predvideno podano obremenitev. se pravi ti poves koliko je vse teze z in brez prtljage (moj ima se hidravliko dodatno za spreminjati za solo/duet) in ti v tovarni naredijo amortizer.

ko ga narocis ne mores vec stornirati narocila. je tako rekoc "unikatni" izdelek.

v ceni so se fedri za spredaj in liter olja, plus vsa navodila za vgradnjo in nastavitev. amortizer je ze v osnovi nastavljen na podano tezo.

Objavljeno

oj, ...moj sosed je pred zimo naredu izpit, je v štiridesetih, 173cm, 85kg, in si bo omislil motor. Nameraval je kupit novega fazerja ali cbf ali tamalga dl-ja ... pol je pa mal prebrsku ponudbo in ugutovu da je nov bandit1200n 1.850 tisoč in z gotovinskim popustom in da vzame črnega iz salona točno 1.800 jurjev + zastonj šipca, kar je v bistvu 100 jurjev več od fz-ja ali dl-a ... in kle je zdej dilema če je motor primeren za "začetnika" ...aja še to, on kupuje motor za več let in karkoli bo kupil bo mel in ne bo menjal in za 20jurjev dražjo registracijo se ne bo sekiral.

lp in hvala za nasvete.

PS: pr fazer-ju in dl-u stopi na tlla z 3/4 stopala pr banditu pa z celim stopalom

Objavljeno

b12 se da zapreti tudi na ~50 KM; ce se tega boji. drugace pa do 4-5000 niti ni tak problem. cez pa......... no ja, saj bo videl. :naughty:

Objavljeno

...njega bolj zanima kako je kaj glede vodljivosti in 220kil glede na to da gre za začetnika.

lp :)

Objavljeno

Pri manevriranju na mestu se teža pozna, pri vožnji pa je zelo lepo vodljiv. Je pa res, da ni tako okreten kot kakšen monster ali podobna živahna žverca. Pa ne vem, če teža sploh toliko vpliva, po mojem bolj geometrija. Skratka, kot pravi Ice, do zmernih hitrosti se ga da prav lepo peljat in je krotek, potem pa lahko neizkušenemu tudi podivja. Vse je na relaciji glava-zapestje.

Objavljeno
...njega bolj zanima kako je kaj glede vodljivosti in 220kil glede na to da gre za začetnika.

lp :)

245 kg z vsemi tekocinami.

Objavljeno (popravljeno)
245 kg z vsemi tekocinami.

...330kg žive teže :)

Popravljeno . Popravil -pero-
Objavljeno
oj, ...moj sosed je pred zimo naredu izpit, je v štiridesetih, 173cm, 85kg, in si bo omislil motor.

Če je čisti začetnik ..... ne vem, mislim da bo imel preveč dela z motorjem, glede na njegovo težo. "Problem" je v glavem na mestu in pri počasnih manevrih.

Bojim se, da B 12 ni najbolj primeren motor za učenje vožnje z motorjem. Glede na to, da ni več rosno mlad in da predvidevam, da ima zadeve v "glavi pošlihrane" .... je tudi to opcija. Priporočam mu, če bo lahko kje dobil kakega za probat ..... se bo lažje odločil. Je pa res, da je malo ljudi, ki bi dali začetniku tak motor, da bi on malo sprobaval ......

Objavljeno

Imam sicer ta starga bandita, a v teži in po moči ni dosti drugačen od novega. Za začetnika je motor čisto ok. Moja ženska je jeseni naredila izpit in ga čisto solidno pelje. Res je problem pri počasni vožnji, manevriranje, a predvsem zato, ker je velika velika 168 cm in 55 kg teže. Drugače je motor za svojo težo zelo vodljiv. Kar se moči tiče se mi zdi, da je takale mašina kar prava. tam 3500 do 4000 lepo vleče, navora je dovolj, ko se prijatelj okorajži pa do 6000-7000 in gre ko hudič. Vleče zvezno, brez nekih lukenj. Kar se tega tiče je sigurno boljši agregat kot pa kakšne 600ccm mašince (pod 5000 nič kaj prida).

lp, RK

Objavljeno

sedez "customiziran". :yea2:

kje je pomlad, da ga koncno sprobam?! :angry:

Objavljeno

ce je tvoja garaza dimenzij 50 x 50 km se lahko oglasis. drugace samo brezveze natepavas in podzigas moderatorja. :naughty: :grim

Objavljeno

Pomlad se po napovedi Motosvetovega vremenkota ata Brrrma nepreklicno začne jutri zjutraj in bo trajala najmanj do nedelje zvečer. Izgovorov za nejahanje in nesprobavanje fedrov ne bo!!! Kontrola se vrši v Celi ob 13h na štantu pri garantirano brhkih hostesah!

Objavljeno

je. niso se vgrajeni. fedri namrec. :P

Objavljeno

Potem še nisi upravičen do pomladi. Zato o moto garaži.

Objavljeno
Če je čisti začetnik .....

Zopet moraliziranje. :angry:

Zakaj?

Ima dve kolesi, ko se premakne, prične delati fizika in sama od sebe, večinoma, drži motorcikel pokonci.

Manevriranje na mestu?

Če ga bo 1x, 2x, 3x, ... nx spustil na tla, ne bo nič hudega. Se pač zgodi, potem pa se ga bo navadil. :grim

Ice in Lucky na bandidosih prav lepo izgledata. Meni sicer ni všeč, a to nikakor ni razlog, da si ga tvoj sosed ne bi privoščil. :)

Objavljeno

Brrmči, lahko tebi, ki si bil uspešen pri špricanju vmesnega razreda. :grim

Drugače pa za v glavo odraslega začetnika v drugi možni moto življenski dobi zelo zelo primerna zadeva. Le da je v SLO prezrta. Najbrže zato, ker je premalo fensi in preveč uporabna.

Objavljeno

Saj nimam nič proti bandidosu, le motorcikli, ki jim zadek tako v zrak štrli, mi niso preveč všeč. So mi bolj všeč bolj "vodoravni" zaključki. :)

Sicer pa pravim, ga ni motorcikla na svetu, ki ga ne bi imel.

Potem bi pa res rabil garažo 50x50 km :P

Objavljeno

Kakšna tri leta bo od tega, ko sem začel govoriti, da se tisto ta pravo uživaško življenje začne po štiridesetem. :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!