Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Boli me kurac, ko sem gor sem čefur in se bom zapeljal v Muto če bo meni tak pasal :D

Ma,zaradi mene!!! :OK: Bom dav za pijačo,pa čeprav si čefur! (po tvojih besedah) :P

Objavljeno

Ja bravo, točno tako je, kaj pa misliš, da si ti za avstrijce?

Objavljeno

Ajn vindišes švajn mogoče? :? :P

Objavljeno
Ajn vindišes švajn mogoče? :? :P

V prevodu-čefur :evilgrin:

Objavljeno
Vapo,a hantle delaš? :hmm: :D

Jaz??? :? Nikoli v življenju sploh.... O:-)

Objavljeno

Čak da prideš k nam na jug :evilgrin:

Objavljeno
V prevodu-čefur :evilgrin:

Velecenjeni kolega, dovolite en popravek...... ćefur. :D

Objavljeno

Jugovič!!! Nisi mi rabo ti to povedat,že vem.

Objavljeno
Velecenjeni kolega, dovolite en popravek...... ćefur. :D

V avstriji mogoče tschefur :whistle:

Objavljeno
Čak da prideš k nam na jug :evilgrin:

Velenje do Reykjavika!!!!! :D

Objavljeno
V avstriji mogoče tschefur :whistle:

Malo liči na Čehe, se ti ne zdi? :hmm:

Čehi so ćefurji!!!! Hvala kurcu, da so se Slovaki odcepli!!! Pizda ej, mam neke asociacije v glavi.... :D

Objavljeno
Malo liči na Čehe, se ti ne zdi? :hmm:

Čehi so ćefurji!!!! Hvala kurcu, da so se Slovaki odcepli!!! Pizda ej, mam neke asociacije v glavi.... :D

Predlagam, da se še čehinje odcepijo od čehov in ustanovijo svojo državo.

Objavljeno
Predlagam, da se še čehinje odcepijo od čehov in ustanovijo svojo državo.

Definitivno!!!! :worship:

Jaz jih priznam kr vnaprej... :D

Objavljeno
kaj pa če je iz bosne, hrvaške, republike srpske, kosova, črne gore,... :slap:

to pa je ta, ki sosedu samo zato ker ma lepši avto mu ga s ključi počoha, ter se z njim več ne pogovarja, to je ta ki je tako škrt da še sebi ne privošči normalnih človeških dobrin in hodi kupovat poceni robo v lidl, hardi ali hofer, samo da bi prišparal, to je ta ki hodi s prikolico in polnim avtom krompirja kempirat na pag, to je ta ki je nestrpen do vseh drugače mislečih, bogatim pravi da so prevaranti in so si vse nakradli, revne zaničuje, sam pa je skrit v sivo povprečje in na vsakem koraku gleda da bo le ki kaj prišparal, pa tudi če bo zarad tega ogoljufal lastno družino in prijatelje. to je pravi slovenec!!! zdaj pa hitro razmislite, če so ti ki jim pravite čefurji res toliko slabši, ali pa morda imajo kaki razlog, da se tako obnašajo do teh pravih slovencev, če jim lahko tako rečemo...

ti slovenska mladina, predn se začneš oglašat, se nauči vsaj osnovno pisat, namreč ne vem od kdaj je slovenska slovnica uvedla črko W...očitno je pač to še eno skropucalo poamerikanjenih PRAVIH SLOVENCEV, ki tako ne marajo čefurjev, kjub temu pa z veseljem sprejemajo neke glupe ameriške finte, izraze, praznujejo njihove praznike, itd...in se ne zavedajo, da tudi tako uničujejo vse kar je slovenskega- vendar ne, to ni pomembno vdarimo raje po čefurjih, oni so za vse krivi... :slap:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

NO COMENT

če bi že rad bil kao frajer pa neke z angleščino, pol vsaj pravilno napiši no comment :slap: polpismen v angleščini pol pa neke hoče tu pisat po angleško ojej

s tem posotom sm hotu powedat da se najprej za slowensko maldino zawzemmo pa u red spravmo

wwwwwwwwwwwwwwww

že spet podobne bedarije kot v prejšnjem opisanem postu

Objavljeno

temu sm se pa ornh nasmeju

Tako kot se verjetno kar nekaj ljudi nasmeji tvojemu nicku v tej temi.

Objavljeno
NO COMENT

A šta, sad ti se guzica razbolila?

Objavljeno
aha se strinjam z napisanim

ja če pa delaš z takimi pa ni lahko, sreča je samo ta, da oni mene potrebujejo in se bodo pač morali navadit na to, da bodo z mano komunicirali v slovenskem jeziku. konec koncev bodo dobili uradni dokument, ki ga izdaja slovensko ministrstvo in pričakujem, da se bomo zmenili v slovenkem jeziku. edino razumljivo je za tiste osebe oz. priseljence, ki so kratek čas v Sloveniji in se še niso uspeli naučiti našega jezika.

to je bedno, da osebek nima tolko jajc, da ve, kako se je treba obnašat. Da ve, kam in zakaj je prišel kamor pač je. Ta nonšalanca in ignoranca priseljencev je na nizozemskem dvignila desničarja, Pima Fonteyna, in nardila en kos revolta med nizozemsko, večinoma levo usmerjeno, populacijo.

Po drugi strani, so taki čapci prisotni povsod. recimo, treoristični napad v Londonu so izvedli izključna v angliji rojeni potomci priseljencev....

Objavljeno
Tako kot se verjetno kar nekaj ljudi nasmeji tvojemu nicku v tej temi.

hehe jarane, evo še pesem so mu nardili, ziher je to on :D :lol1:

Objavljeno

ej straza kako, da se pol z mano pa s strojem zastopš k tud kšno narodno poslušava?

čist dobr se štekamo ampak imaš ena bedna načela v glavi...tko al tko vidš, da nima veze kako zgledaš, kaj poslušaš itd..važn je ODNOS...

če si ti dobr do mene bom tud jst do tebe..me sploh ne zanima kakšno musko poslušaš, kakšno verižco maš itd itd

Objavljeno
to je bedno, da osebek nima tolko jajc, da ve, kako se je treba obnašat. Da ve, kam in zakaj je prišel kamor pač je. Ta nonšalanca in ignoranca priseljencev je na nizozemskem dvignila desničarja, Pima Fonteyna, in nardila en kos revolta med nizozemsko, večinoma levo usmerjeno, populacijo.

Po drugi strani, so taki čapci prisotni povsod. recimo, treoristični napad v Londonu so izvedli izključna v angliji rojeni potomci priseljencev....

Verjetno si mislil Pima Fortuyna.

Ja teroristični napad v Londonu, kh kh. To, da je London izvršil državni "teroristični" napad na Irak je pa kar tko, samoumevno. Viš, pri nas so pa teroristični napad na državno lastnino izvršili sami "čisti Slovenci". Poštenjaki. Ne morejo kaj drugega biti, če so Slovenci. Anede?

Objavljeno
če si ti dobr do mene bom tud jst do tebe..me sploh ne zanima kakšno musko poslušaš, kakšno verižco maš itd itd

ja ja tko je reesko

sam da bo pa se mev edn za enga neki več to mi pa ni ušeč

Objavljeno
ja ja tko je reesko

slovenci smo itak neki več :whistle: to se vidi že skozi zgodovino, ko se vedno uspešno podrejamo novim gospodarjem. :headbang:

hja, včas so bli to južni bratje, zdej smo pa ja pred njimi k smo v evropi. :whistle: važn, da imamo radi tiste v darfurju. :lol:

Objavljeno
ja ja tko je reesko

se strinjam s tem...samo vprašanje je zdej tud ali se ima nekdo res za nekaj več ali ne...

ne rečem nič..ko hodiš po lj res najdeš veliko takih, ki ustrezajo tvojemu opisu..samo a to pomeni da so vsi isti? niti slučajno ne...in ni fer do drugih(ki jih ni tako malo) da mečeš vse v isti koš.pa ne sam ti..tud ostali

Objavljeno
se strinjam s tem...samo vprašanje je zdej tud ali se ima nekdo res za nekaj več ali ne...

ne rečem nič..ko hodiš po lj res najdeš veliko takih, ki ustrezajo tvojemu opisu..samo a to pomeni da so vsi isti? niti slučajno ne...in ni fer do drugih(ki jih ni tako malo) da mečeš vse v isti koš.pa ne sam ti..tud ostali

sej tle je ful problem. Veliko je takih, ki se potrudijo govorit in obnašat normalno in takim kapo dol. Takih se ne meče v isti koš, kot tistih "čefurjev", če jim lahko tko rečmo, ki pa si mislijo, da so nek več. V obnašanju, nastopanju, ... Pa jst res nevem, zakaj je tko...po moje se počutijo ogroženi in potem se tako branijo. Kaj pa vem. No pr men je tko, s takimi nimam nič oz. se trudim, da bi imel čim manj. Z ostalimi pa mi ni problema it na pivo. Ko smo že pri tem...pravkar sem prišel s piva z "južnim" kolegom. :worship: :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!