easyrider Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 ... včeraj opravil 1 km vožnje ... samo toliko, da sem mašino malo zagrel ter preveril delovanje posameznih sklopov .... vse deluje BP ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
udi Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Claimberka ČESTITAMO !!!!!!!!! Samo pazi nase in srečno vožnjo kadarkoli in kjerkoli !!!
matic Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 ... včeraj opravil 1 km vožnje ... samo toliko, da sem mašino malo zagrel ter preveril delovanje posameznih sklopov .... vse deluje BP ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo easY !!! res, pravilno število smeškotov za 1 KM ceste. No, važno je, da ti vsi sklopi špilajo. LP Matic
HHV Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 To Climberka, to! Kaj te bo Climber sekiral. :wink: Lepo solo se furat, se najlepše učiš, če uporabljaš pamet in previdnost. Tople gume in veliko srečnih kilometrov ti želim še vnaprej. :D Kaj pa si pravzaprav peljala? Ali si že nabavila svoj motor, ali si furala TDM-ko?
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2002 Bravo Climberka. Samo ti cepaj kilometerje, bo motor še bolj ubogal razen, če ga ni Climber kaj našuntal proti tebi Hehehe... Kvecjemu bi ga jaz lahko suntal.... motor, namrec... :wink:
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2002 Vceraj naredila z Allo super furico!!! Iz LJ cez Crnivec, potem Gornji Grad, Mozirje ter Velenje, cez Hudo luknjo na Dolic in Vitanje, potem pa preko Konjic in Bistrice na Hocko Pohorje do Areha, pa se na slavni rondo in potem k Uti in Lindau na vecerjo... Vmes smo se pa se dobili z Lindauom (je prisel nasproti z motzorjem), Bladzom, Josom in Zivo, Perlo in Iceom. Drugic vozil italijansko zadevco po rondoju, da sem stestiral, kako gre... hvala P.! :wink: Bilo je krasno, tudi nazaj grede ni bilo nic mraz... bili kmalu v LJ. Kilometrov: nekaj cez 300....
kat Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Bravo Climberka :lol: tud jest pridno nabiram kilometrčke, provzaprav mal preveč pridno, ker mi je Rude začel groziti da bo kmalu konzerviral motorček za zimo :evil: , pa se mi zdi da sploh ni tko hudo, saj sm ga včeri na girotu iz Kopra v Il. Bistrco spustila na prvi zic :twisted: :twisted: Pa še za vse zmrzlinkote - v Kopru, pravzaprav naprej od Črnega Kala so bile včeraj ob 18.00 še prav poletne temperature. Škoda le, da je toliko prometa. Kat
sramezljiv Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Že klečim na koruzi... :x Torej - jezero je v vasi Jezero, ki je čisto zraven Podpeči. A lahko zdaj še kdaj pridem do jezera v Jezeru? Da me ne boste Jezerci natepli... :roll: :twisted: :wink:
klimbra Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Bravo Climberka. Samo ti cepaj kilometerje, bo motor še bolj ubogal razen, če ga ni Climber kaj našuntal proti tebi :wink: :evil: :lol: Kje si pa upa....ga mama Climberka takoj lačnega pusti in za kazen bo moral še v kakšen kot klečat!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: BTW.....furaj,furaj,furaj............... :D :D :D :D :D
Climberka Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 [] Hehehe... Kvecjemu bi ga jaz lahko suntal.... motor, namrec... :wink:
Brrrm Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Opa, se tu obetajo strukturne spremembe? Se bo Gregs ločil od svoje kobilce :?: :shock: :lol:
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2002 Gregs ne delaj tega ,danes sva se s kobilico že mnogo bolje razumeli No, vidis... potem ga nisem suntal... Samo, da gre tako, kot mora... Kam jo pa pihnes danes!?
Climberka Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Danes sem jo pihnila,pod Šmarno goro do valburge naprej v Kranj mimo Brnika nazaj čez Vodice, Šmartno,.., Malo čez 50 km
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2002 Opa, se tu obetajo strukturne spremembe? Se bo Gregs ločil od svoje kobilce :?: :shock: :lol: Hehehe... ja, drugo leto... kdo bo srecni kupec, se pa se ne ve... :wink: Trenutno ga vozi climberka... Gregs pac dobra dusa... kot nekateri drugi motosvetovci... :wink:
Mačica Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Opa, se tu obetajo strukturne spremembe? Se bo Gregs ločil od svoje kobilce :?: :shock: :lol: Hehehe... ja, drugo leto... kdo bo srecni kupec, se pa se ne ve... :wink: Trenutno ga vozi climberka... Gregs pac dobra dusa... kot nekateri drugi motosvetovci... :wink: Temu bi se pa lahko reklo verižna reakcija :)
RAN Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Moj pa v garaži čaka, ker se noben zanjga ne zmeni. Tko kot so eni napovedovali. Viragotov 250 bo kot smeti. :(
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 obdrži ga za otroke ali pa za oldtimerja :shock:
johan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 obdrži ga za otroke ali pa za oldtimerja :shock: Za v trgovino hodit je tud dober.(če ni predaleč)
RAN Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 obdrži ga za otroke ali pa za oldtimerja :shock: Za v trgovino hodit je tud dober.(če ni predaleč) Točno tako, kot nalašč za na plac. :D
marijan Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Za v trgovino hodit je tud dober.(če ni predaleč) pa verjetno brez čelade, brez motoristične opreme... pa to, pol bi si rajši kupil skiro.
matic Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Včeraj sbva z Gregsom naredila prav lepo furo. Štart v Dragomerju, potem preko Vrhnike do Planine. Ker je bilo naprej mokro, sva zavila levo do Cerknice in naprej proti Kočevju. Vmes malo tankat in okrepčilo, pa naprej priti Novemu mestu. Izredno lepa cesta (šolska) za hitre ovinke. Pred Novim mestom je cesta zaprta, zato nazaj do Kočevja in proti Ljubljani. Stil vožnje: LS !!! - vsaj tako pravi Gregs Kot začetnik lahko samo to rečem, da se je lepo in užitek peljati za takim mojstrom, kot je Gregs !!! LP Matic P.S. Še enkrat, hvala Gregs
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2002 Včeraj sbva z Gregsom naredila prav lepo furo. Štart v Dragomerju, potem preko Vrhnike do Planine. Ker je bilo naprej mokro, sva zavila levo do Cerknice in naprej proti Kočevju. Vmes malo tankat in okrepčilo, pa naprej priti Novemu mestu. Izredno lepa cesta (šolska) za hitre ovinke. Pred Novim mestom je cesta zaprta, zato nazaj do Kočevja in proti Ljubljani. Stil vožnje: LS !!! - vsaj tako pravi Gregs Kot začetnik lahko samo to rečem, da se je lepo in užitek peljati za takim mojstrom, kot je Gregs !!! LP Matic P.S. Še enkrat, hvala Gregs Malenkost, malenkost... Mi bo se nerodno... :oops: :wink: :D Ja, drugace je bilo pa res lepo... Skoda, da ketna ne omogoca se malo vecjih in odlocnejsih pospesevannj, ampak za en srednji LS je pa vseeno res bilo... :wink: Pa se kdaj!
moped Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 ... Skoda, da ketna ne omogoca se malo vecjih in odlocnejsih pospesevannj, ampak za en srednji LS je pa vseeno res bilo... :wink: Pa se kdaj!
marijan Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 ne vse motorje kardan! :D
Mačica Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Včeraj sem končno lahko (kot še marsikdo) malo olajšala svojo abstinenčno krizo. Sedla sem na motor napolnila tank in se odpeljala. Kar naenkrat sem bila v Polhovem Gradcu. Tam pa je skor tko kot da si na konc sveta. Pol pa sem jo užgala v smeri, ki jo je nakazovala taba za Gorenjo vas. Kmalu po PG je približno 3-4 km makadama, ki pa ga je moja transka brez problema požirala. Ko sem prišla na cesto Horjul - Gorenja vas, pa se je veselje šele prav začelo. Ful lepi ovinki in dokaj hitre 'ravnine'. Edini problem je bil mraz, ki se mi je zažrl povsod. Jaz hočem moje ogrevane ročke!!!! Vsega skupaj naredila okkrog 70 km. No, pa zvečer na sestanek društva.
Priporočene objave