slovenc46 Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 kam pelat motor na servis top moto al bozicu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Jz bi dal prednost Top Moto, o Božiču pa se marsikaj sliši. Načeloma tako in tako lahko oba opravita servis korektno, samo bodi zraven oz. počakaj tam da ti opravijo potrebno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno April 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2005 ka top moto sraufa Piaggiote :? sej nimam rednega servisa ampak motor ko nevzge tak da nebom tka caku najbrz .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Če gre za garancijo se obrni na pooblaščenega serviserja. Glede Top Moto prev preveri po tel. Se mi zdi da od JP šravfajo čist vse, za IT ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Ko smo še imeli NRGja, smo ga vozili v TopMoto. Saj tisto, kar je samo za pošraufasti naredijo brez težav. Težje, je, če je potrebno kaj zamenjati. Potem moraš sam nabaviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Maj 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2005 zadnic sm klicu v top moto pa majo vse zaseden do 20maja :BUA: kje si pa dele pol kupo kok pri kej magnet al pa cela elektrika ?' za nrgja :? ko bozic mi bo sigurn racuno 50 al pa 70k za to pa dobim typhoona pa se druge dele bi meu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 mal je je sram da sm iz cela pa da ne poznam lokacije teh dveh servisev tak da če bi mi lohk en powedu prbližn kje je to O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 kaj pa če bi poskusil v velenju. Moto Mario s.p.. res ni v celju ampak nekaj ljudi ga je pohvalilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Junij 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Hvala sam sm ze dobu iz servisa pa ze dela na polno :yea2: kr neki cajta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 12, 2006 Deli Objavljeno Februar 12, 2006 slovenc46... kam si pa pelu? k božiču? jst sem tut pelala skuterja k njemu, k mi ni užigu kt bi mogu, pa ga je mel tip tam 3 tedne pa ni zrihtu nč, skor sem pop*****. potem je reku, da je kao uredu, pa mi ga je dal na probo, če je res uredu. potem sem mu pelala nazaj k ni blo ql. no pa se je to še zgodil parkrat, pa se sploh nisem več oglasla tja. po telefonu sem ga klicala, da bi mu šla plačat (k je neke dele menju), pa se mi sploh ni oglasu na telefon. tk da mu nisem plačala nič. pa si ni zaslužu niti tolarja, k ni delal nč bolš, ko pa takrat ko sem ga tja pelala! potem pa sma mi2 z mojim fantom vzela motor v roke in ga mal pregledla in pošraufala in je motor delu tk ko je treba... to sam uredila v pol dneva... on, ki se gre pa nekega serviserja, pa ne zna nič! tako da... držite se čimdlje stran od njega. potem pa še ena izkušnja... moj bratranec je tja pelal motor (typhoona) na servis, pa je tip naredu popolnoma vse... še tisto, kar ni potrebno... menjal je obe gume, čeprav so jih menjali že 3 tedne pred tistim! tip je nor! v top motu je pa tak... če mate srečo, potem naročeni deli pridejo v 1-3 dnevih, če mate pa nesrečo, pa jih še po 3 mescih ni! to so pa izkušnje iz strani fanta! kako pa v top motu šraufajo pa nimam pojma. vam bom povedla, ko bom naredila pri njih nekaj servisov (ker bom motor kupila pri njih). odločitev pa je seveda vaša. sem pa slišla, da zdaj pri trgo avtu tudi šraufajo motorje... greste v delavnico, kjer jo je imel včasih božič. tam je nek privatnik, ki se ukvarja s tem. preverite .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 jst mam pa z Božičem same dobre izkušnje, še vedno mi je vse porihtal tko kot je treba, še giannellija sem pri njemu naročil in mi ga je brezplačno montiral. Men je čist coool Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 ja sej nisem rekla, da je do vseh isti! jst sem samo povedla moje izkušnje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2006 slovenc46... kam si pa pelu? k božiču? jst sem tut pelala skuterja k njemu, k mi ni užigu kt bi mogu, pa ga je mel tip tam 3 tedne pa ni zrihtu nč, skor sem pop*****. potem je reku, da je kao uredu, pa mi ga je dal na probo, če je res uredu. potem sem mu pelala nazaj k ni blo ql. no pa se je to še zgodil parkrat, pa se sploh nisem več oglasla tja. po telefonu sem ga klicala, da bi mu šla plačat (k je neke dele menju), pa se mi sploh ni oglasu na telefon. tk da mu nisem plačala nič. pa si ni zaslužu niti tolarja, k ni delal nč bolš, ko pa takrat ko sem ga tja pelala! potem pa sma mi2 z mojim fantom vzela motor v roke in ga mal pregledla in pošraufala in je motor delu tk ko je treba... to sam uredila v pol dneva... on, ki se gre pa nekega serviserja, pa ne zna nič! tako da... držite se čimdlje stran od njega. potem pa še ena izkušnja... moj bratranec je tja pelal motor (typhoona) na servis, pa je tip naredu popolnoma vse... še tisto, kar ni potrebno... menjal je obe gume, čeprav so jih menjali že 3 tedne pred tistim! tip je nor! v top motu je pa tak... če mate srečo, potem naročeni deli pridejo v 1-3 dnevih, če mate pa nesrečo, pa jih še po 3 mescih ni! to so pa izkušnje iz strani fanta! kako pa v top motu šraufajo pa nimam pojma. vam bom povedla, ko bom naredila pri njih nekaj servisov (ker bom motor kupila pri njih). odločitev pa je seveda vaša. sem pa slišla, da zdaj pri trgo avtu tudi šraufajo motorje... greste v delavnico, kjer jo je imel včasih božič. tam je nek privatnik, ki se ukvarja s tem. preverite .) ja bozicu sm ga pelu pa mi je vreo naredu, tak da nimam pripomb na njega razn to da se mu nc nelub, cist pocas vse govori, za cene tak nc neve natancn :BUA: pr top moto je pa tud en kmet ko servisira, isto cist na izi motor ti pa tak sraufa 3mesce, saj tak mi je kolega reku ko je meu tam tdr-ko :glare: jst mam pa z Božičem same dobre izkušnje, še vedno mi je vse porihtal tko kot je treba, še giannellija sem pri njemu naročil in mi ga je brezplačno montiral. Men je čist coool da ti je giannellija montiru to tak vreo, sej nvm zaka ti ga nebi to je glih 5min dela, ce ze pri njemu kupis ne ;) lahk bi ti tud mal valjcke zamenju, pa mu pol placas pac ene ko ce si jih sam jih mors kr dost kupit da prave najdes .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 ej zdej pa res ne wem kam nej pelem motor ? sam pr men ni nič kej tk narobe jst bi ga preventivno pelu na pregled prej tiste jajce sm lohk sam šraufu aprilie se pa glih neb lotu .) sam kulk jst wem je božič bl tk tk no usaj tk sem slišu top motu pa use poln baje nima placa tale moto mario mi je kr ql tulk ko sm na netu vidu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 kje pa je ta moto mario? prvič slišim zanj... jst vem, da nikol več ne pelem motorja do božiča. se rajš u velenje pelem na servis, ko pa da ga dam božiču u roke :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 v velenju je ta servis men se zdi da je kr dobr na prvi pogled jst tut k božiču ne govrice so take da večini ljudi ni zrhtu tak ko se spodob <_< .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2006 in ka rabis zamenjat? povej sigurn bi se kdo najdu ko bi ti pomagu nardit servis odvsin tud ka .) pa se majn bos placu :OK: edino ce rabis servisno knjizico :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 servisno rabm .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 rabm enga serviserja ko bi mi fergazer naštelu zdej me pa zanima če ga pelem k božiču bi tip zrhitu to takoj kr hočem bit zraun :? ka pa top motu to tut zrihtajo takoj al bom mogu čakat 14 dni :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 poklič na top moto, pa reč če bi lahko prpelu, pa da bi ti kr zrihtu. pa ti bo povedu kdaj prpel, pa ti bo ziher takoj urihtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 dober glas seže v deveto glas... :kva2: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 ja to pa res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 kaj pa če bi poskusil v velenju. Moto Mario s.p.. res ni v celju ampak nekaj ljudi ga je pohvalilo. jp tudi jst sm priča pohvalam tega serviserja. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Ampak je kr skrit servis oz njegova hiša : Trgovino lažje najdeš. Seaj pa je na dopustu :( Kje je še kak servis v Velenju? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Da še nekaj dodam.. frend je par dni nazaj dal motor k TOP MOTO (tam, za Lavo). Malagusi 50cc supermoto. Še napol zablokiran, prej skos normalno delal. Ko so ga oni imeli tam na servisu en dan jim je zaribal, bogsigavedi kaj so počeli z njim. Zdej pa hočejo nevemkolk evrov za obnovo cilindra pa nov bat, pa nevem kaj še vse! :headbang: Top moto? A-A :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se