Kremenčkovi Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 iz celja do sl.konjic je približno 20km, kjer se nahaja dober mehanik za mopede in skuterje. ob glavni cesti zreče- konjice na desni strani ,pri kapelci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 iz celja do sl.konjic je približno 20km, kjer se nahaja dober mehanik za mopede in skuterje. ob glavni cesti zreče- konjice na desni strani ,pri kapelci. kako pa se imenuje ta mehanik, da najdem cifro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 še vedno nisem prejel odgovora kaj pa TOPMOTO celje in OCVIRK PAVEL s.p. pozna kdo, s kateri je bolj zanesljiv? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 evo. FIJAVŽ ANTON Preloge pri Konjicah 24b 3210 Slovenske Konjice Tel.: 03 / 575 61 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Avgust 20, 2012 Deli Objavljeno Avgust 20, 2012 @isarajli1: hvala,danes sem ga peljal njemu na servis, upam da ga bo zrihtal kolikor se da vredu, izgledal je korekten in zanesjljiv mehanik, ko ga bo začel šraufat me bo poklical in povedal kaj bo naredil/popravil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno September 12, 2012 Deli Objavljeno September 12, 2012 (popravljeno) Tako včeraj pa sem šel po skuter, kolikor sem se včeraj imel čas peljati in sprobati izgleda, da je zrihtal kakor je treba (morem potrkat heh), cenovno je bilo kar drago, saj je moral menat cilinder in bat, ker je bil čist zanič, pa še uplinjač je nastavil in določene malenkosti, trajalo pa je kar nekaj tednov, ko ima veliko dela (če je to to) in preden je prišel moj skuter na vrsto je traajalo, ko ga je začel rihtat ga je pa v enem tednu zrihtal . Popravljeno September 12, 2012. Popravil Ktr1sk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se