_Fingi_ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 to ni avtomatik da bi kr tko naredu je mal drugacna rocka Ja, pr avtomatiku bi res težko skrajšov prestavno ročko :naughty: :whistle: :whistle: Drgač pa, sej vrjetno paše od drugih motorjev. Poglej malo kok ma recimo Ybr dolgo, al pa karkol...sej so pomoje kr za večino motorjev enake... :rolleyes:
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Lol tale me je pa nasmejala....Od kdaj pa imajo automatic mašine menjalne ročice?? :worship: ups no sm mislu sterka pizda sm sm pa res car ne :OK: :OK: Popravljeno September 11, 2007. Popravil Stafuc
HyperJack Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Vse se da če maš voljo in primerno orodje. Seveda če pa imaš poln tošl dnarja potem pa kar nabavi sploh ni problema. Jaz sem samo navedel moj predlog. Pa povejte mi vsaj kakšen konkreten utemeljen razlog zakaj to ne bi bilo vredu.... :winkiss: :whistle:
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Pa ni treba kar nekaj kritizirat če še nisi proval....In sploh nevem zakaj ne bi delovalo?? Pa povejte mi vsaj kakšen konkreten utemeljen razlog zakaj to ne bi bilo vredu.... winkiss.gif whistle.gif Poglej slikco na ta nacin je rocka in nimas nobene lukne za vrtat tle not Popravljeno September 11, 2007. Popravil Stafuc
Fabo Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 To bi pa prov rd vidu kaksno tacko ma za saltat ker da bi bla predolga? skor ne vrjamem...
tomazin Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ful je douga ja :rolleyes: morš naprej nogo prestavit da lohk šaltaš:D
DrMotospeed Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jao jao jaka :headbang: :headbang: dej u slikarju neki sliko preuredit je lahko :trance_33_sleep: dej najprej točn poglej kuko je narjena ta ročka pa pol povej kuko bi jo drgač lahk skrajšu
_Fingi_ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Če je ročka tko narjena, bi blo pa najlažje da bi samo odrezov 1cm al kolikor bi pač hotel ven, pa lepo nazaj zašvasal...
DrMotospeed Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ful je douga ja :rolleyes: morš naprej nogo prestavit da lohk šaltaš :D sam sploh ni tko dolga drgač -_- je pa možnost da maš ti res ful mejhno nogo :doze:
Fabo Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Pomojm da so, k so delal motor tok ze normalno dimenzioniral, da se da pelat in saltat normalno...vsaj za povprecne ljudi... Nisem se slisal da bi kdo tarnal kdaj nad tako zadevo...kok mas pa stevilko noge 37?
tomazin Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 44-45, na nobenem motorju je še nism vidu tak naprej :whistle:
Fabo Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Pol pa ni problem... Sicer pa slikaj in bomo mal pogledal kaj se da naredit....moznih izvedb je veliko...samo sliko da lahko zacnem razmisljat... :rolleyes:
DrMotospeed Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) ket maš pl nogo kt prestavlaš tm na tački -- a maš pol peto na uni tački da lahk prestavlaš :mellow: Popravljeno September 11, 2007. Popravil DrMotospeed
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Jaki problem.... fuknes pa odlomis jaki problem... Mene pa ubistvu tud to sploh ne mot k sm se navadu Popravljeno September 11, 2007. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Res ma ful dolgo. Na drugih motorjih nisem nikjer videl tako dolge. Verjetno je pač zato taka, za škornje pa to da je ravno prav? :unsure:
Noiser69 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) fotr pa brat mata 14 cm pa 13 cm ... al 13 pa 12 ... xt ma isto 3 cm krajso ... sej zdej sm se tk navado, je pa to zto rajtam tk nareto(tk sm js studiro) da ko dajas v ridi nogo vn, da se ne zataknes v menjalnik ko jo das nazaj na tacko ,... Popravljeno September 12, 2007. Popravil AbNormaln
DrMotospeed Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) 44-45, na nobenem motorju je še nism vidu tak naprej :whistle: ej jest sm zmeru pa mam isto ta razmak 17 cm pa mam isti motor :) sam jest mam za par cifr večjo nogo od tvoje .) je pa tud res možn da so pr teh motorjih replica cup delal mal več razmika zato kt nej bi bli motorji tud narjeni po tekmovalnih :naughty: uni sm 125 f pa majo krajše zato ker so bili narejeni bolj za prosti čas(za furanje po mestu) :whistle: Popravljeno September 12, 2007. Popravil DrMotospeed
C4V4L13R Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 zame ma še zmer predolgo, k mam bol mejhno nogo (42) tako, da dam skoraj nogo dol s stopalke, če hočem prešaltat (ko sm se pelov s tomosom). na mojem recimo je pa bl kratka, sicer če maš teniske je ql, v škornih mi je blo od začetka pa ful nerodno, k morš nogo skor čis dol obrnt, sam pol sm se navadu...
batzajla Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 res je mal daleč, ampak če maš gor cross škornje je OK. če se pa v papučih vozte, je pa vaš problem :)
tomazin Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 mogoč kdo ve kulk prije kj nova balanca? pa če mogoč splača uzet kr Tommaselli balanco? kakšne so kej cene?
NejcZ Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 mogoč kdo ve kulk prije kj nova balanca? pa če mogoč splača uzet kr Tommaselli balanco? kakšne so kej cene? Tiste "tomaseli" sploh nimajo. Zgleda je okras na spletni strani. Po mojem da je cirka 20,30€.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se