_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) iz hrastja je aja to se razume da grem jaz poleg ne z nejkotom gor hehe ja dobro, to je zaselek ja, drugač pa so to pekre, enih 3 km ven iz maribora proti limbušu, praktično predmestje maribora :D - ne ti pa nikamor ne greš :D , drugo leto bom jaz bolj solo ture mel hehe Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil _Nejko_
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Čak čak, dejte še men prej povedat ko se mislite dobit :whistle: Dam za rundo :krneki:
Noiser69 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) iz hrastja je aja to se razume da grem jaz poleg ne z nejkotom gor hehe čimveč naj vas pride, ga udarimo povsod tu ukulo kako rečemo, gremo na Golico, fino :OK: Pa nejc(Z) bo tut zihr prišo ;) Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil AbNormaln
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Čak čak, dejte še men prej povedat ko se mislite dobit :whistle: Dam za rundo :krneki: no sej še je daleč do tega, spomladi ko bo asfalt že segret, se dobimo :OK: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil _Nejko_
Noiser69 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) _Nejko_ js sm mislo da si ti tam ko pa vsi, neko novo mesto pa lublana, :slap: Smo si pa ja kr blizo :D No sm kr vedo da bo Nejc tut za .... Čamac ... ka ti, iz kod si, balkan je vlek!? :P Ja ... dobimo se pa spomladi 1x :D Čak čak, dejte še men prej povedat ko se mislite dobit :whistle: Dam za rundo :krneki: To si zapomnite vsi! :P Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil AbNormaln
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) _Nejko_ js sm mislo da si ti tam ko pa vsi, neko novo mesto pa lublana, :slap: Smo si pa ja kr blizo :D No sm kr vedo da bo Nejc tut za .... Čamac ... ka ti, iz kod si, balkan je vlek!? :P Ja ... dobimo se pa spomladi 1x :D pa da nisi ki mene mel za žabarja hehe....čamac pa je cca 1 km stran od mene, tak da sma praktično soseda hehe Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 ja dobro, to je zaselek ja, drugač pa so to pekre, enih 3 km ven iz maribora proti limbušu, praktično predmestje maribora :D - ne ti pa nikamor ne greš :D , drugo leto bom jaz bolj solo ture mel hehe jaja ti se raje sam uči, da ne boš mel treme pred mano _Nejko_ js sm mislo da si ti tam ko pa vsi, neko novo mesto pa lublana, :slap: Smo si pa ja kr blizo :D No sm kr vedo da bo Nejc tut za .... Čamac ... ka ti, iz kod si, balkan je vlek!? :P Ja ... dobimo se pa spomladi 1x :D To si zapomnite vsi! :P jaz sem iz Maribora, Splita,...
Noiser69 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja čamac ... glavno da te je povsod polno, od splita do MBja :P _Nejko_ se opravicujem Štajerc :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 jaja ti se raje sam uči, da ne boš mel treme pred manojaz sem iz Maribora, Splita,... ti nisi z nobenga splita, ampak iz navadne pekerske šume, navadni pohorski jouža si :D
DrMotospeed Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) ej a je kdo iz tle kt je biu dons z motorjam tomos sm 125 pred iskro u kranu (pred tsckr) :unsure: Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil DrMotospeed
Tomyboy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Bil včeraj, zdej so mi pa spet vilce spustile olje, tam, ko so že popravil.
Kvasko Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 tut men je spustla leva vilca tm spodi vn teče olje :trance_33_sleep: je mal smotan k disk namaže pa se je tžko pol ustavt... sam zdj je že na servisu ma da zrihtajo kokr je treba
oranzni Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 kaj to ti kar začne neke tečt ven al kaj. kak pa pol amortizira?
NejcZ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Men pa zaenkrat še ni, pa skačem čez stopnice (vožnja čez ni več zanimiva)... upam da mi tud nebo hehe :krneki:
oranzni Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ja no ker si jih lahko fajn vničiš
NejcZ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) Kaj nej js, če grejo v kurac bodo pač nove dale, ni to moj problem.. Kvasko, ti si pa, koler se spomnim najbolj zagovarjal tega tomosa hehe :P Jurči, kaj pa spet teb ni jasn :wub: Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil NejcZ
N3jc Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Ko sm jst motor nabavu je že bilo neki mastno na disku,sam nevem a je to iz vilc prtekl al je to iz kje drugje.Od takrat ko sm obrisu pa ni nč več novga pokazal,pa upam da tut nebo. :rolleyes:
reesko Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Jurči, kaj pa spet teb ni jasn :wub: hi hi :whistle:
Stafuc Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Ko sm jst motor nabavu je že bilo neki mastno na disku,sam nevem a je to iz vilc prtekl al je to iz kje drugje.Od takrat ko sm obrisu pa ni nč več novga pokazal,pa upam da tut nebo. :rolleyes: K ti je ze vse vn stekl ti nima vec kej :D
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Ko sm jst motor nabavu je že bilo neki mastno na disku,sam nevem a je to iz vilc prtekl al je to iz kje drugje.Od takrat ko sm obrisu pa ni nč več novga pokazal,pa upam da tut nebo. :rolleyes: ja to je disk bil namazan z nekim oljem, da ne začne rjavet pa da ne cvilijo disk ploščice, samo ustavljat se tut ne morš :P
k0ci Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 seveda ni bil, to čamac neki klamfa tukaj, razen če imajo pri hondi kako novo tehnologijo zaviranja :naughty: z mastnimi diski
Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 seveda ni bil, to čamac neki klamfa tukaj, razen če imajo pri hondi kako novo tehnologijo zaviranja :naughty: z mastnimi diski you should have bought sarcasm detector :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se