Čamac Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 the same goes for you to :P the same goes for you too :P ja saj sem razbral tisto s hondami :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 hahaha, spet kiksajo toti tehniki, ha čamči... :lol1:
bladzo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Alo dirkači! Bo kdo pršu pelat amatersko dirko v Logatec 14.10.??? Al boste samo na netu glasni????
Noiser69 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Alo dirkači! Bo kdo pršu pelat amatersko dirko v Logatec 14.10.??? Al boste samo na netu glasni???? Če se to ponovi poleti, ko bo dost toplo in bo asfalt vroč, pridem 100 % !!! Zdej pa sploh ne, ker te gume ne držijo nič več :headbang:
Kvasko Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Kaj nej js, če grejo v kurac bodo pač nove dale, ni to moj problem.. Kvasko, ti si pa, koler se spomnim najbolj zagovarjal tega tomosa hehe :P Jurči, kaj pa spet teb ni jasn :wub: Ei jst ga zagovarjam naprej :whistle: pač grejo vilce u k... boli me, popravjo nej pa gremo naprej itk je garancija.
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Zdej si pa predstavljej da se pelješ 90,100, kr naenkrat spustijo, pred teb avto k začne naenkrat bremzat.. kaj pa pol? :unsure: Men se je zadnjič to nardilo da se mi je en kr naenkrat ustavu na polno sred ceste, brez sprednje bremze pa nevem kaj bi blo... Sm se ustavil komaj kak meter za njim... Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil NejcZ
Tomyboy Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Saj to čist mal teče.Zašraufaš nazaj pa neha.Problem je v tem, da se odšraufa srebrna cev iz vpetja kolesa.Saj bi lahko sam popravil, samo zakaj, če je v garanciji, naj mi dajo nove.
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 (popravljeno) Zakaj hočeš garancijo, ti je težko en šraufek zategnat? :unsure: Maš mogoče kak predlog kako preprečim da se mi kdaj zgodi to? Popravljeno Oktober 6, 2007. Popravil NejcZ
Tomyboy Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Zakaj hočeš garancijo, ti je težko en šraufek zategnat? :unsure: Maš mogoče kak predlog kako preprečim da se mi kdaj zgodi to? Ni en šraufek.Najprej bi moral levo cev vilic vzet dol. Odvit srebrno teleskopsko cev iz vpetja kolesa, zamenjat O ring, navoj zavarovat proti odvitju, nalit novo olje, ter vse nazaj zmontirat. Zakaj bi si delal stroške, pa tratil čas. Nove naj mi dajo.
C4V4L13R Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 tole temo bo lušno brat, ko vam garancija poteče :whistle:
oranzni Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 kaj za mašinami mate tudi take probleme. al jih ni ker se pač v kdo to dela
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Razen tega da se kdaj v peti če je mal vetra sploh ne zvrti (in gre hitreje v 4 prestavi), ni :)
Tomyboy Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Razen tega da se kdaj v peti če je mal vetra sploh ne zvrti (in gre hitreje v 4 prestavi), ni :) Aja, pri meni ni tako, razen v kakšen klanec. Drugače jaz nekako takole prestavljam.Ponavad speljem z drugo, pri 40 v tretjo, pri 60 v četrto in pri 80 v peto.
Čamac Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Aja, pri meni ni tako, razen v kakšen klanec.Drugače jaz nekako takole prestavljam.Ponavad speljem z drugo, pri 40 v tretjo, pri 60 v četrto in pri 80 v peto. zakaj pa speljuješ z drugo?
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 zakaj pa speljuješ z drugo? Prva je tak kratka da je brezveze :whistle:
k0ci Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 prvo mate serijsko za hlode šlepat iz hoste, sam morte še enduro gume kupt
tomazin Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 eh js kr vsako prestavo do konca.. prva 30km/h, druga 45km/h, tretja 65km/h, četrta 85km/h pa pol peta do konca :whistle: sam to je po tomos števcu ko mi kaže za 10 km/h premal :lol:
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Men kaže premal od 70 naprej, do 70 pa je še kr natančn :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Pa ni to traktor da bi z drugo speljeval :eek: :eek: :blink: :blink: :slap:
NejcZ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Pa ni to traktor da bi z drugo speljeval :eek: :eek: :blink: :blink: :slap: Orje že tak :whistle:
tomazin Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Men kaže premal od 70 naprej, do 70 pa je še kr natančn :whistle: ja prej je pa za 5km/h,nad 70 pa za 10km/h :whistle: Orje že tak :whistle: :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 mah, mal več gasa pa gre komot z drugo ;) tud s tretjo je že ratal hehe
Noiser69 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Alo fantje ... mam problem ... ketna se je čist odšpanala! Kak jo naj našpanam???
C4V4L13R Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 odšraufej bicikl pa maš pr zadnjem zobniku en šrauf horizontalno postavlen. pa našpanej pa zategn bicikl. poglej v navodila za uporabo 100% piše
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se