tomazin Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Že že, ampak js hočem to, ker pozabim na tačko.. :unsure: js pa še nism nikol, nwm kak bi na tačko pozabu :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Na frendovem malagutiju sm pozabu.. in kr naenkrat mal obrnem, pa me je nabilo nanjo.. sreča nism padu pa tud tački ni blo nč.. sam fajn ni blo :unsure:
C4V4L13R Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) heh ti maš luskuz ko maš yamaho, al tomos ima nek nov sistem, čim je motor na tački ne laufa :headbang: pa čeprav je v leruko da imbecili inženirski ki so to sestavljal niso mogl vezat stikala še na lučko od lera, pa bi delalo tako kot treba stvar je v tem, da včasih lučka kr svet, čeprav ni v leru. tko sm nekje vidu na tomosu. pol mislš, da maš pa v leru, je pa v brzini. js sm meu tud tačko brez lučke, mislm...sj se mi je že zgodil tud, da sm jo pozabu, samo ponavad sm rikvercu z dvorišča pa je podrsala, sm takoj opazu, k čim si mal nagnu motor je podrsala...ampak to je blo mogoče 2x, ponavad sm jo čis avtomatsko, ko sm se na motor vsedu brcnu gor... Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil C4V4L13R
Tomyboy Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Tiste stvari na tački ni treba dol jemat, maš 20 cm višje gor na kablu konektorje, pa samo odklopiš al prevežeš, sem že pozabil.
yack_ass Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ne vem zakaj, ampak danes sem se "zalubu" v Tomosa, vedno sem si ga žele imeti (kot froc) kakega frčota al pa 4-ko, za se okoli preganjat :whistle: , ampak ta je pa 125, men se sploh ne zdi slab :grim zamenjamzakawasakijatakoj :whistle:
Čamac Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ne vem zakaj, ampak danes sem se "zalubu" v Tomosa, vedno sem si ga žele imeti (kot froc) kakega frčota al pa 4-ko, za se okoli preganjat :whistle: , ampak ta je pa 125, men se sploh ne zdi slab :grim zamenjamzakawasakijatakoj :whistle: kawasakija 650 menjaš za tomosa? uf to pa ne bo težko nardit, marsikdo ti bo rade volje menjal
tomazin Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kawasakija 650 menjaš za tomosa? uf to pa ne bo težko nardit, marsikdo ti bo rade volje menjal vrjetn je to mislu z doplačilom.. :whistle:
Tabo Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) kam pa priporocate motor pelat na servis v lj? a je BIBIRO d.o.o. vredu? pa je kje zuni kakšna tabla al kar kol podobnega. Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil tada
Prevtzer Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 stvar je v tem, da včasih lučka kr svet, čeprav ni v leru. tko sm nekje vidu na tomosu. pol mislš, da maš pa v leru, je pa v brzini. js sm meu tud tačko brez lučke, mislm...sj se mi je že zgodil tud, da sm jo pozabu, samo ponavad sm rikvercu z dvorišča pa je podrsala, sm takoj opazu, k čim si mal nagnu motor je podrsala...ampak to je blo mogoče 2x, ponavad sm jo čis avtomatsko, ko sm se na motor vsedu brcnu gor... zato ma pa moj CH Racing tako k se sama da gor :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 zato ma pa moj CH Racing tako k se sama da gor :evilgrin: Če niso moje informacije napačne, je to obvezno imeti v nemčiji... :rolleyes:
Kvasko Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 kam pa priporocate motor pelat na servis v lj?a je BIBIRO d.o.o. vredu? pa je kje zuni kakšna tabla al kar kol podobnega. Ei men so uredu oni :rolleyes: hitr zrihtajo sam tkoj jim morš rečt da ne mislš čakat. Men so rekl da se u enmu tednu motorja tut dotaknil naujo pol je pa fotr ke klicu so pa drug dan zrihtal tko da jih morš tkoj mal "nadret". Drgač pa nardijo kvalitetno pa res use kokr je treba. To je drgač na tržaški 233 je pa ena majhna tabla uspred morš dobr gledat.
Evil Penguin Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Tisto, da se sama gor da, je po mojem mnenju silno glupo, saj je zelo težko s stilom "razjahat", ker moreš z nogo tiščat taco v poden. Da crkne ko daš v brzino se mi še vedno zdi najboljša rešitev.
Stafuc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 (popravljeno) kam pa priporocate motor pelat na servis v lj?a je BIBIRO d.o.o. vredu? pa je kje zuni kakšna tabla al kar kol podobnega. Ta je super ce bi rd placov 150€ za prvi servis Ja table ni se mi zdi ce se prpels iz ljubljanske smeri iz vrhnske smeri je mala tabla Drugac je pa to Mal bred babico Popravljeno Oktober 12, 2007. Popravil Stafuc
Stafuc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Tisto, da se sama gor da, je po mojem mnenju silno glupo, saj je zelo težko s stilom "razjahat", ker moreš z nogo tiščat taco v poden. Da crkne ko daš v brzino se mi še vedno zdi najboljša rešitev. Valda da je najbols
Kvasko Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Ta je super ce bi rd placov 150€ za prvi servisJa table ni se mi zdi ce se prpels iz ljubljanske smeri iz vrhnske smeri je mala tabla Drugac je pa to Mal bred babico Jst sm 90 :whistle:
oranzni Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 hehe mater ste dosti dali. jas sem dal 40€ za prvi servis. ko je olje menjal pa neke nastavo na amraturki da se kilometri od znova odžtevajo
Tomyboy Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Za koga boste navijal v nedeljo na dirki v Logatcu? Jst sm za Sarah :worship: (sošolka)
_LuX_ Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Za koga boste navijal v nedeljo na dirki v Logatcu?Jst sm za Sarah :worship: (sošolka) a ne fura ona kros ce se ne motm KTMa
C4V4L13R Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 (popravljeno) hehe mater ste dosti dali. jas sem dal 40€ za prvi servis. ko je olje menjal pa neke nastavo na amraturki da se kilometri od znova odžtevajo mater, kaj so vam pa počeli :eek: js sm dau za prvi servis okol 7 jurjev, vsak naslednji je bil pa okol 8 (SIT seveda) Popravljeno Oktober 12, 2007. Popravil C4V4L13R
Stafuc Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Jst sm 90 :whistle: a pr nejmu Sej jest sm tud drugac sm 120 dav
Tomyboy Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 hahahaha so vas nategnl.Jst sm dav 25€ plus olje 13€
Noiser69 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 js sm tut dal tam okolo 30 € za vse skup
Stafuc Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Sej skoz to temo kok smo placal za sevse sm ze sli ene 3x tko da :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se