MXRideR Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ej kako je teb ime a si mogoce janez? Ja jst sm Janez in prou pravi reesko da sm od mi-ja brt. Zakaj pa sprasujes? Ja pa Reesko jst nism vedu da si ti hotu kupt ta motor. Dobr da sm ga prej kupu :rolleyes: :lol1: hec hec Lep pozdrav
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ja jst sm Janez in prou pravi reesko da sm od mi-ja brt. Zakaj pa sprasujes?Ja pa Reesko jst nism vedu da si ti hotu kupt ta motor. Dobr da sm ga prej kupu :rolleyes: :lol1: hec hec Lep pozdrav hehe :P ne sej jst sm ga hotu najprej kupt..sam pol sm si premislu pa sploh nism nč nabavu...drgač sm ga gledu pred tabo in bi ti ga loh prej odpelu pa bi biu ti brez :P za zahvalo boš dau en krog da vidm kok grejo teli predelani tomosi :D
Stafuc Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ja jst sm Janez in prou pravi reesko da sm od mi-ja brt. Zakaj pa sprasujes?Ja pa Reesko jst nism vedu da si ti hotu kupt ta motor. Dobr da sm ga prej kupu :rolleyes: :lol1: hec hec Lep pozdrav no dobr tko da vem kdo si pa mal mj se gon po soli :P
reesko Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 no dobr tko da vem kdo si pa mal mj se gon po soli :P pa sej vidva fazana sta na istmu busu ;)
luksy Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Fantje, kje nej dobim tisto plastiko, k pride tm spodi, da ketno stisne gor? Če neve kaj mislim poglejte svoj motor.. Ker mi zdej ketna pri nizkih oz zlo nizkih obratih tolče po geštelu :headbang: Mojo plastiko je zgleda pozabil gor dat na servisu, ampak tega do nedavnega nisem pogruntal.. Lahko še njemu zatežim? Ker je že mesec od tega.. LP, Nejc kakor jaz vidim ti manjka plastični kolešček (valj) ki ima v notranjosti ležaje da se lahko vrti drugače je to od yamahe yz 125 kolešček če te kaj zanima
NejcZ Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Mislite da bi to imeli na tomosu? Sploh nevem kk mi lahko to pozabi gor zmontirat na servisu :headbang:
Stafuc Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) pa sej vidva fazana sta na istmu busu ;) Nism budala fazan :D pa na isti soli tud :whistle: Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Mi zna kdo povedati kako dobim tukaj žarnico ven? Gre se za dolgo luč, ki je crknila.. ali se to sploh da dobiti ven ali je vse skupaj fiksno in mraš menjati komplet skupaj z kabli? :unsure: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil NejcZ
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 žarnica je s tem kabelčkom belim, tako da ga moraš nekje noter sneti
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Pa majo to na Petrolu? :whistle:
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 seveda imajo, to je navadna H3 žarnica.......ko boš šel kupit vprašaj če imajo modro, bo imel tomos xenon look :naughty:
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ok hvala, sm že naročal fotru nej se zmiga pa gre kupt :krneki: Prpopam kako slikco pol, če bodo meli plavo :whistle: Hvala!
DrMotospeed Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 jaz znam naštelat sem pa iz ljubljane!!! ejga a bi se dal kej zment pol glede frgazarja :D (pa kuko to da znaš ti vse take stvari?? :? )
Tomyboy Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 A zna kdo mikunija VM 26 nastavit? Saj v grobem je nastavljen, edino pri višji hitrosti 90 in več, ne vleče tako kot bi moral. Verjetno dobi preveč zraka. Zaenkrat imam iglo do konca dvignjeno in vijak za zrak skoraj do konca odvit.
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ejga a bi se dal kej zment pol glede frgazarja :D (pa kuko to da znaš ti vse take stvari?? :? ) Ti.. ta vhst paše brez kakršnihkoli predelav na motor? :whistle:
MXRideR Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Nism budala fazan :D pa na isti soli tud :whistle: Ej sej jst se nc ne gonm :whistle: . Ej ker klas pa si ti na vegovi. Srečno in Lep pozdrav.
DrMotospeed Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ti.. ta vhst paše brez kakršnihkoli predelav na motor? :whistle: ja no kr paš mal morš uno gumjasto cev odrezat al pa zamenjat, pa pomoje da rabš mal več placa drgač pa kr paše no :D
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Kako to misliš rabiš več placa?
MXRideR Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) hehe :P ne sej jst sm ga hotu najprej kupt..sam pol sm si premislu pa sploh nism nč nabavu...drgač sm ga gledu pred tabo in bi ti ga loh prej odpelu pa bi biu ti brez :P za zahvalo boš dau en krog da vidm kok grejo teli predelani tomosi :D Ja ni problema reesko ti bom dau nekrat za en krog sam mors pazt k to je zverina :D ja kao. Drgac pa je mal razlike, saj v tem da moj dubi 95 brez problema pa tut 105 dubi notr ( to zdej ne vem kko je pr navadnih, a je isto al drugač tko, da ne mi zamert, nism mislu v slabšalnem smislu- vsi tomosi so hudi :yea2: :OK: :worship: ) sam bi mogu se kksn zobnik menjat ce bi hotu večjo končno, sam pol so pa pospeški spet manjši, tko da bo za zdej kr tko še. Srečno in lep pozdrav. Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil MXRideR
DrMotospeed Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Kako to misliš rabiš več placa? ma tko no nč posebnga sam kablčke tm mal skup stlačš pa je... to te kvečemu pol mal ovira pri uni puši .-- saj pr men je tko, drgač pa nč posebnga :whistle: ejga sej drgač če te pa še kej zanima o tem frgazarju pa bol da upraša luksy-ja zato kt ma pomoje on kr dost pojma glede tega :naughty:
Stafuc Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Ej sej jst se nc ne gonm :whistle: . Ej ker klas pa si ti na vegovi. Srečno in Lep pozdrav. Se ce sm te vidu :P (Pa zajebavam se) sm pa R3.a Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ja ni problema reesko ti bom dau nekrat za en krog sam mors pazt k to je zverina :D ja kao.Drgac pa je mal razlike, saj v tem da moj dubi 95 brez problema pa tut 105 dubi notr ( to zdej ne vem kko je pr navadnih, a je isto al drugač tko, da ne mi zamert, nism mislu v slabšalnem smislu- vsi tomosi so hudi :yea2: :OK: :worship: ) sam bi mogu se kksn zobnik menjat ce bi hotu večjo končno, sam pol so pa pospeški spet manjši, tko da bo za zdej kr tko še. Srečno in lep pozdrav. Da bi ti imel zobnike kot originalen naj bi letel 130.. Pospeški pa bi še vseen bli enkrat boljši kot pri navadnem heh :krneki:
Stafuc Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Da bi ti imel zobnike kot originalen naj bi letel 130.. Pospeški pa bi še vseen bli enkrat boljši kot pri navadnem heh :krneki: Nekako tako bi moralo biti ja sm ne 130 ampak 125
Noiser69 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Uuu ... dans je bil Tomos (vsaj moj) prvič na snego ... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se