NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Če boš za dirkat kupoval vseeno kupi navadnega.. nima tako širokih feln kot so na repliki in je lažje vodljiv. Drugo je tako vse isto, le da ma še disk prednji drug..
anzevovk Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 ja za dirkat je neki predelan elektronka pa tu sm jst bom mu na obeh ta široke gume pa me zanima če je na tistmu open še kej druzga za predelat
NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Tisti open so rdeči ne? Mislim da oni e nimajo elektronike menjane, drugo pa je bl kot ne vse..
anzevovk Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 pol jst kupem 2 navadna z akrapovičem pa ta široke gume gor pa une diske use pa na enmu še masko brez luči pa števc vn dam pa še forgazarja na obeh
NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Za dirkat maš za menjat: bat, fergazer, odmične gredi, pa elektroniko si š omenu če maš dnar :whistle: Pa dirkalni imajo še vilice druge, pa zavore. Ne moreš pa dat kar širših gum, moraš tudi felne potem menjat. Zadnja široka nova pride 200€.
anzevovk Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 ja tu vem jst mislm dat tut ta široke feltne pa diske plavajoče pa zu use na dirkalnem najbrž ne bom sm vilc menal drugu pa use pa bom našmu prodajalcu reku da nej u tomos pokliče pa mi nej že kr tam gume zmontirajo da se ne bom jst tu doma zejbaval. pa kuk prbližnu pride bat, fergazar, odmična gred pa elektronka
NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Elektronka mislim da je 500€, fergazerji če se ne motim okol 200? Pa odmična okol 120€..
anzevovk Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 pol še ene 1000 euru pa je za dirkat prpravlen pa kje bi lahku tu kupu pa kje si ti fergazar kupu pa kuk si dal
NejcZ Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Za točne dele pa to raje kontaktiraj uporabnika bladzo na pm. On dirka z tomosom Gil replico.. LP
NejcZ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Ok fantje, nujna pomoč :whistle: To da nič ne paše mi verjetno ni potrebno posebej omenjati.. :whistle: Kako naj rešim problem z zajlo? Se na sliki vidi kako je trenutno..Potem me pa zanima še kako ste naredili tisto gumo, ki drži vergazer z airboxom, ker originalna ne paše.. kaj naj dam namesto nje tam okoli da bo kul? Pa še cevka za bencin je prekratka, kje lahko dobim novo? Prosim za odgovore, nujno :krneki: :worship:
tomazin Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 nmorm da vrjamem dans me je celo serviser poklicu da so pršl deli pa da je zrihtan,po 23 dneh :slap: :rolleyes: ju3 grem po njega kr dans nism meu časa :D
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ok fantje, nujna pomoč :whistle: To da nič ne paše mi verjetno ni potrebno posebej omenjati.. :whistle: Kako naj rešim problem z zajlo? Se na sliki vidi kako je trenutno..Potem me pa zanima še kako ste naredili tisto gumo, ki drži vergazer z airboxom, ker originalna ne paše.. kaj naj dam namesto nje tam okoli da bo kul? Pa še cevka za bencin je prekratka, kje lahko dobim novo? Prosim za odgovore, nujno :krneki: :worship: Anyone? Predvsem me zanima kako zajlo rešiti :unsure:
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Takole, za boljšo predstavo..Kakšna ideja?
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hja, če pa noben noče pomagat :cry:
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hja, če pa noben noče pomagat :cry: prasice :evilgrin:
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Še dobr da mam tebe ja :wub: :blush:
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Še dobr da mam tebe ja :wub: :blush: vem :P imaš vsaj občutek da ti pomagam :P
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Takole, za boljšo predstavo..Kakšna ideja? ka pa če bi probal dat vmes kako kovinsko cevko pa potem na fino nastavit z podlaganjem podložk
tomazin Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yea1: dans sm dau gips dol pa še po motor šou na servis, zdej se pa grejem ko sm skor zamrznu na motorju :lol: na servisu sm pa dau 60€ za popravilo :)
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ka pa če bi probal dat vmes kako kovinsko cevko pa potem na fino nastavit z podlaganjem podložk Fora je v tem ker se tisti okvinski del potem prepogiba, namesto da bi stal pri miru.. pa še prostora ni veliko ..
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 zato moraš zajlo nad tistim kovinskim delom nekako pritrdit nekam da se ne bo premikala, najbolje tako, da bo kovinski del gledal navpično navzdol
NejcZ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ravno to sem mislil.. kaj pa da bi tisti šraufek k je zdej zunaj iz notranje strani prišraufal? Potem bi bilo malce več prostora, samo kako pa bi bilo z delovanjem..? Da se nebi tisti plovček potem butal gor?
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 plovček lih ne, bi se pa igla pomoje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se