Tomyboy Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Jaz felten sploh nebi menjal.Lahko si isto hiter s širokimi feltnami in ta ozkimi. Edino s širšimi zgleda bolj nabildan, pa še gume so precej dražje :evilgrin: Drugo leto, grem sigurno na kakšno amater dirko, pod pogojem, da bo še kdo s tomosom tam, da ne bom dirkal s samim seboj. :naughty: :naughty:
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Smo se že nekaj pogovarjali da najamemo kje kakšno progo za en dan zase ... sami amaterji :krneki: Bi blo pošteno, pa pač sao za dirko kupimo druge plastike, itq daš za vse skupej 40€ pri Tomosu :whistle: Če ne drugega prišparaš na nalepkah hehe. Drugače pa na tistih amaterskih dirkah k so zraven državnih tekmovanj je že kr zares ja :)
Kvasko Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 K je že neki govora o nalepkah :whistle: me zanima kakšne nalepke imaš opcijo še kupit poleg teh navadnih črnih. Napisi nimajo veze sam nek sm zasledu ene kao carboon look. A je to res al se je men sam zdel da sm na en slik vidu te nalepke?? Če so pa še kšne druge pa kr napište :rolleyes:
Tomyboy Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 K je že neki govora o nalepkah :whistle: me zanima kakšne nalepke imaš opcijo še kupit poleg teh navadnih črnih. Napisi nimajo veze sam nek sm zasledu ene kao carboon look. A je to res al se je men sam zdel da sm na en slik vidu te nalepke?? Če so pa še kšne druge pa kr napište :rolleyes: Tako je, carbon look oz. replica cup nalepke. Komplet za cel motor 40€. Samo je pa odstranjevanje starih nalepk in lepila, ter lepljenje novih nočna mora :evilgrin:
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Replika style? To mam js.. Ni glih nočna mora, smao hitro zajebeš z novimi. Meni recimo desna sprednja ni ratala :( Lepilo pa gre dol, samo čas pa razredčilo rabiš :) Popravljeno November 2, 2007. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) sami fejkerji z replica nalepkami :D zj bom pa počas znoru s temi zadnimi lučmi.. zadnič so mi kr obe pregorele, potem sm zamenju z novo, pa vedn ko dam notr dela vse, se mal pelem pa še sam štop luč dela :slap: odšraufam dol jo dam nazaj notr isto delajo obe.. se mal pelem spet še sam štop luč dela. :hmm: kua je narobe ? :huh: Popravljeno November 2, 2007. Popravil tomazin
totalnoAbNormaln Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Ewo, neki slik še ... Home made zaščita za cev: _____________________________ _____________________________ :winkiss: Popravljeno November 2, 2007. Popravil totalnoAbNormaln
tomazin Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :lol1: zka pa si to zaščito za ceu gor dau :lol1: :slap:
sky_21 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :lol1: zka pa si to zaščito za ceu gor dau :lol1: :slap: Da se ne opečeš.
totalnoAbNormaln Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :lol1: zka pa si to zaščito za ceu gor dau :lol1: :slap: Pa da si slučajno spet ne zažgem hlač (ki niso ble glih poceni) :headbang:
tomazin Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 eh js sm si do zdej sam ene :D
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Js pa nobenih. Škoda z zaščito tak lep auspuh skrivat :whistle:
Tomyboy Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Saj ti ni treba nog tja noter tiščat.
tomazin Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ve kdo ka bi blo narobe z mojo zadno lučjo :?
Tomyboy Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ve kdo ka bi blo narobe z mojo zadno lučjo :? Kaj a misliš da mi smo pa vedeževalci danny šmid :naughty: :naughty:
Čamac Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kaj a misliš da mi smo pa vedeževalci danny šmid :naughty: :naughty: hahahahaha ta post pa je zmagal za danes :worship:
tomazin Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Kaj a misliš da mi smo pa vedeževalci danny šmid :naughty: :naughty: sm že prej opisu :rolleyes: sami fejkerji z replica nalepkami :D zj bom pa počas znoru s temi zadnimi lučmi.. zadnič so mi kr obe pregorele, potem sm zamenju z novo, pa vedn ko dam notr dela vse, se mal pelem pa še sam štop luč dela :slap: odšraufam dol jo dam nazaj notr isto delajo obe.. se mal pelem spet še sam štop luč dela. :hmm: kua je narobe ? :huh: Popravljeno November 2, 2007. Popravil tomazin
totalnoAbNormaln Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 izjava leta ... fotr: ahti da ti ne razpade tta koza :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
k0ci Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 ve kdo ka bi blo narobe z mojo zadno lučjo :? tukaj kot si napisal imaš problem v nosilcu žarnice, probaj ga tako zvit da bo šla žarnica na tesno noter, in da se bosta tista dva kontakta tesno prilegala na jezička zadaj........probaj jezička tak zvit da bosta malo šponala v žarnico, pa ne bi smel biti več problem, aja pa kontakte spucaj z etanolom, acetonom, ali katerimkoli drugim močnim čistilom
tomazin Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 bom probu zju3 še zrihtat nekot, pa ketno morm našpanat mal.. ma lufta velik pa še več :D a drugi ste jo že šponal kej? :whistle:
NejcZ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Hehe, ketno je treba kr redno šponat ja, sploh če delaš razne burnoute pa to... :rolleyes: Drgač pa frendu isto jebe zadnja luč...
anzevovk Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 ej za dirko samih tomosov bi jst lahku zrihtal krško za eno nedelo. sam morte mal počakat da še jst dobim motor :naughty:
totalnoAbNormaln Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 bom probu zju3 še zrihtat nekot, pa ketno morm našpanat mal.. ma lufta velik pa še več :D a drugi ste jo že šponal kej? :whistle: jo, je mela lufta 5 cm :unsure: :rolleyes:
Tomyboy Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Šponam vsakih 1000km, mažem vsakih 500km.
Tabo Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) sej je kul klede plastik, pa nalepk, kaj pa akrapović? njega ne dobiš za 40 €. :whistle: to je blo namenjeno eno stran nazaj Popravljeno November 3, 2007. Popravil tada
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se