Tomyboy Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Evo danes sem po pošti dobil zadnjo gumo Continental contitwist SM. Cena z dostavo 55€, sprednjo naj bi dobil v prihodnjih dneh. Se pa guma po obliki precej razlikuje od originalne Savine. Kotalna površina je manj zaokrožena, pa še sama guma je nižja.
NejcZ Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 (popravljeno) NejcZ 95km/h top speed pa mislim da maš mal zadno felgo zvito! Povej a se vi furate tud po malih braslovčah tam mim savinje, zadnič sm vidu 3 tomosakije SM ko so se furali? LP Ni zvita felga... sm dans ketno šponal, pa ni blo na obeh straneh poravnano. Top speed pa itak vem da je zanič. Pol proti celju je šol 105, k je bil ugodn vetr :whistle: Ja z frendom grema včas čez braslovče, ampak sma sam 2, če si tri na kup vidu.. ne verjamem skor. Ko sma šla tam skakat čez tiste ležeče pol proti Gomilskem :P Popravljeno November 23, 2007. Popravil NejcZ
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Naj me en pove katere so te vilice na tomosu. A so marzocchi, sebaco, showa..... Rabim service manual, da vem koliko olja nalijem noter,
NejcZ Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Pomoje so kr No Name ©.. Zakaj boš olje menjal, so ti postale pretrde? Moje so pa sedaj pozimi ratale mehkejše kot so bile poleti :whistle:
Noiser69 Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Naj me en pove katere so te vilice na tomosu.A so marzocchi, sebaco, showa..... Rabim service manual, da vem koliko olja nalijem noter, mislim da so nek kitajski šit :rolleyes:
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Tud če so made in china, malezija.....so kopija ali marzocchi ali pa sebac. Zdaj bi pa samo rabil podatek koliko olja gre noter. Vilice sem podrl zaradi tega, ker je ena cev spodaj spuščala, na servisu pa ne znajo, se jim ne da ozirama nočjo popravt. O ringi so že zamenjani samo še olje nalijem nazaj.
NejcZ Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Verjetno bi ti na tomosu znali najbolje pomagati, ker ne verjamem da kdo od nas ve..
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Verjetno bi ti na tomosu znali najbolje pomagati, ker ne verjamem da kdo od nas ve.. Ne da se mi motorja pošiljat v Koper, zato, da potem nič ne popravijo, pa še vesega obutanega dobim nazaj. Enkrat sem ga že poslal dol, pa so kao popravili, pa je bilo čez par dni isto.
NejcZ Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Mislil sem da bi vprašal kaj za en drek majo.. drgač pa zdej pozimi komot še enkrat pošlješ :)
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Mislil sem da bi vprašal kaj za en drek majo.. drgač pa zdej pozimi komot še enkrat pošlješ :) Zdaj je že vse razdrto in samo rabim podatek koliko olja gre noter.
NejcZ Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 (popravljeno) Aja, pa reku si da ma tista tvoja nova guma manjšo kotalno površino.. kk pa misliš potem z tistim polagat? Ker js sm že z Savo bil na robu.. Popravljeno November 24, 2007. Popravil NejcZ
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Aja, pa reku si da ma tista tvoja nova guma manjšo kotalno površino.. kk pa misliš potem z tistim polagat? Ker js sm že z Savo bil na robu.. Kotalna površina je še večja. Guma je manj zaobljena. Bomo vidl kako se pelje.
sky_21 Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Tud če so made in china, malezija.....so kopija ali marzocchi ali pa sebac.Zdaj bi pa samo rabil podatek koliko olja gre noter. Vilice sem podrl zaradi tega, ker je ena cev spodaj spuščala, na servisu pa ne znajo, se jim ne da ozirama nočjo popravt. O ringi so že zamenjani samo še olje nalijem nazaj. Sebac so.
Tomyboy Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Sebac so. Se mi je zdelo. Sem zlil olje ven še iz druge cevi in ga je točno 3dcl. Zdaj pa v ponedeljek kupim 5W olje, zmontiram nazaj, zamenjam gume pa gasa,
sky_21 Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Fake ne? Ja, sebac firma je razpadla in so kitajci prekopirali.
NejcZ Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Škoda, vem da je prvi tomosom prototip mel kr original Sebac vilce..
sky_21 Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Škoda, vem da je prvi tomosom prototip mel kr original Sebac vilce.. Ja vsi Cup-i. In so se celo bolje obnesle kot Marzzochi tisti ki so bili na open-ih.
Tabo Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 v pm to vreme :headbang: :headbang: vedno k mam cajt al scije al je grdo za popizdt.
tomazin Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 eh za po hosti je čist ql :D
Noiser69 Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 take gume bi blo treba nabavit ko jih ma replika :OK:
tomazin Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 take gume bi blo treba nabavit ko jih ma replika :OK: aha.. držijo skor tak ko polet :naughty:
NejcZ Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Ne pa tak ko Sava.. Ne drži.. tako kot tudi poleti ni :whistle:
Stafuc Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 eh za po hosti je čist ql :D Kaj to si mislu pokazat kok je motor usran al kaj moj je biv se glih 3x bel hehe :D
luksy Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Se mi je zdelo.Sem zlil olje ven še iz druge cevi in ga je točno 3dcl. Zdaj pa v ponedeljek kupim 5W olje, zmontiram nazaj, zamenjam gume pa gasa, kake barve so vilice, če so oranžne barve so kitajske, če so lepo zlato rumene so sebac, čene ti pa jaz moje prodam,
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se