NejcZ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Že maš ti kerega nagledanega? Js bi ga zdaj kupil, da mam potem čez sezono mir. Od replice ne paše baje zato ker ma drugače narjeno felno :) Ejga tomazin, dej mi nared še eno uslugico :wub: :wub: Kaj lahko zmeriš razdalje med šraufi na prednjem disku? Prosiiim O:-)
tomazin Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Že maš ti kerega nagledanega? Js bi ga zdaj kupil, da mam potem čez sezono mir. Od replice ne paše baje zato ker ma drugače narjeno felno :) Ejga tomazin, dej mi nared še eno uslugico :wub: :wub: Kaj lahko zmeriš razdalje med šraufi na prednjem disku? Prosiiim O:-) okei bom.. ;) ja ta disk pa ne paše na navadno felgo ja.. :whistle:
metalc17 Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Zamenjaj zavorne cevi z jeklenimi,.. Ker se očitno toliko segreje,da se cevi raztegnejo in potem je ročka bol mehka pa še slabše prime.
NejcZ Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Ima tomos že original jeklene spredaj in zadaj :)
Tabo Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Kje je akumulator v tomosakiju? :whistle: Ga morm vn uzet ker je res že mrzlo.
_Fingi_ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 O joj, mal bi pa lahko poznal svoje motorje... vrjetno ga ma pod sedežem?
NejcZ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Levo bočno plastiko dej dol (zadi) sedež dej dol, pol maš pa tam pod sedežom tak mali šraufek skrit, še tistega odšraufaš da gre zaščitna plastika dol, spodi pa maš akumolator.
Tabo Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Levo bočno plastiko dej dol (zadi) sedež dej dol, pol maš pa tam pod sedežom tak mali šraufek skrit, še tistega odšraufaš da gre zaščitna plastika dol, spodi pa maš akumolator. Tnx
Tomyboy Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 NejcZ ni mi jasno zakaj bi šel ti menjat radialno pumpo z navadno od mitota. S tem ne boš prav nič rešil. če maš zdaj v originalni dovolj tekočine noter, pa če je dobro odzračena, mora delat.
NejcZ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Jah nevem, pol pa pojma nimam zakaj ne ostane tak ko mora.. Btw, nekej takega mislim zadn nosilc nardit (primer na starem nosilcu, k sm novga dobu :whistle: )
Noiser69 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Dobr nosilc nejc!!! :worship: ________ Alo TomyBoyček ... povej malo kak se nove gume obnesejo, mnalo opiši :P
Tomyboy Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Dobr nosilc nejc!!! :worship: ________ Alo TomyBoyček ... povej malo kak se nove gume obnesejo, mnalo opiši :P Prevozil sem šele 50 km, pa še to vglavnem po mokrem in po ledu, tako, da še ne morem rečt kakšne so. Občutek je pa sigurno boljši kot na savskih gumah.
Noiser69 Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Js bom pa še to sezono kr savine uporablo, pol nasledno bom pa vido a bom kupo nove al bom prodal motor ;)
NejcZ Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Prevozil sem šele 50 km, pa še to vglavnem po mokrem in po ledu, tako, da še ne morem rečt kakšne so. Občutek je pa sigurno boljši kot na savskih gumah. Se pravi se lepo segrejejo? Zračnici si dobil zraven? Kje si vzel, koliko te je prišlo vse skupaj?
Tomyboy Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 Ne, zračnic nisem dobil zraven, se uporabil že obstoječe. Ko sem se vozil pri -5 so bile lepo mehke. Naročil sem pa preko spleta. http://www.moto-gume.si/
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Če pa tukej nimajo SPORT varjante.. vsaj zadnje ne?
Tomyboy Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Če pa tukej nimajo SPORT varjante.. vsaj zadnje ne? Vem je, saj jaz mam navadne contitwist. Je pa cena za komplet teh gum pri vulkanizerju okrog 150€, tukaj so pa 100€
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Kaka je pa razlika sploh med navadnimi in sport?
Tomyboy Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Kaka je pa razlika sploh med navadnimi in sport? Sport naj bi bile še malenkost mehkejše. Boljši oprijem in krajša življenjska doba.
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 To to, to js rabm :krneki: Kje bi lahko sport dobil?
Tomyboy Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 To to, to js rabm :krneki: Kje bi lahko sport dobil? Pri vulkanizerju, ki prodaja continental. Vem da jih ima Bartog.
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Sem kar mail poslal onim na moto-gume.si :whistle: Bojo že zrihtal hudiča :krneki:
_LuX_ Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 Ker model gum od save mate vi na tomosih, da pogledam če je res u katalogu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se