NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 pri meni, če želiš mi lahko pošleš sporočilo, pa se bova dogovorila pa kaj se zajebavate z temi led, lučmi, 40e pride nova bela led luč ki ima aluminijasto ohišje in nosilec za tablico, jaz jo imam gor in špila ko nora Prpopaj link da naročam...
Prevtzer Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 To mi predstavlja izziv, pa še rad bi obdržal originalni nosilec. vau
Tomyboy Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 vau Ni to ravno nek vesoljni projekt in nevemkakšna znanost :naughty: :naughty: Pač me to veseli, pa še izgledalo bo tako, kot sem si zamislil.
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 vau Se rad norca delaš ha? Pojdi smetiti in neumesne komentarje dajat v druge teme.. ------------------------------------------------------------------------------- Tomyboy, a si ti najdu pol kaki disk k dejansko paše gor? Men se ta res ne dopade in bi rad tud to zrihtal predno začnem vozit letos :)
Tomyboy Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Se rad norca delaš ha? Pojdi smetiti in neumesne komentarje dajat v druge teme..------------------------------------------------------------------------------- Tomyboy, a si ti najdu pol kaki disk k dejansko paše gor? Men se ta res ne dopade in bi rad tud to zrihtal predno začnem vozit letos :) http://www.ngbrakedisc.com/ Poglej pod katalog-online katalog, potem pa na desni izbereš tomos To so diski za tomosa. Potem pa lahko pogledaš še pod katalog ki je razdeljen po znamkah in vidiš za kateri motor imajo diski enako številko kod ta od tomosa. Bi prilepil link pa ne gre.
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Po podatkih sodeš sta navadden in od replike popolnoma enaka?
Tomyboy Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Po podatkih sodeš sta navadden in od replike popolnoma enaka? yap, tako je, zato mi ni jasno zakaj od replice ne paše na navdnega, ko pa sta enakih mer.
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Mogoče pa so podatki na spletu napačni? Ker če paše križam js to naročam takoj... dej tomažin, si dans že kej bolš? Se ti lub zmert tist kar sma se menla učeri* Za disk :wub:
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Tak me šraufi fiagonalno, pa med šraufi tak eden poleg drugega pa to :) Podrobno pač :)
tomazin Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) ok Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil tomazin
Tomyboy Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 ok Jao, sploh nisi meril vijakov, ampak tiste štifte, ko sta skupaj zataknjena. Idi takoj še enkrat zmerit. Pa vzemi šubler. :evilgrin:
tomazin Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 hehe, sej se mi je takoj zdel da sm narobe zmeru:D
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Js dobim 4,4 pa 8,1 :whistle: Pizda fantje, pomoje da je enako, sam mi ne znamo natančno zmerit :lol1: (levo od tiste tadolge mere sm js meril ;) ) Hvala dejan, enkrat ko bom z motorjem v celju dam za rundo ;) Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 če si dobu 8,1 se vrjetn nisma za 4cm zmotla ne :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 (popravljeno) Nene, sm drgač meru.. čak grem še tvojo prevert heh :) 10,9 je, če nism kej zamuštrov.. Tomyboy? Popravljeno Januar 14, 2008. Popravil NejcZ
Tomyboy Objavljeno Januar 14, 2008 Opozori Objavljeno Januar 14, 2008 Se popravljam.. 12,3 sem dobil.. Kolikor je iz slike razvidno ta disk ne paše :unsure: :unsure: Ker ni cel v ravni liniji. Kolikor zgleda je tam pri vijakih izbočen za vsaj 5mm.
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Joj, ko pa si tako dober pa bi lahko ti prej povedal ne? tomazin, je res izobčen in ni raven?
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 tudi če je ni noben problem, le da bo šel med ploščici, ker čeljust bo potem že sama uravnala oddaljenost dveh batkov, da bo na obeh straneh enak zavorni pritisk, le da bo en batek bolj ven gledal kot drugi
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Že že.. to sm tud js razmišljal, sam se mi ni zdelo preveč logično :=) Je še kaka drugačna fora kje bi šlo kej navskriž da neb pasal skup? Ker velikosti so iste, za šraufe je tud očitno enako.. nevem no
luksy Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 povej mi kere feltne imaš gor(rexfelgen) oziroma ali imaš NIFO pesto
NejcZ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Saj me jutri pokličejo pa povejo če paše :) Nevem katere mam, tiste ki so na navadnem. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se