Igorr Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Čaki čaki.. 3,29 je res maksimalna poraba za original mašino. Mogoče še 0,1l več :krneki: Kolko pa MZ kuri? Zdaj že kar okoli 4-4,2 tam nekje. Ko sem ga začel voziti pa 3-3,5l. Mislim, da je bil prvi tank pod 3l. :)
Stafuc Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) To pa skor ne verjamem.. js sm mel 3,29, ampak to je bil res maksimum.. sm mev pa zadnc 2,7 :whistle: Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil Stafuc
Tabo Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ah to ga pa sparate , jst sm ga mel z enim tankom 500km.
Noiser69 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ah to ga pa sparate , jst sm ga mel z enim tankom 500km. Če si pa ti naredo 500 km z enim tankom sm pa js bicikl ... Torej če si tanko čist polno 10 L ti je pil 2L/100 km ... tu neki ne bo držalo ... Pomoje si mislo 50 km, pa še to ni možno ;)
Tabo Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ma 500km zihr, am jst ga ne gonim tolk , pa vozm se vsak dan 10 km v eno smer pa deset nazaj.V eno je skos dolina v drugo pa hrib.
_Fingi_ Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Jest sm s Husotam naredu 500km, sam je mel 17l tank...
Noiser69 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) Jest sm s Husotam naredu 500km, sam je mel 17l tank... Mi mamo pa 9,5 tank se mi zdi ... ______________________ Dans sm mero glasnost motorja ... rezultati so sledeči: 1.Pri 1000 obratih (al kolk jih ma ko normalno lavfa) je glasnost motorja 93 dB 4.Pri zaugo/čoko (neki čez 4000 obratov al kolk, nevem) pa je glasnost motorja 103,7 dB Torej z odprtim akrapotom kar precej presegamo dovoljeno mejo (ki je 82 dB pr 4200 obr/min) :winkiss: Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 meril pa si z nokio ne :lol1: pa ti si prizadet Merli smo z dB metro pr enmo projekto :rolleyes:
k0ci Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 potem pa se oprostituiram ;) , lahko bi že prej napisal
Noiser69 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) potem pa se oprostituiram ;) , lahko bi že prej napisal ma ni panike, tk je nikol ni blo :P pač v šoli smo meli en projekt, smo pa merli decibele na vozilih, smo pa še na mojmo motorjo Kaj pa maksimalni obrati??!! Sm navil gasa malo zravn pa je sam kak dB razlike, torej največ ene 105 dB ;) Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil AbNormaln
k0ci Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ja pa kako si to zmeru, kje si mel sondo med meritvijo
NejcZ Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Probaj enkrat dat dušilec dol, pa na kontro.. :krneki: Ker res nenormalno vseka ane :D
Noiser69 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ja pa kako si to zmeru, kje si mel sondo med meritvijo pri mašini in pri auspuho = ni razlike ;)
FlamE#7 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Probaj enkrat dat dušilec dol, pa na kontro.. :krneki: Ker res nenormalno vseka ane :D stavm na 120Db k wrc dirkalniki
Jerry_exc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 a loh kdo zrihta dB metr za en poskus :) me resno zanima kok ma moj...
miha7 Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Mi mamo pa 9,5 tank se mi zdi ...______________________ Dans sm mero glasnost motorja ... rezultati so sledeči: 1.Pri 1000 obratih (al kolk jih ma ko normalno lavfa) je glasnost motorja 93 dB 4.Pri zaugo/čoko (neki čez 4000 obratov al kolk, nevem) pa je glasnost motorja 103,7 dB Torej z odprtim akrapotom kar precej presegamo dovoljeno mejo (ki je 82 dB pr 4200 obr/min) :winkiss: Pa sj sem te videl včeraj si se furat gor po Ravnah, si pa res vzdržljiv :worship:
Noiser69 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Pa sj sem te videl včeraj si se furat gor po Ravnah, si pa res vzdržljiv :worship: Kadar se furam po ravnah, se sam takrat ko grem v šolo al pa iz šole al pa skočim v trgovino, da bi se pa šov kda kr tkfurat po ravnbah pa ne ;) ... še 2x se ne smeš mimo ene avtobusne plat recimo ker si kr nek važič pa frajer (ja halo, ke se pa naj drugje pelem če mamo pa sam eno cesto :slap: ) :D Kaj s tem misliš da sm vztrajen? Iz kod si ti? Če me boš kda tk vido me kr ustaj ... Zei grem z motorjo v šolo, sam je še kr mrzlo, pa jebeš :P
Stafuc Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Kadar se furam po ravnah, se sam takrat ko grem v šolo al pa iz šole al pa skočim v trgovino, da bi se pa šov kda kr tkfurat po ravnbah pa ne ;) ... še 2x se ne smeš mimo ene avtobusne plat recimo ker si kr nek važič pa frajer (ja halo, ke se pa naj drugje pelem če mamo pa sam eno cesto :slap: ) :DKaj s tem misliš da sm vztrajen? Iz kod si ti? Če me boš kda tk vido me kr ustaj ... Zei grem z motorjo v šolo, sam je še kr mrzlo, pa jebeš :P in kok ms do sole da se ze zdej vozis?
miha7 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Kadar se furam po ravnah, se sam takrat ko grem v šolo al pa iz šole al pa skočim v trgovino, da bi se pa šov kda kr tkfurat po ravnbah pa ne ;) ... še 2x se ne smeš mimo ene avtobusne plat recimo ker si kr nek važič pa frajer (ja halo, ke se pa naj drugje pelem če mamo pa sam eno cesto :slap: ) :D Kaj s tem misliš da sm vztrajen? Iz kod si ti? Če me boš kda tk vido me kr ustaj ... Zei grem z motorjo v šolo, sam je še kr mrzlo, pa jebeš :P Sj res če se 2x peleš mimo avtobusne si kr freak... :headbang: Sem spet danes videl motor pred gimnazijo. Mogoč si nas pa videl smo mel telovadbo smo bli gor pri DTK pa vsak svoj pir v roki, tk veš 18 padajo :worship: Sem pa iz SG hodim pa na Srednjo šolo Ravne :trance_33_sleep:
NejcZ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 http://www.bolha.com/oglas2994657 Nekaj podobnega je kupil kolega za zadnjo luč, le da je za 2 žarnici dal 16€.. ne spomnem se točno kje je že naročal, če pa bo koga zanimalo pa lahko vprašam? Uglavnem z to žarnico tudi potem ne utripa več dolga luč.. ko je motor hladen še minimalno, ko pa je ogret pa dela ko šus :)
_Fingi_ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Ja, samo na motor tega ne moreš dati, k nimaš tacga grla...
Tomyboy Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Ja pa še nekaj je pri ledicah. Svetijo samo naravnost, svetloba se nič ne razprši, tako, da če jih misliš dajat v originalno luč moraš vsako ledico postavit točno pod tiste majhne leče, ki so v rdeči plastiki.
NejcZ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Ja, samo na motor tega ne moreš dati, k nimaš tacga grla... To sem dal samo kot primer, drugače njegova paše kot ulita.. Ja pa še nekaj je pri ledicah. Svetijo samo naravnost, svetloba se nič ne razprši, tako, da če jih misliš dajat v originalno luč moraš vsako ledico postavit točno pod tiste majhne leče, ki so v rdeči plastiki. Ene ledice notri so ravno, ene pod takim, spet druge pod drugim kotom.. torej ma vse pokrito :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se