Tabo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 a mi lahko slika prosim gdo šrauf na katermu se naštima obrate v prostem teku?! sej men ze zdi da obračam tapravga sam nevem a ga premal?? motor je ugret pa zam lepo ugasne :whistle:
NejcZ Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 Ko laufa motor štelaj.. kaj boš sliko madona, sej te vidiš keri je :D
Tabo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 sej sm probu pa še zmer takoj ugasne!!
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 sej sm probu pa še zmer takoj ugasne!! a pa ugasne zarad premal obratov... tko da ce mal gasa drzis normaln lavfa? ce ja poj mor samo mal bl sravb zategnt...
Tabo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 a pa ugasne zarad premal obratov... tko da ce mal gasa drzis normaln lavfa? ce ja poj mor samo mal bl sravb zategnt... ja zarad premal obratov, sej bi ga zategnu ce bi vedu kerga!!
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 ja zarad premal obratov, sej bi ga zategnu ce bi vedu kerga!! sej mislm da je edin k je tko nrjen da se ga da na roko vrtet... ponavad je tak plastičn... poglej če kej štrli iz fergazerja...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 a na roko???bom pogledu.. ponavad se na roko regulira standgas... varjetn tud mal odvisn od motorja
Noiser69 Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 na tej đamahini mašini morš to narest z enmo navadnemo šravfncegerjo (izvijačo) ... motor zalavfaš, pol pa počas sučeš (ta "vijak" je na levi strani mašine) :winkiss:
Prevtzer Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 na tej đamahini mašini morš to narest z enmo navadnemo šravfncegerjo (izvijačo) ... motor zalavfaš, pol pa počas sučeš (ta "vijak" je na levi strani mašine) :winkiss: ma zdej pa še mene zanima ker je
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 ma zdej pa še mene zanima ker je jest mislm da noben od teh dveh nima veze s standgasam... ponavad je nek pr fergazrju...
tomazin Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 (popravljeno) ma zdej pa še mene zanima ker je hahah :lol1: :lol1: na frgazerju je tak zlat šraufek, katerega vrtiš z ravnim izvijačom, vidi se pa iz leve strani motorja. Popravljeno April 20, 2008. Popravil tomazin
Prevtzer Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 hahah :lol1: :lol1: na frgazerju je tak zlat šraufek, katerega vrtiš z ravnim izvijačom, vidi se pa iz leve strani motorja. a zdej me boste pa jebal
NejcZ Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 Ahahahaha, keri carrr :lol1: :lol1: A mormo resno it slikat al se sam norca delate vsi? :slap: :lol1:
Fabo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 a zdej me boste pa jebal Ja sori sam si pa falu k cankar štenge...zgleda res skor k bi se norca delal :lol1:
wiler Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 tle je link kjer je motor od yamahe xt 125x http://www.oemmotorparts.com/oem4.asp?M=Ya...L=YA-XT-X-250-2 papoglejte si kako je zgrajena ta stvarca... :naughty:
wiler Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 a zdej me boste pa jebal ja ma si res bister..... :D
Tabo Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 vsi neki obvladajo tuki(tisti ki majo tomosa oz iste mašine(ne ti jerry)) al da bi en sliku pa puščico v slikarju naredu to pa ne!!! :hmm:
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 men je sam čudn da to že prodajalc ob nakupu ne pove... nekak sm navajen da ti zmer uni pokažejo... tle je kluč tle se balanco zaklene tle si ročke nastav tko se špegu obrne TUKI JE ŠTANDGAS, tle je zaug... pač osnove koko motor funkcionira in kje kej prilagodiš...
Tabo Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 ma nč ni reku v navodilih, pa kaže pusščica na SREDINO frgazrja , pa piše da je treba obračat.!ja KOGA???
tomazin Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 ma nč ni reku v navodilih, pa kaže pusščica na SREDINO frgazrja , pa piše da je treba obračat.!ja KOGA??? ja mal pogledi iz leve strani na frgazer pa boš takoj vidu zlat šraufek :rolleyes: to pa res ni nobena umetnost najdit :slap:
Tabo Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 pa sej sm ga že obraču pa nč bolše!!tak v sredi frgazrja zlat??
Tomyboy Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Jajo, pa saj imaš samo en šrauf, saj jih ni deset. Prižgi motor, ga ogrej, potem pa ta vijak po občutku PRIVIJAJ, pa malo počakaj, ker se obrati ne spremenijo takoj.
wiler Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 pa sej sm ga že obraču pa nč bolše!!tak v sredi frgazrja zlat?? upam da dvigneš čok ..... drugače se res ne čuti razlike.... :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se