TADEJ46 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 nvem če mate kšne predloge??? :unsure: drgač sm pa meu v načrtih kej podobnga kot kačje ride.. oz. kr ke sm meu v načrtu!! :rolleyes: če pa je kej bolšga pa v okolici lj pa tut ql
Stafuc Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 ja nevem men di ubistvu ustrezal sam ce je se ker druga za :whistle:
ingange Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 mene zanima kaj se splača dat par eur več za ful sintetiko al ne pa se vzame pol sintetično olje Pa bi proso da odgovori kdo ki lahko utemelji odgovor . Tisti odgovori kaj boš te s tem itd ...niso veliko v pomoč pri motul olju je razlika 11 eur pol 22 eur ful Zaj če nrdiškaj dobrega z ful sintetiko ni problem dat tistih 11 eur več po moje če pa ni razlike pa . ?
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 NejcZ dej ksne slike gor da vidmo koko zgleda tvoj zdej :whistle:
NejcZ Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Eh, pol v torek k pride cenilc da vem zihr kaka bo odločitev ^_^
Tomyboy Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 mene zanima kaj se splača dat par eur več za ful sintetiko al ne pa se vzame pol sintetično olje Pa bi proso da odgovori kdo ki lahko utemelji odgovor . Tisti odgovori kaj boš te s tem itd ...niso veliko v pomoč pri motul olju je razlika 11 eur pol 22 eur ful Zaj če nrdiškaj dobrega z ful sintetiko ni problem dat tistih 11 eur več po moje če pa ni razlike pa . ? Za ta motor je polsintetinčen dovolj, ker ni neka nevem kako navita mašina. Sam sicer uporabljam sintetiko iz Louisa za 10€ liter.
TADEJ46 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ok rečte eno turo pa gremo sam nej bo tko nekej pr lj d ns lahko več pride an... :trance_33_sleep:
Prevtzer Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 ok rečte eno turo pa gremo sam nej bo tko nekej pr lj d ns lahko več pride an... :trance_33_sleep: pejte raj naledn vikend, bi še jst šou- k zdej čakam homologacijo pa čeprav imam CH-ja
TADEJ46 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 uprašanje kašn bo spet vreme :headbang: jah jst bom šou jutr na kačje ride pa če bom sam bom pa sam
Stafuc Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 A ma kdo SHELL-a notr pa da ve kasn je k jest ga mam pa mi na racunu od servisa pise samo Olje motorja Shell za 17,44€ pa bi ga rabu do lit k ga je mal mal
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Kake so dimenzije zadnjega obroča kolesa pri Tomosu? Malo študiram da bi pesto menjal, kupil samo zadnjo felno novo (prednja je kaput hhe), poravnal to pa dal spredaj gor. Bi šlo*?
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 če prav razumem.. ti bi dau zadno feltno uspredi? :blink:
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) Jap. Verjetno so dimenzije tak zlo podobne kot dimenzije tvoje prednje. Ker zadnja bi se še dala popravt a veš.. Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 hehe, sam pol bi meu 130 spredno gumo.. js mam 120.. pomoje bi blo 130 že skor prevč širok :unsure:
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Nene, 120 bi dal gor :whistle: Če so felne seveda enake.. drgač bom pač obe kupo. Sam to bo še trajal.
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Nene, 120 bi dal gor :whistle: Če so felne seveda enake.. drgač bom pač obe kupo. Sam to bo še trajal. aja, misliš felne če so enak široke pa bi pol 120 gor dau pol.. ka te finance matrajo al zka bo doug trajal :D
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Fotr matra... finance niso problem, problem je ker mi fotr ne pusti več na motor :cry: :slap:
sky_21 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Kake so dimenzije zadnjega obroča kolesa pri Tomosu? Malo študiram da bi pesto menjal, kupil samo zadnjo felno novo (prednja je kaput hhe), poravnal to pa dal spredaj gor. Bi šlo*? 4.25"17
sky_21 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Kaj pa tista širša ki je za Replice? Sem mislu da govoriš za replico, replica ima 4.25"17, tvoja zadnja pa je 3.50"17
k0ci Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 mislim da nejca zanima zadnja navadna in prva od replice
NejcZ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) Kaj pa prednja? To sm mislu če bi šlo križam, bi zadnjo poravnal, menjal pesto pa dal spredaj gor, ker bi blo vseen ceneje kot če novo kupm :whistle: Aja, to mi še reči. Še mate vi kaki oni power kit viška? Fergazer in odmično? evo je koči poenostavu :) Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil NejcZ
sky_21 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Kaj pa prednja? To sm mislu če bi šlo križam, bi zadnjo poravnal, menjal pesto pa dal spredaj gor, ker bi blo vseen ceneje kot če novo kupm :whistle: Aja, to mi še reči. Še mate vi kaki oni power kit viška? Fergazer in odmično? evo je koči poenostavu :) Prednja od replice je kot zadnja tvoja, torej 3.50"17, torej z pestom od sprednje feltne in obročom od zadnje se da. Mi smo imel vsi spredaj 3.50 in zadaj 3.50! Za powerkit ti bom lahko jutri povedal, če je kak ostal. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se