Stafuc Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) ne bit jezni ker Tomosa ne spravte do konca :winkiss: Nism zato jezn, jezn sm zato k se hvalis pa v 10 temah objavis da si prsu do konca k sva ga pa vozila si pa kurac :D Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Daj nehejte prodajat pa nevemkaj še tu noo :D Raje poglejte temo o Turah, sploh ti prevtzer.
Prevtzer Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Nism zato jezn, jezn sm zato k se hvalis pa v 10 temah objavis da si prsu do konca k sva ga pa vozila si pa kurac :D Sej sm napisu da ti furaš 100x bolš od mene, sploh pa po normalni cesti ga jest nebi tok žgau kt ga ti, kt da bi poznou usak ovink in bi vedu da ni zaprt. Zato pa grem na poligon, tm ni nobenga pa asfalt je dober
TADEJ46 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 ovinka se nimaš kej bt na cesti!!! pa vsak mal bl zaprt ovink gre lahko guma do konca :winkiss: ....kot kaže pr teb motor obvlada tebe ne ti motorja :naughty:
Tabo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 mah vsi se neki hvalte kok obvladate nej se nekdo posname(razn Hozija :worship: ).pa da ga vidmo strokovnjaka. :evilgrin: :whistle:
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 mah vsi se neki hvalte kok obvladate nej se nekdo posname(razn Hozija :worship: ).pa da ga vidmo strokovnjaka. :evilgrin: :whistle: ti tanajjači na forumu..prid h nam na ovinke bomo šli se mal vozt... :)
TADEJ46 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 evo tada bojo v bližni prihodnosti posnetki pršli :closedeyes:
Tabo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 evo tada bojo v bližni prihodnosti posnetki pršli :closedeyes: ja hudo .)
Kvasko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 mah vsi se neki hvalte kok obvladate nej se nekdo posname(razn Hozija :worship: ).pa da ga vidmo strokovnjaka. :evilgrin: :whistle: Men gre to tut na kurac k se usi neki hvalte pa neki nabijate pizda dejte video gor al pa tih botte.
Tabo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Men gre to tut na kurac k se usi neki hvalte pa neki nabijate pizda dejte video gor al pa tih botte. o končno eden, my brother from another mother :lol1: :lol1: :lol1: jst priznam da ne znam čist do roba spravt :cry: :blush:
Prevtzer Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 o končno eden, my brother from another mother :lol1: :lol1: :lol1: jst priznam da ne znam čist do roba spravt :cry: :blush: Pa kva pol, sploh ni važn. Glede snemanja: prneste kamero pa ovink z odličnim asfaltom in vm grem do tačke, pač ne v 1. poizkusu ampek enkrat pa že. P.S. Mene je tud na cesti učasih res strah ovinkov in ga ne neagnem skoraj nič. Npr. danes ko sem šel na Črni vrh :(
Kvasko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 o končno eden, my brother from another mother :lol1: :lol1: :lol1: jst priznam da ne znam čist do roba spravt :cry: :blush: Tut jst ne enostavno mi glava ne dovol zmeram še kšne pou centi zmanka do roba sam jebat ga... zihr je zihr
Noiser69 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Js pa kr v vsaki ridi grem do konca, ko da ne bi poznal limita ... malo morm razčistit pr sbi :trance_33_sleep:
Kvasko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Js pa kr v vsaki ridi grem do konca, ko da ne bi poznal limita ... malo morm razčistit pr sbi :trance_33_sleep: kr dej ja doklet ni prepozno... tut 3-je motoristi k so mislili da znajo polagat ovinke so umrli v zadnjih dneh. Sam pamet u roke fantje...
Tabo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) kr dej ja doklet ni prepozno... tut 3-je motoristi k so mislili da znajo polagat ovinke so umrli v zadnjih dneh. Sam pamet u roke fantje... na vso žalost 4-je.V zadnjih 4 dneh pa 7 KLIK da ne bomo offtopic. Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil tada
Stafuc Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) na vso žalost 4-je.V zadnjih 4 dneh pa 7KLIK da ne bomo offtopic. Sej ste ze kr dost :topic: Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Zdajle gledam.. so imeli ti fabriški dirkalni tomosi (rdeči) navadno zavoro? Ne radialne? Kaj za ena je bila, mogoče tista ki jo dajejo zdaj na enduro modele, al je le bilo kaj bolj kvalitetnega? :whistle: Aja, sprašujem samo za zavorni cilinder, torej tisti del ki je na balanci. Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil NejcZ
Cere Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 LP. Malo gledam za ta motor. Pa sem na tomosovi strani malo gledav samo mi ni najbolj jasno ali je pri tomosu sm125 f je že v originalu gor akrapovič ali ga je treba dokupiti? cena sm 125f naj bi bila 2500€ kdo ve? HVALA
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Treba dokupit. Je pa še vseeno 07 model 200€ cenejši kot je redna cena potem. Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil NejcZ
MXRideR Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Zdajle gledam.. so imeli ti fabriški dirkalni tomosi (rdeči) navadno zavoro? Ne radialne? Kaj za ena je bila, mogoče tista ki jo dajejo zdaj na enduro modele, al je le bilo kaj bolj kvalitetnega? :whistle: Aja, sprašujem samo za zavorni cilinder, torej tisti del ki je na balanci. Men se zdi da je na rdecih tomosih drugacna celjust nism pa cist preprican...v vsakem primeru majo drugacno posodco za olje kt navadni tomosi... sam ne me glih za besedo drzat :unsure: Lep pozdrav, JK
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 ja čeljust je tisti del ki je spodaj, pri disku. Vem da imajo drugačen ZAVORNI CILINDER (seveda je druga tudi čeljust, ampak to me ne zanima), zato bi rad vedel kateri je, da zmontiram zadevo gor :)
bladzo Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Vsi tomosi, ki so bili pripravljeni za dirke v Tomosu KP, so imeli ENAKO čeljust, kot ostali serijski. Različen je bil le nosilec za pritrditev le te, saj so imeli druge vilice (takšne kot jih ima Husqvarna CH 125). Različne čeljusti imajo le motorji, ki so pripravljeni v domačih garažah.
TomosRacing Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 ne bit jezni ker Tomosa ne spravte do konca :winkiss: Hehe ti misliš da če je guma do roba "čista" da si ga do konca spravil? Pri meni so dvignjene tačke za okoli 3cm pa so se vlekle po tleh po celi površini(zložene)... http://img388.imageshack.us/my.php?image=2...3yxf0udikc5.jpg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se