Tabo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 sej je uceri biv tud napicedan pa je blo lepo pa dons isto mam pa konc 11.50 a že uuu :eek: jst mam do pol dveh
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 a že uuu :eek: jst mam do pol dveh nebom te caku kr zalit bos su pa je
FlamE#7 Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 nažalost ni res...v večini primerov drži ni pa v vseh...nekdo se pelje 50km/h in je dosti bolj nevaren voznik kot nekdo ki se na istem mestu pelje 2x hitreje ;)to sem hotel izpostavit glede the ovinka pa pri meni ni bila problem hitrost niti nepazljivost/nepredvidljivost...so bili drugi faktorji in prosim ne obešaj se na to, ker te ni bilo zraven da ti ne bom še čez vrgel v obraz :) LP lej draga, govorim o tem- da tudi če bi bil jaz previden, nebi pretiraval z novimi gumami, se delal frajerja, nebi padla- preprosta matematika. v 95% padcev je tako. isto je bilo s tabo na ridah. slabe gume + ostali dejavniki (vemo kaksni), si padel. pa te očitno ni izučilo.
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 lej draga, govorim o tem- da tudi če bi bil jaz previden, nebi pretiraval z novimi gumami, se delal frajerja, nebi padla- preprosta matematika. v 95% padcev je tako. isto je bilo s tabo na ridah. slabe gume + ostali dejavniki (vemo kaksni), si padel. pa te očitno ni izučilo. čez 2 dni sem prodal motor :) od takrat napre se le redko vozim po javnih površinah :) ti pa se skoz kot vem...
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 to vem sej te je mene pa tut :D zarad tebe mam brazgotino...si se vgraviru bolš k akrapovič na izpuh drugač pa smo že zelo offtopic
Tabo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) nebom te caku kr zalit bos su pa je mah sej nebom pršu z motrjem morem pol cel dan cealdo nost!!!pa se mokr bom .bo se kaksen lep dan v tem letu :whistle: alo stafuc ker motor si prej vozu???pa kako si se razbil?? Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil tada
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 mah sej nebom pršu z motrjem morem pol cel dan cealdo nost!!!pa se mokr bom .bo se kaksen lep dan v tem letu :whistle:alo stafuc ker motor si prej vozu???pa kako si se razbil?? tisto o prešnjem motorju sem jaz pisal vozil sem cagivo mito Lp reesko :)
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 tisto o prešnjem motorju sem jaz pisal vozil sem cagivo mito Lp reesko :) tako to je on pisu :D dej pa smo ze prevec zasli :topic: gremo nazaj na temo
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 smrkavec ti pa raje spat ura je že velik pa glej da boš jutr spet z busom šou v šolo ahahahhahaha :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Stafuc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) O jest bom ze su spat glej da bos mato zakolicu to se bom smeju ej :whistle: Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil Stafuc
Jerry_exc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 A veš kaj, če ti prakticiraš to, potem to prakticiraj še naprej, dokler (BOGNEDAJ) ne bo šlo kaj narobe. Lahko ti pa povem, da IZKUŠEN voznik (in zase ne pravim, da sem izkušen voznik), tega ne bo šel delat. Kaj je izkušen voznik zame? Izkušnje na motorju definira kilometrina. teb se pa ne da kej dost dopovedat.... ker sploh ne vidš bistva... in mal posplošuješ ker nism niker napisov da jest to delam... hotu sm sam povdat da če sta dva na ovinku... torej en na motorju in en ki zadevo gleda. da se da vse skupej tko ispelat da ti v ovinku ne bo pršu avto nasprot nepričakovano... in vs čas govoriš kaj bi izkušen voznik naredu kljub temu da sam nimaš dost izkušn in še posebej povdarš da se nimaš za iskušenga voznika... očitno sam mislš da si oh in sploh iskušen in da loh vsm pamet soliš.... sej vem da se ne boš strinjal.... sploh raj ne odgovarjat da se ta debata zakluč... tak si pač :winkiss:
tomazin Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 http://youtube.com/watch?v=Y_L7vnsLf5Q :whistle:
Igorr Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 teb se pa ne da kej dost dopovedat.... ker sploh ne vidš bistva... in mal posplošuješ ker nism niker napisov da jest to delam... hotu sm sam povdat da če sta dva na ovinku... torej en na motorju in en ki zadevo gleda. da se da vse skupej tko ispelat da ti v ovinku ne bo pršu avto nasprot nepričakovano... in vs čas govoriš kaj bi izkušen voznik naredu kljub temu da sam nimaš dost izkušn in še posebej povdarš da se nimaš za iskušenga voznika... očitno sam mislš da si oh in sploh iskušen in da loh vsm pamet soliš.... sej vem da se ne boš strinjal.... sploh raj ne odgovarjat da se ta debata zakluč... tak si pač :winkiss: Jap, pa res ne bom odgovarjal. Pač je primitivnost nekaterih prevelika, da bi doumeli. Škoda. :winkiss:
Jerry_exc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Jap, pa res ne bom odgovarjal. Pač je primitivnost nekaterih prevelika, da bi doumeli. Škoda. :winkiss: točn tko je ;) in šekr ne vidiš bistva... sej bo z leti bolš
merto Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 fantje ne se kregat pa rajš povejte zakva na tomosu ne zaposlijo ene par folka da bi na maile odgovarjal...ko sm prašov na LPP-ju če se da tekmovalnga tomosa predelat in homologirat mi je odpisu v 3 urah pa čeprov sm mu poslov mail ob 12. 00. L.P. Merto
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ne da se. Tiste rdeče naj bi se dalo, drugega ne.
tOOn Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 nejcz ga fuknes dol do fustrasterja? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
TomosRacing Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 fantje ne se kregat pa rajš povejte zakva na tomosu ne zaposlijo ene par folka da bi na maile odgovarjal...ko sm prašov na LPP-ju če se da tekmovalnga tomosa predelat in homologirat mi je odpisu v 3 urah pa čeprov sm mu poslov mail ob 12. 00. L.P. Merto KOkr sm jaz razumel se da homologirat ampak moreš kupit vso opremo in vse naredit v nulo ter peljat na homologacijo... Rdečih tomosov cup ni treba homologirat ker so itak že homologirani...
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 KOkr sm jaz razumel se da homologirat ampak moreš kupit vso opremo in vse naredit v nulo ter peljat na homologacijo... Rdečih tomosov cup ni treba homologirat ker so itak že homologirani... ti si meu prej cagivo mito če se ne motm ne?
TomosRacing Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 ubistvu se motiš .) Prej sm vozil le tomose 2t ki so bili naviti kokr sm znal O:-)
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 ubistvu se motiš .) Prej sm vozil le tomose 2t ki so bili naviti kokr sm znal O:-) sori pol je pa do pomote prišlo :P imam pa nekoga drugega v mislih :D mogoče kej veš kdaj se da v logatcu vozt? če bi prišel tja s svojim motorjem..bi se dalo vozt al ne?
TomosRacing Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Pomoje da se lah pridš vozt v logatc, ob sredah od 15.30-19.30 so menda treningi, pa baje da so 2 skakalnci nardil še na offroadu, jaz pridem čez kakih 14 dni na trening al pa 3 tedne kr se trenutno motor še rihta... drgač pa bom probu enkrat pridet ko bo še kdo od vas da vidm kok kej dobr vozte ;)
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Pomoje da se lah pridš vozt v logatc, ob sredah od 15.30-19.30 so menda treningi, pa baje da so 2 skakalnci nardil še na offroadu, jaz pridem čez kakih 14 dni na trening al pa 3 tedne kr se trenutno motor še rihta... drgač pa bom probu enkrat pridet ko bo še kdo od vas da vidm kok kej dobr vozte ;) Hvala za info. Bomo se oglasili. Sporočim prej na PM. LP :)
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 nejcz ga fuknes dol do fustrasterja? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Ja, sm ga vrgu. Dobesedno. Večkrat. KOkr sm jaz razumel se da homologirat ampak moreš kupit vso opremo in vse naredit v nulo ter peljat na homologacijo... Rdečih tomosov cup ni treba homologirat ker so itak že homologirani... Rdeči so že homologiranih, ostalih se ne da nikakor. Magari kupiš vse luči in vse, ne da se. Ker so prototipi in dirkalni pač, nimajo serijske, nič.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se