-baSe- Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 a kdo ve kok ccm je ta kit k obstaja za tomosa(yamaho)? Predrag in se ti ga nesplaca ker si lahko unicis gred ki ni dovol mocna :unsure:
Tabo Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Predrag in se ti ga nesplaca ker si lahko unicis gred ki ni dovol mocna :unsure: on je uprašu kok ccm in ne a se mu splača al ne, ker ste mu itak že vsi to povedal. :xx:
fossil30 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Predrag in se ti ga nesplaca ker si lahko unicis gred ki ni dovol mocna :unsure: načeloma naj bi se skupaj z kitom menjala tudi gred, ravno zaradi tega razloga! z malo smole ti odtrgana gred uniči ležaje pri malo višjih obratih in zdrobljeni koščki ti poleg gredi lahko uničijo tudi ohišje, bat, cilinder...tako da je menjava gredi skoraj nujna z močnejšim kitom!
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ja sam uprasanje ce se sploh da dubit ker za rsko 125 nemors dubit mocnejse gredi :unsure:
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Na Tomosu en rabiš menjati gredi za power kit.
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ni potrebe, zakaj bi menjal? Se pa dobi vse ja.
fossil30 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 (popravljeno) Na Tomosu en rabiš menjati gredi za power kit. načeloma naj bi se skupaj z kitom menjala tudi gred, ravno zaradi tega razloga! z malo smole ti odtrgana gred uniči ležaje pri malo višjih obratih in zdrobljeni koščki ti poleg gredi lahko uničijo tudi ohišje, bat, cilinder...tako da je menjava gredi skoraj nujna z močnejšim kitom! :whistle: ker je manjši strošek nova gred kot menjava motorja :winkiss: Popravljeno Junij 18, 2008. Popravil fossil30
NejcZ Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Pravim ti da samo z osnovnim power kitom menjava ni potrebna.
Tomyboy Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Vpiši v google BBR racing, tu imajo kar precej stvari za naš mlinček.
Jerry_exc Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 dons na slovensk tomos pa gor tip s črno čelado pa čist črnmu vizirjam? kdo je kriv?
Prevtzer Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 dons na slovensk tomos pa gor tip s črno čelado pa čist črnmu vizirjam? kdo je kriv? http://youtube.com/watch?v=Pkac8dblOE8 Takole izgleda CH Racing z BBR neki-neki
Jerry_exc Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 http://youtube.com/watch?v=Pkac8dblOE8 Takole izgleda CH Racing z BBR neki-neki cilindram kukr zgleda? varjetn cev kit.... sam mu še vseen grozn moči zmankuje k menja v drugo...
Stafuc Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 dons na slovensk tomos pa gor tip s črno čelado pa čist črnmu vizirjam? kdo je kriv? jest biv dons na slovenski pa črna čelada, črna jakna a zav nimam crnega vizirja
Jerry_exc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 jest biv dons na slovenski pa črna čelada, črna jakna a zav nimam crnega vizirja mogoče je pa samo zgledal tko... :)
Stafuc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 mogoče je pa samo zgledal tko... :) Motor number 9 ??
Jerry_exc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Motor number 9 ?? ej nevem... jest sm sam slišov k je zagrmel. pa se obrnem... Paaaa fak... spet tomos :) tko da sm sam na hitr vidu ;)
Stafuc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 ej nevem... jest sm sam slišov k je zagrmel. pa se obrnem... Paaaa fak... spet tomos :) tko da sm sam na hitr vidu ;) kok je bla pa ura?
Jerry_exc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kok je bla pa ura? hm... jest mislm da okol pol 4h?
Stafuc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 hm... jest mislm da okol pol 4h? Ne pol pa nism biv jest :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ne pol pa nism biv jest :D loh tud od 2h-pol5h ker sm velik tm okol skakov pa nevem točn kdaj je bo :P
Noiser69 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) naj mi nekdo pomaga, nujno bi rabo te "drsnike" za podplate, kje se jih da dobit, naročit? Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil Hozi
Tomyboy Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 V soboto grem V SG, potem pa še na Golico verjetno, tako, da če se kje srečamo me kar ustavte.
Cere Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) No tko dons sem se pa tut jest pelu z Tomos-om. Vse zahvale za to grejo Stafuc-u in MXriderj-u, ki sta dons prihrumela z zverinama (Hvala vama). Prvi utis je bil zlo zlo.... zlo dobr res motor spelje tko kot se zamora predvsem me je pa presenetlo šaltanje al nvm mogoče nism navajen, da se tko lepo prešalta če pogledam na mojem bivšem cros motorju si mogu kr pošteno z nogo gor butnt "šalthebl" tuki pa res samo lepo se dotakneš neverjetno mi je v prvo ratal najdt NEVTRAL pr mojem sm ga isku k kreten. Pospeški zelo dobri za 4t mašino oz zame dovolj ne rabim več. Zanimiv gumb za vžiganje ga nism vidu dokler mi ga nista pokazala :rolleyes: . Sama vožnja je bla zlo tekoča... Pa valda, da ne pozabm oment akrapoviča. Zvok je res ubijalski :worship: . Sem mislu da me bo to motil kej med vožnjo zarad glasnosti pa se ubistvu med vožnjo sploh ne sliš tolk valda ker sediš prej izpuhom. Tko, da bo pomojem nasledn tedn že kr pr men doma :wub: B) Še enkrat bi se vama zahvalu. Se pa sigurno še kej vidmo oz kšn km prevozmo skupi. Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil Cere
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se