HyperJack Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Tomazin tako je. Je cela vrsta parkirnih prostorov za motorje. Slikno na Bloškem jezeru. Se splača kdaj prid pogledat :photo: lp
tomazin Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Tomazin tako je. Je cela vrsta parkirnih prostorov za motorje. Slikno na Bloškem jezeru. Se splača kdaj prid pogledat :photo: lp hehe zanimiu, še nisem vidu tega :D mogoč pa bom pršu kdaj kej pogledat ja.. :whistle:
FlamE#7 Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 zdravo fantje, ej a vi mogoče veste kako dolgo so delali izpuh za vaš motor? joj, "razvijali". da bomo eno nejasnost dal stran.
AKG Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 zdravo fantje, ej a vi mogoče veste kako dolgo so delali izpuh za vaš motor? joj, "razvijali". da bomo eno nejasnost dal stran. Razsvetli jih :hmm:
k0ci Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 zdravo fantje, ej a vi mogoče veste kako dolgo so delali izpuh za vaš motor? joj, "razvijali". da bomo eno nejasnost dal stran. :lol1: ziher so to dal enemu, ki je v pondelk zjutraj pršel prškalen ko zmaj na šiht za delat, pa so mu rekli al gre domov spat al pa izpuh za tomosa skonstruirat, in šel je ˝razvijat˝, ker je bilo lažje kot it domov spat
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) :lol1: ziher so to dal enemu, ki je v pondelk zjutraj pršel prškalen ko zmaj na šiht za delat, pa so mu rekli al gre domov spat al pa izpuh za tomosa skonstruirat, in šel je ˝razvijat˝, ker je bilo lažje kot it domov spat Hjoj kaj se norca delate...Sej zato pa je podoben manjši blazini....("pouštru") Po vsej verjetnosti niso kaj dosti izumljali, skopirali so original krivino, mogoče dodali kakšen mm večji fi. Dušilec pa tudi ni narejen po postopku znanstvene fantazije. Pač vsebuje vse Igorjeve elemente. (npr. primerna luknasta cev in volna). Pa tudi oblika ni nova. Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil HyperJack
NejcZ Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 zaj grem jutri dole v tomos ne... po neke dele skupaj za 1,5k€ za dva motorja.. če nebojo mel magari da mi z novih odšraufajo, itak ne grejo prevč v promet :krneki:
Igorr Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 zaj grem jutri dole v tomos ne... po neke dele skupaj za 1,5k€ za dva motorja.. če nebojo mel magari da mi z novih odšraufajo, itak ne grejo prevč v promet :krneki: Če še nisi šel.. A lahko prosim vprašaš, koliko pride Akrapovič za Tomosa?
Stafuc Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 Če še nisi šel..A lahko prosim vprašaš, koliko pride Akrapovič za Tomosa? CENA (z DDV): 299,00 EUR http://www.tomos.si/relatedarticle.aspx#66140
NejcZ Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 (popravljeno) To je če kupiš zraven motorja kolikor mi je znano, drugače pa je prodajna 408€. Aja, sem že nazaj :) Mater, jurja 700 sm jim pusto oderuhom. Pa tak so nesposobni da brezveze ne.. 3 ure sm čakal da mi je on robo prpelo iz skladišča.. cele 3 ure, tak da sm vmes bil še v Ankaranu malo pa v Izoli :D Popravljeno Julij 17, 2008. Popravil NejcZ
Igorr Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 To je če kupiš zraven motorja kolikor mi je znano, drugače pa je prodajna 408€. Aja, sem že nazaj :) Mater, jurja 700 sm jim pusto oderuhom. Pa tak so nesposobni da brezveze ne.. 3 ure sm čakal da mi je on robo prpelo iz skladišča.. cele 3 ure, tak da sm vmes bil še v Ankaranu malo pa v Izoli :D Jah, je treba prštimat robo... Ni to tko lahko. P.S.: Dej mi enga Akrapota prodaj. :P
Čamac Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 (popravljeno) bom- 1 dan pure power :worship: A od Akrapoviča oz. pol I-ja od Igorja :P drugače pa kakorkoli obrneš, zvok je res NOR (seveda brez dušilca, sigurn daleč daleč najboljši zvok izmed vseh 4T 125... ) Popravljeno Julij 17, 2008. Popravil Čamac
NejcZ Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 Naj mi nekdo z repliko slika puše pri sprednji felni pa polžeka prosim.
Noiser69 Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 (popravljeno) A od Akrapoviča oz. pol I-ja od Igorja :P drugače pa kakorkoli obrneš, zvok je res NOR (seveda brez dušilca, sigurn daleč daleč najboljši zvok izmed vseh 4T 125... ) kda si ga ču :P Popravljeno Julij 17, 2008. Popravil Hozi
Noiser69 Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 ewo pa sm izpopolno(vizualno) zadn del :P
Tabo Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) ... nice :worship: a to mas tut video? kok metrov ti ga pa uspe obdržat? A se je kdaj kdo uprašu kako lahko ma hozi irokezo pod celado? Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil Tabo
Stafuc Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 nice :worship: a to mas tut video? kok metrov ti ga pa uspe obdržat? A se je kdaj kdo uprašu kako lahko ma hozi irokezo pod celado? Ne ker je logicno da jo nima takrat k ma celado na glavi
Tabo Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) Ne ker je logicno da jo nima takrat k ma celado na glavi to je bil joke :D Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil Tabo
Noiser69 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 1. nice :worship: a to mas tut video? kok metrov ti ga pa uspe obdržat? 2. A se je kdaj kdo uprašu kako lahko ma hozi irokezo pod celado? 1. Vcera sm se ga zacno ucit, bom dav tut video zei ... uspe pa nvm, ene 10 m, dokler ma prva prestava moči :D 2. Taj nimam v luft postavlene, si tut glavo perem a veš :D ... se pa da tut če jo mam v luft, na stran jo položim pa je :lol1:
impulz Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 ce bi se v 2. brzini probu z rokami odrint pa po gasu bi pomoje tud šlo al se motim :unsure: ?
Tabo Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 lepo, a sklopko hitr spustiš al postopoma?
mfink Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 probite prešaltat v zraku brez kuplenge, tako je men ratal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se