irency Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 :closedeyes: Kok smo zajebani :evilgrin: :evilgrin: ja čist obvladaš, same pohvale :worship: :worship: :P
_KrOsIsT_ Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 danes videl enga na tomosu, pelou se je iz čirč, oz skozi hrastje (verjetno), in potem v Voklo.. mel pa je belo čelado, pa bel kombinezon.. pač bl svetlo use skp :D pa mislm da si ga tišou do konca :) to sm biu pa jst....je možno da je šlo do konca ja:)
alenn46 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 jaz mam aprilio spains 125, pa me ta tomos že dalj časa mika, in sem se odloču, da bi aprilio prodal pa to kupil. pa mam ene par vprašanj, če bi se komu dalo da mi odgovori :whistle: . prvo kot prvo, če se ta stvarca kej kvari?kakšna je končna hitrost?razlika med navadnin in ono cup verzijo?pa baje se nek dp vozi lahko z temi motorji, ne?fala zaenkrat :) lp alen
TADEJ46 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 alen46 jst ti menam za aprilijo jst pa o njej sanjam :krneki: pa mi fotr ni tkrt pustu zdej se omehčou..motor se ne kvari stroškov ni skoraj nič!! :worship: edin kar ni nevem kaka raketa :whistle:
TADEJ46 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 in ja vozi se tomos cup dp!! :unsure: jaz nameravam nasledno leto (če ne pride kej v mes) :alien1:
alenn46 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 kak pa je kej ta cup?to kupiš replico to, pa si lahko konkurenčen s tem?al je spet denar v igri?ker več gor fukne...pa kolko je teh dirk v koledarju?konkurenca huda?
TADEJ46 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 lej dodej me na msn!! pa ti tm povem tuki nebi o tem :closedeyes: :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 Ima kdo kake veze na Tomosu, da bi lahko pred 11.8 dobil neke dele? Ker majo kao kolektivne dopuste v tovarni :trance_33_sleep: Rabil bi pa neke puše samo, nič posebnega.. NUJNOOOO :krneki: Lahko na pm ;)
mazo0 Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 Odločam se za nakup tega tomosa, pa bi sam prosu enga k ga ma, če bi lahko slikal balanco in stikala na balanci da vidim kko zgleda :) :whistle:
tomazin Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 Ima kdo kake veze na Tomosu, da bi lahko pred 11.8 dobil neke dele? Ker majo kao kolektivne dopuste v tovarni :trance_33_sleep: Rabil bi pa neke puše samo, nič posebnega.. NUJNOOOO :krneki: Lahko na pm ;) če mu zrihtate puše vam ga popuši zastojn :P
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 Odločam se za nakup tega tomosa, pa bi sam prosu enga k ga ma, če bi lahko slikal balanco in stikala na balanci da vidim kko zgleda :) :whistle: Evo ena moja slika iz poraba.com:
tomazin Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 (popravljeno) evo.. sam tam je mal pokjena plastika tist ne gledat :D hehe stara slika še z 2kkm :P Popravljeno Julij 30, 2008. Popravil tomazin
NejcZ Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 Ja sej drgač je čist ravna balanca ja :D :slap: :lol1:
tomazin Objavljeno Julij 30, 2008 Objavljeno Julij 30, 2008 no tega tut ni treba gledat :D sej njega je sam števc zanimu :P
luksy Objavljeno Julij 31, 2008 Objavljeno Julij 31, 2008 in ja vozi se tomos cup dp!! :unsure: jaz nameravam nasledno leto (če ne pride kej v mes) :alien1: kakšen tomos cup! tomos cup- ni več že 2 leti al celo 3, ampak je razpisano državno in pokalno prvenstvo 125ccm, ki se lahko vozi z katerikolim motorjem ki je v skladu z pravilnikom Ima kdo kake veze na Tomosu, da bi lahko pred 11.8 dobil neke dele? Ker majo kao kolektivne dopuste v tovarni :trance_33_sleep: Rabil bi pa neke puše samo, nič posebnega.. NUJNOOOO :krneki: Lahko na pm ;) kaj rabiš!
TomosRacing Objavljeno Avgust 1, 2008 Objavljeno Avgust 1, 2008 Ma kdo kako ročko za sklopko za 125SM al pa tud ker drug motor k ma enako oz. podobno? Potrebujem vse z nosilcem ali pa samo tisti polkrožni delček z dvema luknjama ki drži nosilec za ročko...
Schmid87 Objavljeno Avgust 2, 2008 Objavljeno Avgust 2, 2008 danes nekdo v kranju s tomosam, mel je pa črno rdečo jakno :)
Sky Objavljeno Avgust 3, 2008 Objavljeno Avgust 3, 2008 sam je hud:D bi si ga kupu kot prvi motor:D POCENI PA DOBER:D se splača kupit ta motor za začetek?
lulik Objavljeno Avgust 4, 2008 Objavljeno Avgust 4, 2008 A je kdo tuki k prodaja ta motor?? Kupim takoj za normalno ceno, obvezno Replica Cup. Pišite mi na PM. Hvala
NejcZ Objavljeno Avgust 4, 2008 Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) Koliko je zate normalna cena? Prodam čez 2 meseca.. za NIZKO ceno ;) PM ;) Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil NejcZ
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se