Stafuc Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 (popravljeno) Ce je motor nov ni potrebno naredit tehnicnga 4 leta pa ja Db je treba met notr ja @ NejcZ ti nisi naredu se tehnicnga samo registracijo si mev Popravljeno Avgust 15, 2008. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Ce je motor nov ni potrebno naredit tehnicnga 4 leta pa ja Db je treba met notr ja@ NejcZ ti nisi naredu se tehnicnga samo registracijo si mev Pravim za 2 motorja katera sem prej mel. Prve pomoči pa nimam na motorju, če mam, mam v ruzaku.
Jerry_exc Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 v ruzaku mors met samo 5 pirov pa bremze morjo delat pa je vse vredu ;)
lulik Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Najlepša hvala....a za db-killer tud policaji kaj težijo?
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Do sedaj ne. Nikoli, tudi kolegom z Tomosi ne.
Jur3 Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 sej vem da sigurno ze kje pise..ampak je fuuul mau strani :wacko: tko da se mi useh ne da prebirat... me pa zanima, ce kupim nehomologirano razlicico (se pravi za dirke), bi se dal to potem normalno homologirat in reg. ce nasravfam gor luci, zmigavce in to? tnx za odgovore ;)
k0ci Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 jah pač se ne da, a si že videl registrirano F1 :hmm: ..... :grrr in zakaj ne...pač zato ker ne, ker se jo ne da
Jur3 Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 eh vidu sm ze marsikaj registreranega, kar naj nebi bilo oz. smelo bit..tako da.. ;) sprasujem pa zato, ker sm mislu, da bom dubu kaksen tehten odgovor, od koga, ki tocno ve zakaj se ga ne da itd. :) "ker se ga pac ne da" mi nekako ne zadostuje heh ^_^
Stafuc Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 sej ce ga bi zrihtu tko k moris pa vse papirje dou homologacijo itd. bi se ga dalo
tomazin Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 (popravljeno) ne da se v nobenem primeru, ker je naret samo za dirkanje po stezi Popravljeno Avgust 15, 2008. Popravil tomazin
Kvasko Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 eh vidu sm ze marsikaj registreranega, kar naj nebi bilo oz. smelo bit..tako da.. ;) sprasujem pa zato, ker sm mislu, da bom dubu kaksen tehten odgovor, od koga, ki tocno ve zakaj se ga ne da itd. :) "ker se ga pac ne da" mi nekako ne zadostuje heh ^_^ A da bi pa v tomosa poklicu pa vprašu to pa ne :whistle:
tomazin Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 dobiš na forumu prej odgovor ko pa da v tomosu kirga dobiš :P
NejcZ Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 Lej, nima serijske, zato ne moreš delat homologacije in nič. Moral bi menjat okvir in dobit papirje od tomosa, kar pa ni mogoče (smo že spraševali), zato NE, ne gre. Registrirajo se lahko edino tisti rdeči, katerih je bilo mislim da 12, smao nevem če ga boš dobil, sploh pa ne za takšno ceno kot se ti prototipi zgonjeni zdaj prodajajo (<1500€).
Jur3 Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 A da bi pa v tomosa poklicu pa vprašu to pa ne :whistle: eh sej ves da raj vm tuki tezim :P dobiš na forumu prej odgovor ko pa da v tomosu kirga dobiš :P :worship: Lej, nima serijske, zato ne moreš delat homologacije in nič. Moral bi menjat okvir in dobit papirje od tomosa, kar pa ni mogoče (smo že spraševali), zato NE, ne gre. Registrirajo se lahko edino tisti rdeči, katerih je bilo mislim da 12, smao nevem če ga boš dobil, sploh pa ne za takšno ceno kot se ti prototipi zgonjeni zdaj prodajajo (<1500€). no evo to me zanimal ja.. hvala Nejc :beer2: ;) drgac pa..za tiste parkrat, ko ga bom mal stisku za vajo bo tud ta "prototip zgonjen" uredu ^_^
TADEJ46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 a bi slučajno vedu kdo kje bi dubu v lj balanco?? kšna trgovina k bi mela to na zalogi d nebi blo treba naročat? :whistle:
NejcZ Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Naročaj raje, pride 20€, dobbiš naslednji dan. Edino kaj je, ene 10x je včasih treba poklicat da dobiš na telefon g.Edija iz prodajalne :) (številka od Patricije Drofelnik al kaj je, tja kliči)
TADEJ46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Naročaj raje, pride 20€, dobbiš naslednji dan. Edino kaj je, ene 10x je včasih treba poklicat da dobiš na telefon g.Edija iz prodajalne :) (številka od Patricije Drofelnik al kaj je, tja kliči) ah ne rd bi bolši matrjal pa kšno barvasto...kej tazag kokr majo v louis :unsure:
NejcZ Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 (popravljeno) Ja, samo kvalitetno twinwall balanco pod 50€ neboš dobil.. BTW, v petek sva z tomazin-om na Racelandu, če pride kdo.. Popravljeno Avgust 20, 2008. Popravil NejcZ
TADEJ46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Ja, samo kvalitetno twinwall balanco pod 50€ neboš dobil.. BTW, v petek sva z tomazin-om na Racelandu, če pride kdo.. ja no kje bi dubu mi ti raj povej ne kok stane :hmm: :grrr mogoče bi jst pršou na raceland odvisn od vremena :grim
NejcZ Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 (popravljeno) Kvaliteta stane veš... http://www.avto,net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1760245 Potem pa tole.. : http://www.avto,net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1635448 Popravljeno Avgust 20, 2008. Popravil NejcZ
TADEJ46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kvaliteta stane veš... http://www.avto,net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1760245 vem d stane ja zto sm pa tomosa kupu :kva2: :kva2: k je tok kvaliteten :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: no zdej mi pa še povej če slučajno veš za kšno tako trgovino v lj :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se