Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Evo ga http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2255107 to ma dve zadne gume gor :) sprei ma mitas e-09 :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Ja.. važno da pali :worship: za tomosa bi blo varjetn problem s širino gume ker nevem kok je najožja... mislm pa da ne manj kot 120 :whistle:
NejcZ Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Ja na Replico bi že šlo... Drugače pa ima Replica spredaj isto široko felno kot navaden Zadaj.. nevem no, js bi spravu na Repliko, ampak mi nekako ni do tega, če je že kros/enduro more bit poštena zadeva, ne ap ta jajc :D Sej supermoto tud ja, ampak dobr, kar je je :D
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Ja na Replico bi že šlo... Drugače pa ima Replica spredaj isto široko felno kot navaden Zadaj.. nevem no, js bi spravu na Repliko, ampak mi nekako ni do tega, če je že kros/enduro more bit poštena zadeva, ne ap ta jajc :D Sej supermoto tud ja, ampak dobr, kar je je :D čez kakšne skale bi te razmetavalo ko psa zarad trdega vzmetenja ;) varjetno bi semeringi kr žvižgal ;)
NejcZ Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 (popravljeno) Jap, tr00, vzmetenje je podn, bi rabu nekej bl kvalitetnega... :whistle: Čeprav če se na izi palješ po skalovju, to kar so te prehodne planinske poti, dokler je suho prideš povsod. Edino po ledu smo 3komadi en motor tišal :D Popravljeno Avgust 29, 2008. Popravil NejcZ
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Jap, tr00, vzmetenje je podn, bi rabu nekej bl kvalitetnega... :whistle: Čeprav če se na izi palješ po skalovju, to kar so te prehodne planinske poti, dokler je suho prideš povsod. Edino po ledu smo 3komadi en motor tišal :D na ledu boš tud s kramprcam tišov... največja razlika je na kšnih vlažnih tleh k se s kramprcam peleš ko da nč ni... s cestnam pa še najmanjšga klanca ne speleš :whistle:
Prevtzer Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 na ledu boš tud s kramprcam tišov... največja razlika je na kšnih vlažnih tleh k se s kramprcam peleš ko da nč ni... s cestnam pa še najmanjšga klanca ne speleš :whistle: Jaz sem s svojim pršu na Krim :P
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Jaz sem s svojim pršu na Krim :P ja in? :rolleyes:
TomosRacing Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Na prodaj tudi original tomosov uplinjač mikuni 20 z čokom, če kdo rabi. Drugače pa se da tomosove prve amortizerje kar dobr popravit, men jih je luksy zrihtal pa je dost bolš.
tomazin Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 hehe dans me je spet fuknal, ko sm se pelu navzdol po šudru, rezultat mal potolčene noge kr sm biu brez opreme :slap: pa aerodinamična bremza:
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 hehe dans me je spet fuknal, ko sm se pelu navzdol po šudru, rezultat mal potolčene noge kr sm biu brez opreme :slap: pa aerodinamična bremza: to odlom porovnej pa nazaj zašvasej da ti ne bo slučajn počla k boš hotu mal močnej zabremzat :whistle:
Stafuc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 caki kako ti je pa uspel to nardit hehe :D
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 se rado dogaja zato je fajn met zavorno ročko na fedrčk ;)
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Tomazin, ti za đabe popravim;)....če želiš.. :whistle:
tomazin Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 sej bo s kladivom tut šlo, je sam zvit.. hvala vseeno ;)
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 sej bo s kladivom tut šlo, je sam zvit.. hvala vseeno ;) A boš kar poravnal...te pa vredi :rolleyes:
Stafuc Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Vcer dobu nazaj motor po enem mescu in 2 tednih Nov bat, popravlen celindr, popravleni ventili, zamenan lezaj na ojnici se mi zdi da je blo to to :D
lulik Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 (popravljeno) Tomazin, men se je isto zgodil prejšen teden ko sm na makadamu zletu. Sam sva jo s fotrom sam naravnala, pa je bla zvita za 180˙nazaj proti zadnjem delu motorja...na srečo ni nč počlo.... Aja pa še neki... k ste zadnič tok govoril od Tomosa kot faberke kak so počasni in se jih ne da nikol dobit...: U sredo sm poklicu in naroču nove plastike, u četrtek me je klicala da pridejo u torek. Zdaj pa bomo vidli če bo to res. .) LP Popravljeno Avgust 30, 2008. Popravil lulik
NejcZ Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Če jih dobiš na telefon veliko večino delov dobiš naslendji dan ja.
Stafuc Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Evo sm naredu neki novga :naughty: Misljen je rumeno na Akrapoviču
Kvasko Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Vcer dobu nazaj motor po enem mescu in 2 tednih Nov bat, popravlen celindr, popravleni ventili, zamenan lezaj na ojnici se mi zdi da je blo to to :D Sori če je blo že kje napisan sam kaj je pa blo s tvojmu tomosom da so ti menjal bat, pa en kup na mašini še??
Stafuc Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 (popravljeno) Sori če je blo že kje napisan sam kaj je pa blo s tvojmu tomosom da so ti menjal bat, pa en kup na mašini še?? Ja pac ane olje mi je nekje pozrl pa je slo vse u k**** Aja pa ni blo sm prvic napisu Popravljeno Avgust 30, 2008. Popravil Stafuc
Kvasko Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Ja pac aneolje mi je nekje pozrl pa je slo vse u k**** Aja pa ni blo sm prvic napisu uuu sranje... jst morm pa tut okol 1dl dotočt usakih 1k km :whistle: a je to normaln da tok pije?? Tankam pa Motul 5100 10W50
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se