NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Js tudi prodajam. Več info na PM ;) Popravljeno September 2, 2008. Popravil NejcZ
TomosRacing Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 če bo koga zanimal jst prodajam tomos replico cup...in bom čakou tok časa dokler ne prodam :kva2: Neboš pol vozil nasledno leto? :krneki:
Tomyboy Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Vidva ko sta menjala ploščice, daj mi napišita prosim kodo, da ne bom iskal.
tomazin Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Lucas MCB 700 LF še ma mogoče kdo tak problem ko js.. ole mi teče iz mašine, mislim da na unem šraufo na vrh mašine.. bom zgleda mogu menjat dihtunge ne.. Popravljeno September 2, 2008. Popravil tomazin
TADEJ46 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Neboš pol vozil nasledno leto? :krneki: nevem ... če ne prodam vrjetno bom, sam me matra en drug motor :rolleyes:
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Lucas MCB 700 LF še ma mogoče kdo tak problem ko js.. ole mi teče iz mašine, mislim da na unem šraufo na vrh mašine.. bom zgleda mogu menjat dihtunge ne.. Dihtunge za blok mašine mam verjetno še js za prodat :)
tomazin Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Dihtunge za blok mašine mam verjetno še js za prodat :) :wub:
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Samo veš kak je to, izdelek+poštnina+hranjenje pri meni v ustreznem prostoru+dostava tebi direktno v roke :D Se kuj nabere haha :D :wub:
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Ja, boš vedo drugič da ne delaš lušte z motorjem v šoli :D
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Če se mi je glupo brez škornjev vozit, pol pač ne morm ko pajac po šoli hodit :D
tomazin Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Če se mi je glupo brez škornjev vozit, pol pač ne morm ko pajac po šoli hodit :D s tem se strinjam ja.. js tut grem brez škornov sam takle do šole še..drugač pa jih dam vedn gor.. sej pajac si tut brez škornov :P
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 :fight2: Dost zdej da nebom spet banan :D Uglavnem prodam Tomosa Repliko, če se kdo zanima, PM.
tomazin Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) :fight2: Dost zdej da nebom spet banan :D Uglavnem prodam Tomosa Repliko, če se kdo zanima, PM. odlično ohranjenga, redno vzdrževanega, skratka kot nov.. si pozabu napisat :D Popravljeno September 2, 2008. Popravil tomazin
NejcZ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Tako nekako jap. Kot sm napisal, PM..
_KrOsIsT_ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 mene zanima če bo 7.9 dirka v logatcu al v krškem(nek sm prebrav d bo v krškem)?
tomazin Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Zasebna sporočila... zto kr je prevlka številka da bi jo lahk celo na forum napisu :P
Tomyboy Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 zto kr je prevlka številka da bi jo lahk celo na forum napisu :P A si ti sigurn da je tista koda za ploščice taprava. Ker kakor sem gledal so to neke organske ploščice za zadnjo zavoro.
NejcZ Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Js ti tuki žal ne morm pomagat, ker mi je Dejan ploščice prinesel. Plidkan :D
tomazin Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ja tak piše na škatlci v katerih sm jih kupo, tak da bojo vrjetn prave če so tut notr pasale ne..
TomosRacing Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 mene zanima če bo 7.9 dirka v logatcu al v krškem(nek sm prebrav d bo v krškem)? Dirka bo v Logatcu in ne v krškem. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se