tomazin Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 mogoč kdo ve kje bi lahk kupo sam uno peno za na balanco?
TADEJ46 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 mogoč kdo ve kje bi lahk kupo sam uno peno za na balanco? haha...rog(bivša tovarna koles) majo zihr za kšnga bmx-a
tomazin Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) mi je ratal najdit :D grem v pondelk iskat http://www.bolha.com/oglas3034753/motcross...tna-pena-krmila Popravljeno September 7, 2008. Popravil tomazin
HyperJack Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 ej a ste opazil uceri da je mel en na vegovi novo hornetko.... Je nova, od mojega sošolca.
RobMayth Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 V 3h dneh prebral vse strani in prišel do ugotovitev (bral vsaki dan dokler se mi je dalo, nisem 72ur zijal v računalnik): -vsem cvilijo zadnje ploščice (tudi meni :rolleyes: ) -savine gume so huba buba kakovosti -zadnje žarnice crkujejo ko da so plačane V glavnem je pa motor zakon...moj ima ze 9300km zaenkrat se brez padca :naughty: :krneki: Gume pa se vedno ko nove....ni blo menjano se čisto nič razen rednih servisov in zadnje žarnice pa se tudi ne vozim turistično :trance_33_sleep: Aja moj rekord...od prejšnjega petka do tega petka naredo 800km :rolleyes:
Cere Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 LP.Mene pa zanima kje v okolici Lj je kakšen dober servisier kajti bližam se 500km im me mal zanima kdo dobr rihta mogoče tale na viču? HVALA :trance_33_sleep: Zaenkrat pa še vse dela normalno.
_KrOsIsT_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) BIBIRO d.o.o. Tržaška 235/b 1000 Ljubljana Tel.: 01 / 256 Štefan Nahtigal s.p. lohk se zmenš v Vodicah al pa v Kranju 04-2024789 Popravljeno September 8, 2008. Popravil _KrOsIsT_
Stafuc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Sam na vic ne it zato k kreten tok nateguje da bel nemore drugac ms pa v servisni napisan se enga druzga v lj tm bliz bavhavsa je
_KrOsIsT_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 sej ta drug pa ni dost bol :closedeyes: sam nekam ga je pa treba pelat k je uradni serviser. drugač bi usak doma olje menu in podobno..
NeJc89 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Tale pr bauhausa je pa sploh kreten.Vse kar zna je račun narest. Kluča pa ne zna u rok držat. :headbang:
Prevtzer Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 LP.Mene pa zanima kje v okolici Lj je kakšen dober servisier kajti bližam se 500km im me mal zanima kdo dobr rihta mogoče tale na viču? HVALA :trance_33_sleep: Zaenkrat pa še vse dela normalno. Pejt k Primcu, sej on Yamahe servisera.
luksy Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 prodam rexfelgen faba zadnji obroč, od replice, open 36 lukenj nikjer opraskana, nič zvita nova, se pravi paše na katero koli pesto ki ima 36 špic! cena obroča 150€
Tabo Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 (popravljeno) Majstri kje bi jst dubu svecko za tomosa?(dons sm jo že cel dan isal po sevisih pa moto štacunah) Popravljeno September 9, 2008. Popravil Tabo
_LuX_ Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Majstri kje bi jst dubu svecko za tomosa?(dons sm jo že cel dan isal po sevisih pa moto štacunah) u trgoavto ma zih
lulik Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Majstri kje bi jst dubu svecko za tomosa?(dons sm jo že cel dan isal po sevisih pa moto štacunah) Pa še na Petrol al pa Agip pejd majo zih tam.
TomosRacing Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Majstri kje bi jst dubu svecko za tomosa?(dons sm jo že cel dan isal po sevisih pa moto štacunah) A si biu dons tud u TC motoshopu? K sm lih čelado kupvou je en za tomosa za svečko sprašvou :hmm:
k0ci Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 :lol1: ampak sem ziher da si majster prišel v štacuno/servis in rekel da rabiš svečko za tomos sm 125, dobesedno, namesto da bi pogledal znamko in model, ziher majo kje na zalogi
Tomyboy Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 To je čist običajna NGK CR7HSA, ki jo dobiš v vsaki štacuni z avtodeli.
Tabo Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 (popravljeno) A si biu dons tud u TC motoshopu? K sm lih čelado kupvou je en za tomosa za svečko sprašvou :hmm: A to si bil ti majstr,ja lepo te je blo spoznat :rolleyes: :lol1: ampak sem ziher da si majster prišel v štacuno/servis in rekel da rabiš svečko za tomos sm 125, dobesedno, namesto da bi pogledal znamko in model, ziher majo kje na zalogi Ne pa ne :P Drugače sm pa reku da ma isto mašino ko ybr al pa xt ampak so mel povsot tako samo z dolgim navojem,..... Popravljeno September 10, 2008. Popravil Tabo
luksy Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 A si biu dons tud u TC motoshopu? K sm lih čelado kupvou je en za tomosa za svečko sprašvou :hmm: kaj si kupu cross čelado
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 kaj si kupu cross čelado zih je kupu shark sx1 :naughty:
twinga Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 A si biu dons tud u TC motoshopu? K sm lih čelado kupvou je en za tomosa za svečko sprašvou :hmm: Ti jaz mojo prodam! :kva2: Drugač si jo prek ebay-a naroč, sigurno šeenkrat cenejš! Moja je prletela direkt z Amerike in to zlo hitr!
TomosRacing Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Ja cross čelada je...kot napisano shark sx1, pa na srečo je blo še 15% popusta ;)
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Ja cross čelada je...kot napisano shark sx1, pa na srečo je blo še 15% popusta ;) hehe vedu ;) a si saj belo kupu... sm gledov na netu pa so jo kr podražl... 2 mesca nazaj je bla cena še 155... zej je kr 170...
Tabo Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 A kod mogoce ve kje je vzrok da mi motor ne uzge,enostavno ne pride napetost do svečke,....sm ga dones celga odpru pa vsi kontakti so ok. :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se