lulik Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 sej bo... s tomosam se navad fajn založit ovink poj boš pa zamenov motor pa boš še tist počez dodal ;) A mi boš ti tvojga prodal??? :whistle: Ne ne sej se hecam...sam KTM-a bom pa 100% enkrat meu...pol pa bo napočez noslo...:D
lulik Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 (popravljeno) Evo to bi blo zakon delat...met dober motor...vložit ogromo časa v trening pol pa uživat.... Popravljeno September 18, 2008. Popravil lulik
TADEJ46 Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 to jerry zih že zna.. :closedeyes:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 to jerry zih že zna.. :closedeyes: mah kje... jest ga tkole vlečem po kolenu tube mah kje... to je vse suprmoto vzmetenje pa naštelan da se da tkole lepo vlečt... no tist po zadnji pa spredni gre sam počez pa ne tkole lepo ;)
sonda Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Tti je nor :worship: ded oblada :OK:
Jerry_exc Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 najbl car je pa zato k kr mal pomaha umes :worship: boli nega k...
twinga Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 evo tkole k sm vm reku velik dnarja d tok nafrizeraš kot so v derkah pa boš lahko vn iz ovinka vleku počez.. :whistle: Prever slikco, da ni Anže na 450-ki! Sicer pa tud s čebelco gate trga! Drgač pa v Logatcu, bi pomoje tud tvoj Tomosom počez vn vleku! Čene pa počak da bo mal mokro, pa boš mel kej tam delat!
TomosRacing Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 V Logatcu gre s tomosom usak pošrek zato ker drsi asfalt, men so šli vsi ovinki okoli mostička pošrek, drugače se ni dalo. Na dobrem asfaltu pa iz ovinka ne odnaša! Seveda z dobro gumo...
Noiser69 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Kdo bi mi lahk POWER KIT kje zrihto??
sonda Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Kdo bi mi lahk POWER KIT kje zrihto?? ebay
MXRideR Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Najlepša hvala!Drgač pa me to zanima za to, kr mi je en frend dal ta frgazer k ga je baje nekje dobil...sam zato me je zanimalo...Aja pa ti drmotospeed...mene konča niti mal ne gane, sam da gre okrog 90 km/h, js RABM pospeške da loh kdaj na počez vrže, ne pa da se moram jajcat sam na gladkem asvaltu. :closedeyes: ... Je pa tud na gladkem zakon, sam če uide motor izpod nadzora ne pomaga nč...te sam obrne...na dobrem asvaltu pa sam gas zapreš in te samo nagliha...usaj na hondi 250ccm.... :whistle: če hočeš it res počez pejt sam v BTC-ja na krozne pa se tm mal igrej k tm ga das pa cist pocez pa se pol kroga lohk (najmanj) speleš :naughty: :OK: ....sam pazi se kapsou k mene p frenda so glih sred kroznga vidl pa ustavl...sam je biu pa kaps faca je reku " 450 € pa 5 kazenskih točk....a se splača? :whistle: :winkiss: " Lep pozdrav, JK
tomazin Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 in kater zakon kršiš če to delaš?
Jerry_exc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 in kater zakon kršiš če to delaš? nevarna vožnja... ogrožaš sebe in ostale udeležence v prometu... isto če te vid po zadnji po prvi alpa da se karkol zajebavaš...
MXRideR Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) nevarna vožnja... ogrožaš sebe in ostale udeležence v prometu... isto če te vid po zadnji po prvi alpa da se karkol zajebavaš... pa še verjetn uničevanje tuje lastnine...kar se mi zdi da tut cesta spada pod tujo lastnino če žgeš gumo p to... Lep pozdrav, JK Popravljeno September 19, 2008. Popravil MXRideR
_LuX_ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 pa še verjetn uničevanje tuje lastnine...kar se mi zdi da tut cesta spada pod tujo lastnino če žgeš gumo p to... Lep pozdrav, JK :lol1: zdej pa že pretiravaš
Jerry_exc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 :lol1: zdej pa že pretiravaš zej zarad kšnga zaviranja alpa če gre mal počez ne... če pa žgeš gumo namerno pa da se vate vtaknejo pa dobiš vandalizm gladko ;)
TADEJ46 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 fantje še malo pa bomo pri prodaji lahko mal bol vzdignili cene ker jih nebojo več dolgo delali,imajo samo še okoli 70 agregatov :whistle: :naughty: če ga naročiš novega morš kar nekaj časa čakati,ker jih sestvlajo samo v večjem številu :rolleyes: tok d propad je skoraj zagotovljen :krneki:
Cere Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Rudnik drift zakon tut mi smo tm sam ponavad z avtom :rolleyes: odličen asvalt je pa res ja da če te dobijo niti ni jabloj fino
lulik Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 fantje še malo pa bomo pri prodaji lahko mal bol vzdignili cene ker jih nebojo več dolgo delali,imajo samo še okoli 70 agregatov :whistle: :naughty: če ga naročiš novega morš kar nekaj časa čakati,ker jih sestvlajo samo v večjem številu :rolleyes: tok d propad je skoraj zagotovljen :krneki: Js k sm pred mescem še kupoval motor sem klical na Tomos za novga k je bla akcija za 3000€, pa je čakalna vrsta 9 mesecev. :wacko: . In ne, podatki da je sam še 70 agregatov ne držijo, k te agregate dela Yamaha in ne bojo še neki časa zmankal...razn če bojo res tok zžigali ti novi vodno hlajeni motorji....nevem no :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Js k sm pred mescem še kupoval motor sem klical na Tomos za novga k je bla akcija za 3000€, pa je čakalna vrsta 9 mesecev. :wacko: . In ne, podatki da je sam še 70 agregatov ne držijo, k te agregate dela Yamaha in ne bojo še neki časa zmankal...razn če bojo res tok zžigali ti novi vodno hlajeni motorji....nevem no :whistle: mogoče so mel pa pogodbo za 500 agregatov in jih majo samo še 70...
TADEJ46 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Js k sm pred mescem še kupoval motor sem klical na Tomos za novga k je bla akcija za 3000€, pa je čakalna vrsta 9 mesecev. :wacko: . In ne, podatki da je sam še 70 agregatov ne držijo, k te agregate dela Yamaha in ne bojo še neki časa zmankal...razn če bojo res tok zžigali ti novi vodno hlajeni motorji....nevem no :whistle: vem da so od yamahe ja,!sam zaloga v tomosu je samo še okoli 70 agregatov sej v slo sam še tele 125 sestavlajo,drugo je že vse v indiji al tm dol nekje(npr. yangterji) :whistle: drgač pa še te mašine 125 so sestavlene v braziliji :unsure:
impulz Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 danes bil v kopru, pogledal onega razstavnega sm125f. kr fajn zgleda samo sem pričakoval da je malo večji :) mater mate fajno vreme zaj tam jaz pa morem letet domov :closedeyes:
Noiser69 Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 danes bil v kopru, pogledal onega razstavnega sm125f. kr fajn zgleda samo sem pričakoval da je malo večji :) mater mate fajno vreme zaj tam jaz pa morem letet domov :closedeyes: KE si pa že vido večjega SM-a? ;)
impulz Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 @Hozi nasplošno pravim da sem pričakoval da je majčkn večji. honda hm se mi zdi (po slikah sodeč) malo večja. a neboš prodau mopeda al zakaj si power kit kupuješ? :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se