NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Nobeni nebodo pasal brez da bi mal improviziral.
lulik Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Kaj pa tisti k se prodajajo prav na njihovi spletni strani??? In kaj je problem pr ročkah da je treba 'improvizirat' ? :whistle:
NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 V Originalu se dotika prednje zavore, pa v balanco je prevelika luknja in morš neki okol navit da pol drži not.. pa še to ni dost fiksno da ib blo dejansko uporabno :rolleyes: Sploh pa ti samo plastični ne pomagajo kaj dosti, če že hočeš kot zaščito kupi prave ščitnike, ne to plastiko :)
Kvasko Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 V Originalu se dotika prednje zavore, pa v balanco je prevelika luknja in morš neki okol navit da pol drži not.. pa še to ni dost fiksno da ib blo dejansko uporabno :rolleyes: Sploh pa ti samo plastični ne pomagajo kaj dosti, če že hočeš kot zaščito kupi prave ščitnike, ne to plastiko :) Drgač sm jst dubu že zravn en šlauf in pol lepo paše v balanco in se tut tok zategne da je zadeva po padcu ostala na mestu... tko da pr men je blo par prask na zašč. ročki, skopka pa cela tko da zadeva je do določene mere uporabna pa še pozim je fajn k ne piha tok v rokavice in je laži za pelat... Kar se pa bremze tiče pa z olfa nožem v 30s porežš mal notranje plastike da se bremza pol ne dotika več. Mam pa polisport Evolution Integral (za druge pa newem kako pašejo) in tut te se v tomosu dobi, stanejo pa 20€
NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Ja, no, če dobiš nevem, js nism dobu nič.. :rolleyes: Itak me ne zanima sploh, te ročk mam tak več, enih in drugih :rolleyes:
Kvasko Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 (popravljeno) Ja, no, če dobiš nevem, js nism dobu nič.. :rolleyes: Itak me ne zanima sploh, te ročk mam tak več, enih in drugih :rolleyes: Ja te šlauhe so pol notr u škatlo začel dajat ko so vidl da original ne paše v balanco... Popravljeno September 25, 2008. Popravil Kvasko
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 V Originalu se dotika prednje zavore, pa v balanco je prevelika luknja in morš neki okol navit da pol drži not.. pa še to ni dost fiksno da ib blo dejansko uporabno :rolleyes: Sploh pa ti samo plastični ne pomagajo kaj dosti, če že hočeš kot zaščito kupi prave ščitnike, ne to plastiko :) ja zlo so uporabne :rolleyes: js jih nimam gor pa se mi do zdej še nikol ni zlamala nobena ročka ko me je fuknal :D
NejcZ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Teb sm že tak povedu kako srečo maš haha :D Oz srečo v nesreči no, da maš vedno motor na sebi, meni pa spizdi dalje :krneki:
tomazin Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 js sam porajsam vedn vse, pa nič ne zlamam :D
lulik Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Se pravi da ne bom nič falil če kupim tiste k so na strani od Tomosa? In še neki....saj se jih dobi v črni barvi???
Tabo Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Se pravi da ne bom nič falil če kupim tiste k so na strani od Tomosa?In še neki....saj se jih dobi v črni barvi??? Jup, v črni
_KrOsIsT_ Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 ja vzem te na tomosovi strani od polisporta. smo par dni nazaj na 3 tomose zmontiral brez problema...mogoče gre mal bl na trdo sam more it...pa za spredno bremzo ful paz da ti nebo bremzal(mal prestavli ščitnik tko da nebo drgnil)
RobMayth Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Kolko J je sirina org feln? Pa bi sle gor gume 110 spredaj pa 140 zadaj?...ker 120 pa 150 ne gre :krneki:
NeJc89 Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 pašejo tud 150. Jst mam zadi 150 spredaj pa 110.
RobMayth Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 pašejo tud 150. Jst mam zadi 150 spredaj pa 110.Daj bodi duša pa daj kako sliko kak zgleda to prosim...dobiš za pir če te ki vidim :winkiss:
NejcZ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Mogoče zgleda dobr, ampak je za vožnjo neuporabno.
YAMASAKI Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 pašejo tud 150. Jst mam zadi 150 spredaj pa 110. ja pubec kok se pa ti peleš stemi valeri, a se spoh lak premakne :unsure:
lulik Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Js mam na replici že v originlu 110/150... In nejc, zakaj je to neuporabno???
tomazin Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 na replici je 120, 150. Napisu je da na ožje felge daš tak široko gumo gor je neuporabn.. :whistle:
lulik Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 na replici je 120, 150. Napisu je da na ožje felge daš tak široko gumo gor je neuporabn.. :whistle: Ja 110 / 150 moja napaka. Da se pa gre za ožje felge sm spregledu. Se opravičujem... :whistle:
NeJc89 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Daj bodi duša pa daj kako sliko kak zgleda to prosim...dobiš za pir če te ki vidim :winkiss: Tvoj mail mi dj pa ti pošjem par slik. Vozi se pa čist normalno, nobenih problemov.
NeJc89 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 ja pubec kok se pa ti peleš stemi valeri, a se spoh lak premakne :unsure: Ja PUBEC se premakne. Pa pele se tud uredu. Bolš kot s savo.
NejcZ Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Kaj pa v ovinkih.. do koliko gresta prednja in zadnja guma? Mi smo dal 150 na original felne od navadnega.. sicer pri navadni vožnji tega ne opaziš, če pa se hočeš konkretno vozit pa je popolnoma neuporabno.
Jerry_exc Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 kdor ma 150 gumo na ožji feltni nej zmer kok je guma dejansko široka ko je montirana. ker jo zaradi ožine feltne skup potegne in slabš prime na robu ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se