Tomyboy Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Vilice so popolnoma iste. Po besedah gospodov iz razvoja naj bi bile to ¨marazzochi¨(kopija)
NejcZ Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 (popravljeno) Kopija so ja. Vilice so enake, druge naj bi mel samo enduro in sicer tanjše. Tudi v katalogu so iste cifre :) Popravljeno Oktober 18, 2008. Popravil NejcZ
budacki Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Čak ti ma mal premisl kaj pišš. Neki postov nazaj si reku da si nalepke dol dau zard tega k piše tomos gor zdj pa govoriš da z veseljem rečš da je tomos. Jst sm svojga enkrat ornk usu pa sm zamenu use kar je blo zjeban vključno z nalepkam(je dala ženska kupončk). In k sm tastare dol prasku so se mi zdele plastike kot same tok grde da sm komi čaku da mi dajo nove nalepke gor. Pomoje da si ga zjebu pa se ti ni dal novih nalepk kupt in to kupcu tut raj povej če je že tko... Eh vids d model laze. Nekaj postov prej je omenu, da noce d vsi vidjo d je Tomos, zdej pa s ponosom rece. Abebebe...skoda besed. IN ja sm meu: Aprilia RSV 1000 Aprilia SXV 550 Aprilia Tuono 1000 R1 R6 Yamaha YZF 450 Honda CRF 450 Honda CBR 600 RR Suzuki GSX 750 Suzuki Hayabusa KTM SMR 950 KTM EXC 520 KTM SMR 990 ja slike ti poslejm. Bom ze neki na netu ksne primerne najdu. Kot da ti nasedem, ce si tok motorjev napisau. xD ( da ne bo kdo res mislil, da sem res imel te motorje xD to sem samo tako napisal)
TADEJ46 Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Eh vids d model laze. Nekaj postov prej je omenu, da noce d vsi vidjo d je Tomos, zdej pa s ponosom rece. Abebebe...skoda besed. IN ja sm meu: Aprilia RSV 1000 Aprilia SXV 550 Aprilia Tuono 1000 R1 R6 Yamaha YZF 450 Honda CRF 450 Honda CBR 600 RR Suzuki GSX 750 Suzuki Hayabusa KTM SMR 950 KTM EXC 520 KTM SMR 990 ja slike ti poslejm. Bom ze neki na netu ksne primerne najdu. Kot da ti nasedem, ce si tok motorjev napisau. xD ( da ne bo kdo res mislil, da sem res imel te motorje xD to sem samo tako napisal) demet jst pa sm te mislu že uprašat kašna se ti je zdela sxv 550'? :closedeyes: :whistle:
RobMayth Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Eh vids d model laze. Nekaj postov prej je omenu, da noce d vsi vidjo d je Tomos, zdej pa s ponosom rece. Abebebe...skoda besed. IN ja sm meu: Aprilia RSV 1000 Aprilia SXV 550 Aprilia Tuono 1000 R1 R6 Yamaha YZF 450 Honda CRF 450 Honda CBR 600 RR Suzuki GSX 750 Suzuki Hayabusa KTM SMR 950 KTM EXC 520 KTM SMR 990 ja slike ti poslejm. Bom ze neki na netu ksne primerne najdu. Kot da ti nasedem, ce si tok motorjev napisau. xD ( da ne bo kdo res mislil, da sem res imel te motorje xD to sem samo tako napisal) Tak ti bom reko: Ti že veš, sej pa se te že par let poznama....sarkazem.press :winkiss: (Tak slučajno si že kdaj slišal za kupoprodajne pogodbe in fotokopirec? Očitno ne, ker mam vse kupoprodajne pogodbe skopirane sicer pa mi je itak vseeno za vse vas...ker očitno če nisi ened izmed teh "popularnih" posterjev sploh nimaš besede pa vsi samo neke napake iščete....najprej pometite pred svojim pragom al kak že gre tisto? Aja za zanimivost.....glede tistega o nalepkah...kdo pa je reko da se sramujem da je Tomos? Rekel sem pač da mi ni všeč da piše na nalepkah Tomos ne pa da se tega sramujem (NejcZ je tudi prekril napis TOMOS z navadnim lepilnim trakom pa ste mu skoraj ploskali vsi čeprav je bil estetski dosežek stoletja (brez zamere Nejc ampak sem se tega spomnil ko sem prebral vse strani predno sem kaj napisal)) :friend2: ...znate stvari res obrnit...eh škoda besed...namesto da bi si med seboj pomagali se kregamo/kregate....In ne sploh ni bilo bistvo v tem da sem mel 12 motorjev do sedaj ampak ste vsi pametni da je motor moral obvezno biti na tleh če nima nalepk...Torej novi avto kupljen iz salona in po naročilu kupca izrecno brez vseh nalepk in označb modela je bil tudi razbit al kaj? Yeah right. Imejte se radi :winkiss:
NejcZ Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Sori, napise nisem prekrival jaz. Nikoli. Tisto je bil Hozi :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Sori, napise nisem prekrival jaz. Nikoli. Tisto je bil Hozi :rolleyes: da da :P
RobMayth Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Sori, napise nisem prekrival jaz. Nikoli. Tisto je bil Hozi :rolleyes:Se ti opravičujem :trance_33_sleep:
budacki Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Se ti opravičujem :trance_33_sleep: Jst pa se tebi opravicujem neglede na to ali si imel prav in neglede na to ali sem jst imel prav. Imas delno prav...BV d se kregamo. Sem danes bil dobre volje ko smo se ucer stepli 2 vs 10 in oni so bli tok trdi da sva jih 2 nalamala vseh 10, in sem naredil en filmck Sicer pa v bodoce, ce se nabere denar ubavim ksnega Tomosa, ker 4 takt je pac lazji za to delat. ( ni tistega sunka na obratih, ki mi dela prave preglavice na tem motorju). Sicer pa imam strah, da bo Tomos potem toliko na servisih kot tale Honda...xD
RobMayth Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Jst pa se tebi opravicujem neglede na to ali si imel prav in neglede na to ali sem jst imel prav. Imas delno prav...BV d se kregamo. Sem danes bil dobre volje ko smo se ucer stepli 2 vs 10 in oni so bli tok trdi da sva jih 2 nalamala vseh 10, in sem naredil en filmck Sicer pa v bodoce, ce se nabere denar ubavim ksnega Tomosa, ker 4 takt je pac lazji za to delat. ( ni tistega sunka na obratih, ki mi dela prave preglavice na tem motorju). Sicer pa imam strah, da bo Tomos potem toliko na servisih kot tale Honda...xD Menjas Hondo za mojega pa ti doplačam? pa kolko bi ti mogo doplačat..ker bo naslednjo sezono vec al manj stal motor ker mam avto tak da 2T/4T ne igra take vloge :beer2:
budacki Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Menjas Hondo za mojega pa ti doplačam? pa kolko bi ti mogo doplačat..ker bo naslednjo sezono vec al manj stal motor ker mam avto tak da 2T/4T ne igra take vloge :beer2: Jst cenim svojo na 3500€ ;) Sicr mam trenutno ceno 3300€ ker se mi neda kregat s kom za ceno in jo rajsi dam takoj malcek cenejse. Tomos je pac Tomos. Sicer pa...v 2 dneh je slo 1 liter motula 710. To je 15€ ( 3.7% mesanca ;) ) . Pa da na omenjam raznih generalnih in podobno. xD
lulik Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Mene sam neki zanima tuki glede Tomosa...usi pravte da vam pije okrog 3l/100km. Meni pije standard 4l/100km. Sej ne da skoz norim, sam tok pa spet ne da bi loh tok piu, pa tud nekih zlo visokih oratov se izogibam...a bi kdo vedu če bi blo lahko kaj narobe al kaj bi lahko blo tuki? Pipco od rezervoarja skoz zapiram, puša pa 100% ne nikjer. Hvala za odgovore.
NejcZ Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Nevem kaj je pri tebi, js ti lahko samo rečem da če teram kolkr pač da revež od sebe, mi še ni šlo nad 3,3 na 100km :)
budacki Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Nevem kaj je pri tebi, js ti lahko samo rečem da če teram kolkr pač da revež od sebe, mi še ni šlo nad 3,3 na 100km :) Kako sploh preveris koliko ti pije? Meni priblizno od 8 do 12 odvisno ksne volje je. Jst mam pa 8 litrov rezervar. In kko naj zdej preverim ce mi popije v priblizno 70km ceu rezervar xD
Jerry_exc Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Kako sploh preveris koliko ti pije? Meni priblizno od 8 do 12 odvisno ksne volje je. Jst mam pa 8 litrov rezervar. In kko naj zdej preverim ce mi popije v priblizno 70km ceu rezervar xD 10/7
lulik Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Kako sploh preveris koliko ti pije? Meni priblizno od 8 do 12 odvisno ksne volje je. Jst mam pa 8 litrov rezervar. In kko naj zdej preverim ce mi popije v priblizno 70km ceu rezervar xD Izračunaš pač. :whistle: Tvoja Honda (če govoriš od nje) pa je dvotaktna, se že tuki ful pozna, pa tud drgač je zlo požrešna za svoje kubike...enmu mojmu frendu je pila ko jo je še meu na racelandu tudi čez 15l, sam je pa res, da je iztisku iz nje use kar je dala.... :whistle:
Noiser69 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Mni tut pije standardno 4L/100 km ;)
TADEJ46 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 vožnja s tomosom je skor zastojn.. :whistle: zato pravm splača se gont.. :lol1:
KuC Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Jst cenim svojo na 3500€ ;) Sicr mam trenutno ceno 3300€ ker se mi neda kregat s kom za ceno in jo rajsi dam takoj malcek cenejse. Tomos je pac Tomos. Sicer pa...v 2 dneh je slo 1 liter motula 710. To je 15€ ( 3.7% mesanca ;) ) . Pa da na omenjam raznih generalnih in podobno. xD alo, kje kupuješ motula??
budacki Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 alo, kje kupuješ motula?? ahm Motula sm kupu v TC Motoshopu v LJ in sem dal 18€ :headbang: :headbang: Sicer pa...se da dobit menda tudi za 15€.
TADEJ46 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 ahm Motula sm kupu v TC Motoshopu v LJ in sem dal 18€ :headbang: :headbang: Sicer pa...se da dobit menda tudi za 15€. dda se dubit tudi zastoj samo kšnega morš poznt... :whistle:
budacki Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 dda se dubit tudi zastoj samo kšnega morš poznt... :whistle: Dej nabav. Ti placam za vsak litr 5€ :worship: :evilgrin:
TADEJ46 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 bom ti sporoču če bom nasledn tedn delou tm drugače pa met poletnimi počitnicami... :winkiss:
luksy Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 prodam gume po simbolni ceni rabljene 20% 150širine -dunlop mutant:50€ -pireli supercorsa dragon:30€ -goldentyre slike (soft):50€ 120 širine -2x pireli supercorsa dragon :komad po 30€ -2x dunlop qualifier rr :20€ komad + dirkalne gume 20€ komad vse so od dunlopa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se