tomazin Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja zdaj je krivina tak speljana pod motor ker ma katlizator not in je pod motorjem pol pa gre nad motorjem bol direktno... gledal sem nek giannelli in ma vredi speljano... samo če sem že slovenec pa bi te dal gor slovensko znamko če si pa tak slovenec še pa motor menji za tomosa ki je tut slovenski :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oranzni Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja dobro no... tomos mi ni bil všeč nikoli ker je bil obupno skupaj naret. pa nalepke pa plastike slabo lakirane mislim res sramota... edino auspuh je bolši. no in zaj bi jaz menjal srijskega za akrapota... na netu niti ne piše da bi delali za tomos posebaj... zato sprašujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja dobro no... tomos mi ni bil všeč nikoli ker je bil obupno skupaj naret. pa nalepke pa plastike slabo lakirane mislim res sramota... edino auspuh je bolši. no in zaj bi jaz menjal srijskega za akrapota... na netu niti ne piše da bi delali za tomos posebaj... zato sprašujem Avspuh ni boljši, ampak je najboljši :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oranzni Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja to se strinjam! itak da je najbolši samo pač mam en problem pri tem da ni za moj motor nobenega primernega... drugače pa akrapovič uber alles Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lulik Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Evo ti še video od Yamahe TW, da paše na CH racingsem pa videl na avto netu, ker je meu tip poslikan cel auspuh, od motorja do lonca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ja dobro no... tomos mi ni bil všeč nikoli ker je bil obupno skupaj naret. pa nalepke pa plastike slabo lakirane mislim res sramota... edino auspuh je bolši. no in zaj bi jaz menjal srijskega za akrapota... na netu niti ne piše da bi delali za tomos posebaj... zato sprašujem tomos je samo šlampasto narejen.. :whistle: drugače pa zravn tomosa neboš mogu z yamahco nč praskat.. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 zdravo mene zanima če ima kdo za prodati zadnji zavorni celinder (komplet) in za koliko denarja?? lp :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Poglej na ebay... tm maš swašta :rolleyes: Neki za naše nadebudne SMsiste.... Gledu sm en prazgodovinski tednoskop: in sm vidu da je mudel risou z kredo črte na pneumatiko (v razdalji ene cigaret škatlce) Čemu to služi? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Poglej na ebay... tm maš swašta :rolleyes: Neki za naše nadebudne SMsiste.... Gledu sm en prazgodovinski tednoskop: in sm vidu da je mudel risou z kredo črte na pneumatiko (v razdalji ene cigaret škatlce) Čemu to služi? :blink: tu tut mene zanima k sm ze slišu :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 na ebyu ni nič... ma kdo za prodat...ve kdo kolk je cena novega?? :unsure: mogoč si je model profil risu :evilgrin: :whistle: hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 A prou za tomosa rabš? Ta bo bl loša ja... M kup en set pa je to to. P a boš mel najače bremze od ostalih :naughty: a a? Ei fantje, pičim ga jest na party....adios amigos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 kak set?? sej bi sm kje? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 pokličeš na tomos pa naročiš.. al pa upraši nejcZ če še ma za prodat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 zdravomene zanima če ima kdo za prodati zadnji zavorni celinder (komplet) in za koliko denarja?? lp :whistle: Js sm prodal tadeju vse.. vključno z zadnjim zavornim sistemom (kompletnim-novim), tako da njega vprašaj.. (tadej46) :) Drugače je pa nov mislim da 88€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Neki za naše nadebudne SMsiste....Gledu sm en prazgodovinski tednoskop: in sm vidu da je mudel risou z kredo črte na pneumatiko (v razdalji ene cigaret škatlce) Čemu to služi? :blink: A noben ne dirka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 s kredo je zacahnu, in z mašinco urezal profil :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 Kratko in jedernato :rolleyes: In kok ma pa pol taka slick guma "špeha" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 Neki frišnega ... :photo: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) s kredo je zacahnu, in z mašinco urezal profil :winkiss: veliko, nova kakih 8-10mm Popravljeno December 9, 2008. Popravil luksy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 prodam tomos sm 125 letnik 07, paden za 1500€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 še vedno prodajam: tekmovalni tomos 125 letnik 2006, vožen na državnem prvenstvu. Na motorju je spredaj SHOWA vzemtenje, zadaj zamenjan amortizer, šalt avtomat, akrapovič izpuh, zadaj osko paltišče, D.I.D veriga, narejena mašina, delorto 28 uplinujač, renthal krmilo,... cena 2000€ tomos SM125 letnik 2008. cena 1800€. Motor je skoraj kompletnoma nov, ima zadaj osko platišče, narjenenoo mašina, akrapovič, delorto uplinjač 26,.... dve tekmovalni mašini. V mašini je zamenjana odmična, ventili,..... cena mašine je 600€ za ostale informacije pokliči na tel. 031-389-510 ali na 051-863.112 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
and051602 Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 še vedno prodajam: tekmovalni tomos 125 letnik 2006, vožen na državnem prvenstvu. Na motorju je spredaj SHOWA vzemtenje, zadaj zamenjan amortizer, šalt avtomat, akrapovič izpuh, zadaj osko paltišče, D.I.D veriga, narejena mašina, delorto 28 uplinujač, renthal krmilo,... cena 2000€ tomos SM125 letnik 2008. cena 1800€. Motor je skoraj kompletnoma nov, ima zadaj osko platišče, narjenenoo mašina, akrapovič, delorto uplinjač 26,.... dve tekmovalni mašini. V mašini je zamenjana odmična, ventili,..... cena mašine je 600€ za ostale informacije pokliči na tel. 031-389-510 ali na 051-863.112 ej a maš mrbit kšno športno odmično gred za zdilat pa tako da je dobra da ni preveč sfukana. a ja pa kaj se pol na motorju pozna če zamenaš sam odmično gred Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Se pozna zlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
and051602 Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Se pozna zlo... ja mislm ke se pozna največ al končna hitrost, pospeški, moč ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Če bš kupoval kupi odmično+uplinjač. Ker samo eno ali drugo je brezveze. Če rabiš uplinjač, ti ga prodam po kar normalni ceni :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se