0b5353n Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 :worship: Thats what I am talking abouth :worship: ...tisto sliko sm v Veroni sliku (pa še dimi se udzady :naughty: ) Nimam druge k se osebno glih ne navdušujem nad SM :blink: sorry :grrr _sm se pa tud zgoraj zatipkal malo :blush: Men je pa SM kr luštkan motorček. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oranzni Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 dajte mi povedat če je kaj razlike med 35w pa 45w žranico. pa če ma kdo kake izkušnje. ker 35 sveti malo bolše ko če bi si z mobitelom sveto. upam da bo 45 kaj bolše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Nebo.. z dolgo lučjo se vozi.. če jo maš sploh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Ma isto sranje. Jaz sem dal noter drug žaromet za kratko luč pa imam zdaj not H1 ali H3... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Jaz sem skozi z dolgo vozil.. ki original sveti toliko kot mi morala kratka := In je blo čist kul ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oranzni Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 se to se jaz tak že skozi z dolgo vozim. samo če pa koga zadi pelam pa mi preveč v zrak sveti pa morem met kratko pol pa sem v temi... sicer pa sem se tak že navado... upam da tistih 10 w le bo nekaj pomagalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cere Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 No ja jest se tut večina vozm z dougo sam mi gre pa full na živce ker ko bremzam mi spredno luč čist pobere tko da bo treba zgleda uzadi montirat LED stop luč... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Jap.. led zmontiral zadaj pa bo kul.. zato smo pa mi vsi menjal lučke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ironbeeper Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 kolk pa ma končno nepredelan pa predelan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 kolk pa ma končno nepredelan pa predelan? Moči, obliki motocikla in namenu primerna :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) kolk pa ma končno nepredelan pa predelan? nepredelan ma 100,predelan pa odvisno od predelave če boš nos(niitro) monterou zna kr bliz 200letet.. :kva1: :worship: :closedeyes: :rolleyes: Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil TADEJ46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 nepredelan ma 100,predelan pa odvisno od predelave če boš nos(niitro) monterou zna kr bliz 200letet.. :kva1: :worship: :closedeyes: :rolleyes: al pa da ti bo pr 121 razpadu haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lulik Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 al pa da ti bo pr 121 razpadu haha HAHAHAHA! Ti si pa tok smešen, da sm kar pozabu kako se sploh smeje... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 HAHAHAHA! Ti si pa tok smešen, da sm kar pozabu kako se sploh smeje... :headbang: Ti maš pa tk duhovito prikazno sliko da se niti začo nism smejat :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Ti maš pa tk duhovito prikazno sliko da se niti začo nism smejat :winkiss: @bre Jasmin: Sei ni noben reku, da so(ste) usi slabi... :unsure: Murat & Jose:Ne ukvarjam se z nasiljem in nočem ga sprejet... Nazdravljam z usemi prijatelji bivše Juge... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ironbeeper Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Ti maš pa tk duhovito prikazno sliko da se niti začo nism smejat :winkiss: čist tapravo ma ;) se mu pridružujem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Pravzaprav njegova slika povdarja da smo vsi slabi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lulik Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Pravzaprav njegova slika povdarja da smo vsi slabi... Zakaj že??? Da pa nebo pomote, se tudi sam zavedam pomena besede 'čefur' in vem, da je veliiiiko Slovencev (poleg ostalih pokvarjenih priseljencev) takih, ki jim lahko preprosto rečemo.... ČEFURJI. :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ironbeeper Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 http://www.tu-je.si/ da mal reklame naredim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Delaj reklamo v temi 125-ke javite se.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tad3y Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Odločam se za nakup novih gum in me zanima kakšna je razlika med gumama continental conti twist sm sport in brez sporta. kurjac in stromar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 63. člen USTAVE RS (prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni) Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Protiustavno je vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni. več info: klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 tebe pa res nihče ne prehiti :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Odločam se za nakup novih gum in me zanima kakšna je razlika med gumama continental conti twist sm sport in brez sporta. sport so kokr jst vem še mal mehkej gume in se teoretično prej zližejo. Sam ni panike k je tomos itk tok lahk da jih boš meu lep cajt ene al pa druge. Jst mam navadne (brez sport) pa še zmeri na dobrmu asfaltu pridš do roba brez da bi kej spodletaval. Lp, Miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 jst imam continental sport..supr guma za ta motor po sredini trda se ne znuca tako hitro po robovih pa mehka guma, še povsod držala do skrajnosti :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se