TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 vse ql samo cena mi je mal visoka. če se bom lahk na 2500 naglihu, pol ga bom zihr uzel. upam da zarad recesije to ne bo problem jst ti mojga prodam za 2500. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Od Tadeja raje Repliko rabljeno kupi ja.. se ti splača garantirano... Dosti boljše kot da kupiš novega navadnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest peace Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 kolko je pa star? a je še kej u garanciji? pa kaj maš upgradan me zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 kolko je pa star? a je še kej u garanciji? pa kaj maš upgradan me zanima Nima veze, to se itak ne kvar pa letniki so si zlo podobni. Ti kup tega od Tadeja, da si bo lohka on pol kupu Aprilio SXV 550 pa mi jo posodu za par krogov (ane Tadej!?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Nima veze, to se itak ne kvar pa letniki so si zlo podobni. Ti kup tega od Tadeja, da si bo lohka on pol kupu Aprilio SXV 550 pa mi jo posodu za par krogov (ane Tadej!?) Tu bi se se jst zravn pristulu, da bi lahko enkrat to raketo sprobau :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 kolko je pa star? a je še kej u garanciji? pa kaj maš upgradan me zanima letnik 2007. maš pa nove gume gor ! spreminjou nism nč je najbolš original pustit :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Nima veze, to se itak ne kvar pa letniki so si zlo podobni. Ti kup tega od Tadeja, da si bo lohka on pol kupu Aprilio SXV 550 pa mi jo posodu za par krogov (ane Tadej!?) bi se dal zment.. :whistle: sam uprašanje če bi jst sploh hotu dol iz nje stopt :closedeyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 bi se dal zment.. :whistle: sam uprašanje če bi jst sploh hotu dol iz nje stopt :closedeyes: :rolleyes: kire gume pa si dau gor? pa kulk si dau za njih? morm js tut menjat nujn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) ok.. odločujem se za nakup tega motorja pa mam nekaj vprašanj: 1. kje se ga da najceneje dobiti in kakšna je cena 2. zasledil sem da obstajata dve različici motorja "125 F" in "125 Replica Cup". v čem je razlika in kateri je bolši 3. kakšno ima motor porabo in končno hitrost? to bi blo zaenkrat vse. v odgovore se zahvaljujem vnaprej :winkiss: pri meni ga dobiš zelo poceni. NOVga ti prodam za 1800€. Nov okvir nikol vožen, nove tačke, akomulator, nov drsnik verige, nova D.I.D veriga celoten akrapovič izpuh, nove feltne z dunlop pnevmatikam, v mašini zamenjana odmična, bat, titan ventili, delorto uplinjač, nove predročke. in zravn ti dam še novo eno sprednjo strehco in še nekaj stvari... Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil amp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 pri meni ga dobiš zelo poceni. NOVga ti prodam za 1800€. Nov okvir nikol vožen, nove tačke, akomulator, nov drsnik verige, nova D.I.D veriga celoten akrapovič izpuh, nove feltne z dunlop pnevmatikam, v mašini zamenjana odmična, bat, titan ventili, delorto uplinjač, nove predročke. in zravn ti dam še novo eno sprednjo strehco in še nekaj stvari... povej še to da se ga neda registrerati :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 kire gume pa si dau gor? pa kulk si dau za njih? morm js tut menjat nujn :whistle: jst sm kupu contisport dau sm pa za obe 200evrou, res guma drži supr tut v mokrem :worship: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 povej še to da se ga neda registrerati :winkiss: Da in neda se ga registrirat. za 2500€ dobiš že novga v tomosu :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 jst ti mojga prodam za 2500. :winkiss: In kaj je tolk zanimivga na tvojem motorju da ga prodajaš za 2500? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) Da in neda se ga registrirat. za 2500€ dobiš že novga v tomosu :winkiss: pa ne replico! :grrr kaj je posebnga nč ni posebnga sam zakaj bi ga dau po tok nizki ceni kt ti! če je pa več vredn raj ga mam doma kt pa dam po tok nizki ceni Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil TADEJ46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 pa ne replico! :grrr kaj je posebnga nč ni posebnga sam zakaj bi ga dau po tok nizki ceni kt ti! če je pa več vredn raj ga mam doma kt pa dam po tok nizki ceni Ti ga nikol neboš prodal za tak denar ;) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Jaz sem ga še nedolgo nazaj za toliko oz še mejčken več...popolnoma originalno Repliko...edino luč zadnjo menjano no :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ti ga nikol neboš prodal za tak denar ;) . jah pa ga nebom.. kokr vidm ga tut ti nemorš nikokr pa je kao NOVVV(sestavlen iz tistih delov ki so ti ustali) in ga daješ na pou zastojn :krneki: v tem primeru se mi zdi da gre teb slabše :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Jaz sem ga še nedolgo nazaj za toliko oz še mejčken več...popolnoma originalno Repliko...edino luč zadnjo menjano no :) Ni biu vreden nakupa. Jst sm svojga takoj prodal. Prvi ki je prišel gledat ga je uzeu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ni biu vreden nakupa. Jst sm svojga takoj prodal. Prvi ki je prišel gledat ga je uzeu. a unga modrga? pa še tizga si en lep cajt uglaševou in še zmeri si ga vrjetn dau pod ceno. ga dam tut jst lahko zdej za 1000evrou in ga bo zihr taprvi uzeu :headbang: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Prodam tekmovalno mašino za 500€. Samo na motor natakneš in gre ko raketa! :) a unga modrga? pa še tizga si en lep cajt uglaševou in še zmeri si ga vrjetn dau pod ceno. ga dam tut jst lahko zdej za 1000evrou in ga bo zihr taprvi uzeu :headbang: :krneki: Sem ga kr lepo za 2000€ pordau. In tist motor je daleč najbolši tuki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Prodam tekmovalno mašino za 500€. Samo na motor natakneš in gre ko raketa! :) kok nej bi mel to KM? a nisi tele mašine prejšn let ponujou po 1000€ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Prodam tekmovalno mašino za 500€. Samo na motor natakneš in gre ko raketa! :) Sem ga kr lepo za 2000€ pordau. In tist motor je daleč najbolši tuki... Ja un je biu hud... kle na forumu tomos ni nobenmu tok šu hehe š moj ne čeprou je kr dodelan zdj :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 kok nej bi mel to KM? a nisi tele mašine prejšn let ponujou po 1000€ :whistle: takrt sm se hecu ker je luksy pisu.. V kopru na tomosu je pokazalo 15 kon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 to si ga dau napouzastojn! samo matrjala in dela je blo več uloženga kt pa 2000evrou :rolleyes: vseeno pa ni biu tako dobre da bi fanticmoto prehitu :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 takrt sm se hecu ker je luksy pisu.. V kopru na tomosu je pokazalo 15 kon. samo 15km sm mislu da so bli kej močnejši! a ni blo govora da so nekateri imeli po 18km :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se