amp Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 to si ga dau napouzastojn! samo matrjala in dela je blo več uloženga kt pa 2000evrou :rolleyes: vseeno pa ni biu tako dobre da bi fanticmoto prehitu :yawn: jaja. Poglej mal na video. boš vidu kolk je šov men več motor kot modicu. sam jst sm delu napake... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 jst sm kupu contisport dau sm pa za obe 200evrou, res guma drži supr tut v mokrem :worship: :evilgrin: super, js sm tut ravno te gledu obe za 189€ :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 Sem ga kr lepo za 2000€ pordau. In tist motor je daleč najbolši tuki... Če ne štejemo mojga bivšega CH Racinga seveda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 Če ne štejemo mojga bivšega CH Racinga seveda! ?? kaj je blo pa tok posebnga na tvojmu ch?? akrapovič nalepka?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest peace Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 kupim rabljenga tomosa ( max. cena 2000e ). če kdo prodaja oz. ve za kakšen oglas naj čimprej sporoči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Kolega bo prodajal zle enkrat..piši mi na privat pa ti dam podatke njegove oz msn al cifro.. al karkol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 (popravljeno) Za 2000evrou bos teško kej dubu k se zdela kokr jst vem nč ne prodaja sploh pa ce si mislu repliko pa zihr ne, f-a pa tut teško razn ce ma kr neki kilometrou. Jst sm isto rablenga lan spomlat kupavu pa se mi je pomoje kr usral da sm ga za 2400 dubu pa sam 2500km pa se to sm ga su že isti dan pogledat k ga je on začeu prodajat k kokr se spomnem so bli vsi drazji takrt. Popravljeno Marec 24, 2009. Popravil primoz14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 dobiš pri meni kompletno novega z racing mašino in celotnim akrapovičem za 1800€. sam se ga neda registrerat :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twinga Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Jaz prodajam mojo Husqo (ch wsm 125)! Homologirana lani, ni pa bla še registrirana! Če koga zanima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Jaz prodajam mojo Husqo (ch wsm 125)!Homologirana lani, ni pa bla še registrirana! Če koga zanima! ej a neboš letos vozila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twinga Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 ej a neboš letos vozila? Ja letos v Sloveniji nebo nč, itak je classa odpadla! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest peace Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 dobiš pri meni kompletno novega z racing mašino in celotnim akrapovičem za 1800€. sam se ga neda registrerat :( če ne morem registrirat pol mi nič ne nuca Jaz prodajam mojo Husqo (ch wsm 125)!Homologirana lani, ni pa bla še registrirana! Če koga zanima! za kolko jo prodajaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twinga Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 za kolko jo prodajaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 js ga bom okrog avgusta prodajo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
0b5353n Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Čudno da jih je tolk mal ker se mi zdi da se ker dobro prodajajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjanda Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Čudno da jih je tolk mal ker se mi zdi da se ker dobro prodajajo. men se tut to zdi čudno...sej jih je par pa še ti so brez štroma...za racing. js bi rabu nek za na cesto. replico po možnosti :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 vsi so tak zadovolni z njim, da ga noben noče prodat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 vsi so tak zadovolni z njim, da ga noben noče prodat :P ka za 2009 se nebojo prodajal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 (popravljeno) ka za 2009 se nebojo prodajal? na tomosovi strani piše da ga lahk kupiš KLIK nov je 2500 + akrapo 300 = 2800 (če še sploh majo akrapote na zalogi) Popravljeno Marec 30, 2009. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Če mogoče koga zanima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Če mogoče koga zanima... maš kšn števc? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amp Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 šteuca žal nimam :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 maš kšn števc? :whistle: ti bi kr zgalfo kilometre a? c.c.c ;) Sam to tk lahk vsak nardi, pr ene 7k odklopis stevc pa ti ne nabija vec km gr, za hitrost si pac kolesarskega nastimas gr ... tk lahk koga masno nategnes :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 v čem je problem zdej, ko sm razstavu mašino.. motor pod zaugom laufa, ko pa zaug ugasnem pa v trenutku ugasne? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kvasko Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 v čem je problem zdej, ko sm razstavu mašino.. motor pod zaugom laufa, ko pa zaug ugasnem pa v trenutku ugasne? :unsure: štantgas?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se